אני שואל...

מוריסיו

New member
מחפש שיר

האמת, זה לא אני, זה מישהו ששאל אותי בגלל האתר שלי. הפניתי אותו לכאן, אבל בגלל שהוא לא בא לכאן לשאול, הנה התיאור שהוא נתן לי: "שיר אהבה נפלא של יורם טהר-לב ששר אחד משלושת הגששים, אני לא זוכר את שם השיר אבל מתחיל בערך "רציתי לומר לך אישתי הטובה"... ואח"כ "כי לפעמים נפרדים בלא להתכונן" - או משהו כזה" אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי (או יותר נכון- לו).

noahirshson

New member
מחפשת תווים

למישהו יש מושג איפה אני יכולה למצוא את התווים של השיר "על דעת המקום" ששרה מירי אלוני? תודה מראש

איושי

New member
היכן קונים פלייבקים??

מישהו מכיר חנות לפלייבקים באזור המרכז אני מחפשת פלייבקים לשיר "ברית עולם" של מתי כספי ו"יד ביד" של עופרה חזה אין לי צורב ולכן להוריד במחשב זה לא פתרון ידוע מה המחיר? תודה

hilagilady

New member
בוודאי שלהוריד שירים זה לא פיתרון

אנחנו נגד הורדת שירים מהרשת! אני רק יכולה להגיד לך שאולי תנסה באולפני "כוכב נולד"

ST

New member
אני שואל... ../images/Emo29.gif

שרשור שאלות, בקשות וכד'...

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

השמש בחוץ ואתם במצב רוח לשיר? בואו לסלסל בפורום אייל גולן
במצב רוח רומנטי? מקום מיוחד ברשת בשבילכם: פורום אהבה וירטואלית
פגעו בכם...יש לכם זכויות. פורום זכויות אדם
אפשר גם לצחוק על כל העניין. פורום קיציס ופרידמן
שאלות על מסיבת יום העצמאות של תפוז אנשים? יש פורום!
רוצים לדעת איך מקומות אחרים חוגגים? פורום דרום אמריקה גלישה נעימה

רוק עצמאות 2003

מייחצנת כרטיסים לרוק עצמאות באיזור ראשון ות"א (מוכרת ב-99 במקום ב-149 ביום האירוע, או ב-129 במשרדי כרטיסים) ליאת ICQ - 205311572 :)

guitar studio

New member
רוצים לנגן בהרכב ???../images/Emo41.gif

מדי שבוע מתקיימים ב–" Guitar Studio" במרכז ת"א , אנסמבלים ברמות שונות בכלים: גיטרה, בס, תופים, קלידים ונשיפה. בהדרכת: דיוויד מטרסו . כמו כן, נערכים בסטודיו שיעורים פרטיים בגיטרה, בכל הסגנונות ובכל הרמות ! למידע ופרטים נוספים נא השאירו הודעתכם עם טלפון בכתובת : [email protected]

למעלה