אני שואל את עצמי...

iceviper

New member
אני שואל את עצמי...

...מה היה קורה אילו הארגונים האנטי-גלובליים היו מתחילים לשדר פרסומות שיראו את חרפת סדנאות היזע, ההשתלטות של המותגים "המגניבים" על חיינו ועוד.פשוט להילחם בתאגידים בכלים שלהם עצמם. לדעתי אם זה ייעשה בחוכמה יכולה להיות לזה השפעה גדולה. *מתוך פרסומת לפאלפון: "מהיום הכרטיס...הוא גם הכי מגניב בעולם-צלצולים מגניבים-אייקונים מטריפים-מכשירים מדליקים" די לטמטום!

יש ארגונים שמנסים לעשות את זה

העיקרי מבינהם נקרא אד-בסטרס (קאלה לאסן ייסד אותו והמאמר שלו על חופש הדיבור נמצא בכותרת), אתר מאוד מומלץ כולל דוגמאות לסרטונים שהם הכינו וגם לפוסטרים דומים - ראה באתר שלהם תחת ABTV והתנגדות יצריתית דרך אגב - בגלל השליטה של החברות בטלוויזיה יש צנזורה על האנטי פרסומות הלאה וחוץ מ CNN הרשתות הגדולות בארה"ב לא נותנות לפרסם את האנטי פרסומות (קרא באדבסטרס עוד פרטים על זה - לדוגמא ביום ללא קניות - או בבדידות - תחת חופש הדיבור או תקשורת) בארץ אין עוד התארגנות בהיקף דומה - אדבסטרס נעזרו מאוד באנשי פרסום ומדיה שהשתשמו בכלים שלהם כדי לתקוף את התאגידים ולקדם ערכים שהאמינו בהם כמו סביבה או צדק חברתי - אבל יש כמה התארגנויות שיכולות להצמיח דבר דומה א. העיתון עוד (להשיג בסלון מזל) -יצריתי ובעל יכולת אבל צעיד מאוד ודורש עוד מימון וקוראים ב. האתר בדידות - תכנים דומים , אבל צריך עוד עזרה מאנשים יצרתיים (מעצבים גרפיים, אנשי FLASH, אנשי פרסום וכו´). ג. החנות נו-לוגו, הארגונים פעולה ירוקה ומגמה ירוקה -האם אתה יכול לעזור בנושא - או מישהו אחר - אנא צרו קשר דרך הפורום או דרך האתר בדידות

iceviper

New member
תבינו משהו...

אני מאוד חדש בנושא האנטי-גלובליזציה.למעשה מעולם לא הייתי באף הפגנה או פעילות,לא יצא לדבר עם אף אחד פנים אל פנים כך שאני לא יודע איך ומה לפעול. אשמח לדעת פרטים בקשר לפעילויות קרובות.

feline9

New member
עצרת עצרת../images/Emo88.gif

במסגרת האירועים הנערכים בעולם ביום התמיכה למען חיות משק, תערך ברחבת מוזיאון תל אביב ב- 2/10, יום רביעי, עצרת להפסקת פיטום האווזים בישראל. אתה מוזמן לעשות לעממך סיפתח!!

iceviper

New member
לצערי לא אוכל להגיע

למרות חשיבות הנושא, ולמרות שאני צמחוני במשרה מלאה ושונא התעללות אני לא רואה כל דרך להגיע לתל אביב וחזרה לכרמיאל בשעות האלה.אני בשמחה אקריב יום לימודים אם מישהו יודע על הסעות מאזור הצפון.

vote2002

New member
זה דומה לVote

קהילה גדולה יכולה לנווט את הדברים / פרסום לכיוון שאתה מתאר.

בנוגע לנו לוגו

המצב הוא הפוך. החליטו להילחם בנו על ידי שימוש בשיטות שלנו. ידעתם שנו-לוגו זה רשת? אז אולי זה לא תאגיד רשע שמעביד ילדים מסכנים. אבל בכל זאת זה נסיון מעניין למסחר גם את עניין הנו-לוגו.

sheda0ktana

New member
מה רע במיסחר ומיסחור?

מה רע ברשת שמקדמת את האידיאלים של חופש ביטוי, של שמירה על הטבע ועל צלם אנוש, של המסרים שאת נלחמת עבורם באופן פרטי? הרי לקנות חייבים ברמה מסויימת, אין ברירה. עדיף כבר לעשות את זה ברשת שלפחות תומכת באידיאלים שלך ולא מעליבה אותך כל פעם שאת נכנסת פנימה, לא? ואפרופו, נו-לוגו מראש הושק בקמפיין שלא היה מבייש את הקולקציה החדשה של קלווין קליין או מקדונלד´ס, כך שנסיון המיסחור שלו לא חדש בכלל. קרן

גולדי2002

New member
בוגרשוב 68 ת"א

מוכרים שם בגדים יד שניה שעל הלוגו שלהם שמים תוית של NO LOGO, לתת להם בקונטרה. אתהחנות מנהל בחור ושמו קוטג´, שכותב כאן לפעמים.

אשמח לספר לכם על החנות...

רק ,שבכנות,אני גולש מעט מאד. אבל אשתדל לבקר כאן יותר. כל מקום שמקדם אנשים הוא פינה חמה בשבילי. בנוגע לחנות, הרבה קורה בחנות מעבר לסחר בבגדים. יוצא כל שבועיים מסמך שנקרא "פרוטוקול בית השימוש" שכותב חבר שלנו,אריאל דסקל, המסמך מגיע עם עטיפת ניילון שבצידה האחד דבק דו- צדדי -להדבקת הניילון. כך שכל שבועיים מחליפים את המסמך באחר. כך עוזרים גם לסביבה הקרובה שלנו להתקרב לנושא. אגב כל העניין הזה מחולק חינם למי שמעוניין להדביק. מעבר לכך מידי ערב אני מניח ארגז עם בגדים לחלוקה חינם למי שזקוק ומעוניין. מי שרוצה לרכוש את שיבוש תרבות או נו לוגו מקבל אותו אצלי במחיר הקרן שיבוש 45 נו-לוגו 65 מידי פעם אני אבצבץ כאן עם חיוך רחב. זה כייף לראות כל כך הרבה גלובליזטורים שחושבים ופועלים איתי לשינוי המתבקש. בריא עליכם חברים ! הכוח בידיים שלנו.

תיקון טעות

גם אני חשבתי שנולו לוגו זה רשת אבל זו טעות ובילבול. יש את הרשת נו-ניימ שהיא אכן רשת. נו-לוגו היא חנות יחידה בתל אביב. עד כמה שאני יודע הבעלים שלה פועל מלב שלם ולא ממניעי רווח או התפשטות ומנסה לקדם רעיונות חברתיים וסביבתיים. אני ממליץ לבקר בחנות ולהיווכח בכך (בכל מקרה שווה כי החנות פשוט נחמדה).

Felicityy

New member
ואם בפרסומות(שופ)עסקינן../images/Emo68.gif

מישי ראתה את הפרסומת העאלק מתנגדת למשו,אלוהים יודע מה,והופכת את ההפגנה להפגנה "ירוקה" ומחנכת. אני מרגישה שדרושה כאן תגובה חמורה לאופצייה חדשה של פרסומת,אנטי תאגידית,כביכול

למעלה