אני שואל אתם עונים

oh-da

New member
אני שואל אתם עונים

1. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? 5. איזו שפה הכי נעימה? 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? כמה שאלות בעברית 1. מה זה "אבה"? 2. אתם כותבים אמא, אימא (או אמה?
)? 3. אוהבים את השפה?

jaqui

New member
אנייייי

. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? צרפתית פורטוגזית ואיטלקית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? יפנית, סינית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? ספרדית 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? גרמנית בעע 5. איזו שפה הכי נעימה? צרפתית ופורטוגזית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? דנית... כמה שאלות בעברית 1. מה זה "אבה"? אבא בטעות כתיב חח 2. אתם כותבים אמא, אימא (או אמה?)? אמא 3. אוהבים את השפה? כן

AndreaCorr ©

New member
~~~>

1. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? יפנית. 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? יפנית. 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? עברית. 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? רוסית. 5. איזו שפה הכי נעימה? אנגלית. 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? גרמנית. כמה שאלות בעברית 1. מה זה "אבה"? רצה. 2. אתם כותבים אמא, אימא (או אמה?)? אמא. 3. אוהבים את השפה? מאוד.

..

1. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? צרפתית. 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? צרפתית. 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? עברית-צרפתית-אנגלית. P: 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? גרמנית. 5. איזו שפה הכי נעימה? צרפתית. 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? גמרנית?:| כמה שאלות בעברית 1. מה זה "אבה"? אבא שלה ? P: 2. אתם כותבים אמא, אימא (או אמה?)? אמא, למרות שצריך עם י'. :| 3. אוהבים את השפה? יאפ.

flowers girl

New member
אהובי../images/Emo99.gif

1. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? רוסית, שפת הסימנים 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? רוסית, ערבית (היא באמת קשה
), פיליפינית
, סינית, יפנית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? אנגלית 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? רוסית, פיליפינית, סינית, ועודדדד 5. איזו שפה הכי נעימה? אנגלית
6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? אהמ.. רוסית
כמה שאלות בעברית
1. מה זה "אבה"? לאדעת
2. אתם כותבים אמא, אימא (או אמה?)? אמא 3. אוהבים את השפה? כע

EROTOMANIA

New member
פיליפינית זה לא קשה ../images/Emo13.gif

אבל זאת שפה מצחיקה בטירוף

דנטל

New member
ישששששששש אני שואל אתם עונים

1. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? ספרדית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? סינית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? עברית 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? גרמנית 5. איזו שפה הכי נעימה? ספרדית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? אמהרית כמה שאלות בעברית 1. מה זה "אבה"? רצה 2. אתם כותבים אמא, אימא (או אמה?)? אמא (משתדלת לא לעשות טעויות!) 3. אוהבים את השפה? מאוד

Eden McFadden

New member
שליייי

1. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? פורטוגזית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? רומנית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? ספרדית רולזזז! 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? רוסית, בלי להעליב אנשים פה... 5. איזו שפה הכי נעימה? ספרדית! 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? רומנית כמה שאלות בעברית 1. מה זה "אבה"? אין לי מושג... 2. אתם כותבים אמא, אימא (או אמה?)? אמא 3. אוהבים את השפה? לא חולה עליה

adamsplit

New member
אוקי דוקי, הגעתי לסלע את העולם שלכם

(באנגלית זה נשמע יותר טוב) 1. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?רוסית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה?יפנית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים?עברית 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה?ספרדית מדוברת 5. איזו שפה הכי נעימה?עברית ספרותית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?ניב ההיצ'ו בהודו כמה שאלות בעברית 1. מה זה "אבה"?לרצות 2. אתם כותבים אמא, אימא (או אמה?)?אימא 3. אוהבים את השפה?כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gargamich

New member
שפה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

1. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? הו יש הרבה. בעיקרון, אם מדובר בלמידה רצינית והשקעה, ובהנחה שזה חינם (הופה בעיה
) אז: פורטוגזית, פולנית, יוונית, גרמנית, שפות סקנדינביות למיניהן, איטלקית יותר רציני (למרות שאני כבר די לומד) וזהו נראה לי
2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? אהמ... סינית יפנית קוריאנית וכל אלו
3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? מה?
4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? ערבית
5. איזו שפה הכי נעימה? צרפתית
6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? סינית
כמה שאלות בעברית... 1. מה זה "אבה"? רצה
2. אתם כותבים אמא, אימא (או אמה?)? אמא 3. אוהבים את השפה? מעוד

NiKi†a

New member
אוקיי

1. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? רוסית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? צרפתית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? סקווישית. 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? ערבית 5. איזו שפה הכי נעימה? עברית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? סינית כמה שאלות בעברית 1. מה זה "אבה"? רוצה 2. אתם כותבים אמא, אימא (או אמה?)? אמא 3. אוהבים את השפה? בטח

קוקו 28

New member
../images/Emo9.gifבבקשה...התשובות!

1. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?-ספרדית, ערבית(להמשיך) 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה?-צרפתית, עם כל התנועות והעיצורים שלא מבטאים! 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים?-ספרדית? 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה?-הולנדית 5. איזו שפה הכי נעימה?-איטלקית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?-הולנדית, שוודית כמה שאלות בעברית 1. מה זה "אבה"?-רצה מאוד 2. אתם כותבים אמא, אימא (או אמה?)?-אמא 3. אוהבים את השפה?-כן! בעיקר לתקן... זה לא נשלט אצלי.

lolly1

New member
|Rubs eyes|

בצל זה רע :| 1. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? ספרדית
ושפת הסימנים 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? ספרדית
וסינית! 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? אנגלית או ספרדית 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? אממ גרמנית 5. איזו שפה הכי נעימה? ספרדית
6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? הממ סינית?
כמה שאלות בעברית 1. מה זה "אבה"? בעע 2. אתם כותבים אמא, אימא (או אמה?)? אמא 3. אוהבים את השפה? לא ממש

noooga

New member
שירו שירים!../images/Emo13.gif

1. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? גרמנית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? צרפתית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? הא?! 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? גרמנית (עזבו, יש לי פיצול) 5. איזו שפה הכי נעימה? עברית! 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? אמממ...... לא עולה לי בראש כמה שאלות בעברית 1. מה זה "אבה"? לא יודעת 2. אתם כותבים אמא, אימא (או אמה?)? אמא 3. אוהבים את השפה? מאוד!

אני עונההההההה

1. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? איטלקית וצרפתית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? ערבית!!!!! והיא לא רק נראית קשה... בעצם גם סינית... ויפנית... 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? מה ז"א?! 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? ערבית 5. איזו שפה הכי נעימה? ספרדית, איטלקית, וצרפתית... 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? סינית.. כמה שאלות בעברית 1. מה זה "אבה"? אבק, שהאות ק' אצלו התקצרה? 2. אתם כותבים אמא, אימא (או אמה?)? אמא... 3. אוהבים את השפה? ככה ככה...

למעלה