ומשו דומה, אבל ללא טיגון:
מתכון: עוף מטוגן ללא טיגון רכיבים: 2 ביצים כף חרדל חצי כפית טימין וחצי כפית אורגנו 3/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור 1/4 כפית אבקת שום או שן שום כתושה שוקיים או כרעיים ללא עור. כוס וחצי פירורי לחם 3 כפות שמן תירס או חמניות אופן הכנה: מערבבים את הביצים, החרדל והתבלינים. שוטפים את השוקיים במיים קרים ומיבשים במגבת נייר. מכניסים את השוקיים לתערובת למשך שעתיים לפחות. מחממים את התנור ל-200 מעלות מניחים בה את רשת הצליה עד שתתחמם. מערבבים את פירורי הלחם עם השמן עד שנהיה תערובת כמו חול רטוב. מצפים את השוקיים בפירורי עוף ומכניסים לתנור לכ-40 דקות הערות: 4 מנות מקור המתכון: שרי אנסקי הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2