אני שבורה...

שירה96

New member
אני שבורה...

היי בנות יקרות , היום עשיתי אולטרסאונד של דרכי השתן והכליות שנתן לי לעשות ד"ר זולטי מאחר והוא חשד שיש לי אנדו' מעל השלפוחית כי כל הזמן יש לי גירוי בדרכי השתן , כלומר כל הזמן אני מרגישה שאני צריכה לשירותים . איך שקראתי את הממצאים התחלתי לבכות אני ממש לחוצה ולא יודעת מה זה ...כך נכתב:כליות בגודל ומבנה תקינים. בכליה ימנית הודגם ממצא ציסטי תת-קורטיקלי בקוטר 0.9 ס"מ. בחלק העליון של הכליה הודגם ממצא אקוגני קורטיקלי בגודל 5.0 ס"מ"AML? שלפוחית בעלת דפנות סדירים. חשד ל-AML בכליה ימנית. הלכתי לחפש אתונות ומצאתי זהב כפי שאומרים ....חיפשו בשלפוחית מצאו בכליה .עשיתי גוגל על AML והבנתי שמדובר בגידול שפיר שבד"כ לא מתעסקים איתו אלא אם הוא גודל.מדובר בגידול שומן וכלי דם שאם הוא גודל הוא עשוי לגרום בלאגן. בנות יקרות אני ממש מודאגת ולא מפסיקה לבכות ..האם למישהי יש דבר כזה ? האם יתכן שזה אנדו' שלא יודעים לזהותו ? האם יכול להיות שהאנדו' גרם לכל זה לקרות? שנים הייתי בן אדם בריא אפילו כשהתחיל לי האנדו' לא היה כלום ...מאז שאני על גלולות ברצף כל יום יש לי "הפתעה" חדשה. רק לפני מס' ימים חגגתי את יום הולדתי ועכשיו המתנות האלה...הגוף שלי מייצר כל מיני ציסטות . אשמח אם מישהי תוכל לעודד אותי בקצת , אני ממש מרגישה חסרת אונים עכשיו . שירה

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אולי זה אנדו' ואולי זה משהו אחר, תחזרי לזולטי עם התשובה ותראי מה הוא אומר. במקביל תקבעי גם תור לנפרולוג. ומזל טוב ליום ההולדת

זואילי

New member

אולי כדאי שתקבעי גם ייעוץ עם ד"ר נאדו מתה"ש. ה"הפתעות" האלה יכולות להוריד אותנו לתחתית כל פעם מחדש. אבל חייבים להמשיך בירור. כמה פעמים בדף אחד של הפורום אפשר להגיד כמה המחלה הזאת ארורה???

lilo4

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

אני אישית לא מבינה כלום בתוצאות של הבדיקות ככה שאני לא רוצה להגיד שום דבר ולייעץ שום דבר.... פשוט קחי אוויר, תחזרי לד"ר זולטי עם התוצאות. לפעמים השד לא נורא כ"כ. החלק הראשון שפתאום אנחנו מגלות עוד משהו חדש בגוף שלנו הוא החלק הכי קשה והכי מפחיד, כי פתאום זה עוד משהו להתמודד איתו. אבל כמו שהתמודדת עד עכשיו- את מסוגלת להמשיך להתמודד. את בנאדם חזק ובריא, אל תגידי על עצמך שאת בנאדם חולה. כן, את חולה באנדו'. זה לא אומר שכל היישות שלך נגמרה, וכל מה שאת זה מחלה אחת גדולה. כי זה ממש ממש ממש ממש לא נכון! את שירה, את בנאדם שלם, עם עולם משל עצמך, עם האהבות והשנאות שלך, עם הכאבים, עם החיוכים, עם הדברים שעושים לך טוב ועושים לך רע, עם הדברים שאת יודעת ועם הדברים שלא. ובין כל זה יש גם אנדו', ולמרות שכרגע זה נראה כאילו המחלה תופסת את כל העולם שלך, זה ממש ממש ממש לא ככה! מחלה זה עוד משהו שיש לך, עוד חלק ממך. את לא חלק מהמחלה, ואת לא המחלה עצמה, ואת זה ממש חשוב לי שתזכרי

sheronher

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תהיה חזקה- כולנו צריכות להיות חזקות

אני שולחת לך חיבוקים חמים..... אני מקווה שהכל יסתדר....ממש מקווה.

שירה96

New member
תודה!

בנות יקרות , תודה על העידוד והתמיכה אבל האם מישהי יודעת משהו בקשר לאנדו' בכליות ??? האם הוא גורם לכאבים ? האם יתכן וזה מה שיש לי?

כמו כולן

ממליצה לחכות לתשובה של זולטי. את השאלות רצוי לרשום ולשאול את הרופאים ....ואם צריך לקבל חוות דעת נוספת.....אבל לא להגיע למסקנות לבד.....ובטח שלא מה שיש למשהי אחרת בהכרך יכול להתקיים אצלך.....כמו שכבר למדנו אצל כל אחת האנדו מתנהג אחרת..... שולחת חיבוקים

שירה96

New member
יהיה טוב...

היי בנות , היום שוחחתי עם ד"ר זולטי , הוא ראה את ה-US המדובר והפנה אותי לאורולוג. שוחחתי איתו בטלפון קצת על העניין והבעתי דאגה ופחד מכך שהגוש שמצאו שם עשוי להיות ממאיר/שפיר...?! (מי יודע) זולטי אמר שאני חייבת לעשות סי.טי ורק אז יהיה אפשר לדעת בבירור . יתרה מזאת , הוא אמר לי שנראה לו שזה משהו שפיר מכיוון שזה די קטן . אלוהים יודע שזה לא ממש הרגיע אותי . עצוב לי נורא , אני מפחדת וכל היום זה עובר לי במחשבות . שמתי לב שמאתמול יש לי תאבון אבל כשאני מתחילה לאכול אני חשה תחושת מלאות מוקדמת ז"א אוכלת קצת ומיד מרגישה מלאה. הייתכן שזה נובע בגלל המחשבות המטרידות??? בנות , רציתי לומר לכן שאני מוצאת אצלכן את התמיכה . המשפחה יכולה לתמוך , בן הזוג יכול לעזור אבל אתן ...אתן מרגישות אותי (לפחות כך אני מרגישה). כל אחת ואחת מכן חוותה את ההרגשה הזאת שאף אחד לא באמת מבין מה עובר עלינו. שאף אחד לא באמת קורא לאנדו' מחלה, הייתי קוראת לה אפילו מחלה חשוכת מרפא! מה נותנים לנו : עוד הורמונים , עוד גלולות, עוד ניתוח (לפעמים יותר מאחד) שלא עוזר וזה חוזר... היום חשבתי על זה שיש לידיעות אחרונות מוסף שנקרא "זמנים בריאים". המוסף הזה כתב על כל מחלה אפשרית בערך, כולל פאקים בלידות וניתוחים . על אנדומטריוזיס היתה לו כתבה אחת שלטעמי לא היתה מספקת מידי על מישהי שסבלה מאנדו' ונותחה. אבל הכתבה לא פירטה והסבירה הרבה על המחלה ודרכי ההתמודדות...כתבה של דף וחצי . אני לא הרגשתי מסופקת . אני חושבת שהתקשורת צריכה יותר לחשוף מידע על המחלה הזאת , מתי כבר יחריזו קבל עם ועדה שזוהי מחלה לכל דבר. אני חושבת שזו אפילו לא מחלה גניקולוגית מאחר והיא תוקפת הרבה מוקדים בגוף ולא רק את אזורי הרבייה. בכל מקרה בנות , סטיתי קצת מהנודשא שלשמו התכנסתי פה .הכליה שלי לא הכי בסדר ועכשיו הופנתי לאורולוג...מקווה שהכל יהיה בסדר , אני מרוסקת ...אבל הכל מבפנים , כלפי חוץ אף אחד לא רואה . אשמח לשמוע התייחסותכן לגבי עניין התאבון שלי , יש תאבון רק שהוא נחסם מהר , מישהי מקרה את ההרגשה...? אוהבת ומרגישה אתכן כמו שאתן אותי שירה

זואילי

New member
הי שירה ../images/Emo140.gif

חוזרת על המלצתי - אם אורולוג אז ד"ר נאדו מתה"ש. מזלנו שיש לנו את ה
הקטן שלנו כאן כדי לבכות ולחבק. תחזיקי מעמד

למעלה