אני רשמית.....!!!!!!

Sababush

New member
אני רשמית.....!!!!!!

VS FAITHFUL!! כן כן!! ככה VS קוראים למעריצים האמיתיים שלהם ואני רשמית אחת כזאת!!! יאיייייייייייייי

Sababush

New member
חחח

אני מתלהבת מVS יותר מדי בזמן האחרון, אני יודעת... אבל אני חולה עליהםםםםם הם כאלה חמודים!! גם הבנות שם חמודות!! ויש להם שירים יפים!! הם מזכירים לי את בלו בסגנון מה שעדיף בהם יותר מבלו זה שהם רק התחילו... וכשאתה אוהב ו"יוצר קשר" עם להקה כשהם רק מתחילים... והם יודעים עליך, אז זה הרבה יותר מגניב לעתיד אין סיכוייי שריאן ישכח אותי אחרי השיחה אתמול!! חחח חברה שלי הרגע סיפרה לי משהו מצחיק בקשר לזה!! חחחחחחח

Sababush

New member
כןןןן ../images/Emo13.gif

וחברה שלי אמרה "היית צריכה לראות את הפרצוף שלו כשאמרת שאת בישראל!! הוא היה פשוט בשוק!!" חחחח

Sababush

New member
VS?

הלהקה שסיימון מנהל... הנה תמונה שלהם... מימין לשמאל... השחור זה בלימי, לידו מארווין, אז הבת הראשונה זאת ג´יימי (והיא מאוד מאוד נחמדה!!), צ´ינייר... או משהו כזה, אין לי מושגגג אין כותבים את השם שלה בעברית ולידה זה ריאן... איתו דיברתי בטלפון
אבל הם כולם נראים יותר טוב במציאות, שלא לדבר על זה שריאן צריך להתחיל לחייך גם בתמונות!! חחח

Sababush

New member
והנה....

http://mcms-delivery.virtuebroadcasting.com/deliverMedia.asp?id=517BE0A6-FD0F-43E3-84ED-F48EBDF1ED2D קטע שסיימון מדבר עליהם
זה בריל פלייר... ראיתי את השניות הראשונות, שרואים את סיימון מציג אותם, לפני שהם עלו לבמה בסיבוב ההופעות... זה היה כל כך מצחיק כי אחרי 4 להקות מחממות לפני (אני חושבת שזה היה 4... בואי נראה... צ´ארלי, ג´יימי פירס, ג´ודי לי ורוזי ריבונס... כן, 4), וכולם כבר מתים שבלו יעלו לבמה, פתאום רואים את סיימון בטלויזיה וכולם צורחים חבל על הזמן!! וכשתראי את הקטע תראי שפתאום גם השאר קופצים מול המצלמה.. את יכולה לתאר לעצמך את הצרחות שהיו אז?? אלוהים, נהייתי חרשת!! חחח ואז VS עולים לבמה, שרים 3 שירים ואז בלו

Anat L

New member
הם לא נראים משהו../images/Emo4.gif

אני מקווה שהשירים שלהם טובים לפחות חחחחח

Sababush

New member
כמו שאמרתי

במציאות הם נראים הרבה הרבה יותר טוב
והשירים שלהם ממש יפים!!

למעלה