אני רשמית מאושרת....

maayan15

New member
אני רשמית מאושרת....

"אני רוצה לפתח איתך משהו"...זה מה שהא הודיע לי לפני איזה 10 דקות... ועכשיו הבעיה של שנינו היא- מה עושים?!....לאף אחד מאיתנו אין שום ניסיון בקטע הזה...אחרי שהגענו למסקנה שיש ביננו רגש הדדי..מה הצעד הבא?

אוֹרן

New member
לקנות שמלה, להזמין רב..

מעיין, זה הולך לפי איך שאתם מרגישים, לא לפי מהלכים קבועים מראש. תצאו ביחד לכל מיני מקומות וכאלה.. אם למשל אתם לא כל כך זורמים בקטע האינטימי יותר (אם לזה התכוונת בצעד הבא), תקחו את הזמן שלכם. תתחילו מלהחזיק ידיים כשאתם הולכים, תתחבקו הרבה. נסו להתקרב לאט אחד אל השני וזה בסוף יבוא. יש לכם את כל הזמן שבעולם ותעשו את הכל בקצב שלכם. אה, ושיהיה במזל טוב והמון הצלחה.

maayan15

New member
זה היה יותר ברמה של...

כרגע שנינו נורא נבוכים אחד מהשני....ולשנינו אין מושג איך לצאת מזה...

אוֹרן

New member
בסדר, זה טבעי מעיין

פשוט תלכו לאט לאט, לא חייבים לרוץ להתמזמז ברגע שנהיים חברים, אין חוק כזה. במשך הזמן אני בטוח שתרגישו יותר נוח אחד עם השני וגם זה יבוא.

maayan15

New member
כן טוב...

ביום שישי ניפגש...עד אז ואחרי תצפו לשמוע עליו הרבה... ואני רוצה כבר להודות לכל אלה שייעצו, עזרו ותמכו עוד מהתקופה שבה "שנאתי" אותו...

../images/Emo50.gif

זה קצת מביך וגם קצת מרגש אבל למעיין סוף סוף חבר יש... (איזה שירון עלוב) וברצינות, אין כללים ואין חוקים. פשוט מתנהגים בטבעיות ונותנים לדברים לזרום. יהיה בסדר

shellyland

New member
זורמים מעיין, ממש כמו השם שלך../images/Emo182.gif

(וואי וואי עלי, איזה קיטשיות - אפי אל תסתכלי בבקשה) אבל ברצינות, נכול שזה נורא מביך, אבל ממשיכים להפגש ולדבר ולהיות הכי גלויים שאתם יכולים זה עם זו - בסוף המבוכה תעלם. נורא שמחה בשבילך מתוקה והמון בהצלחה
(אפי, ביקשתי לא להסתכל!)

אז כותבים את האזהרה בכותרת !!!

לא בגוף ההודעה כשכבר נכנסתי ולא היה מנוס מלהקיא.

אפלת

New member
../images/Emo140.gifהמבוכה טובה לבריאות..

מעיין!!!!!!!!!!! כמה אני שמחה בשבילך!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מחזירה אותך להודעה שלי מלמטה (זו שאחריה הפנת אותי לכאן..) תזרמו, מביך לכם אז תהיו נבוכים, תצחקו על זה, תתרגלו לזה, ואחד אל השניה, תהיו טבעיים ואם עכשיו זה מביך ומסמיקים סבבה תסמיקו ביחד ותיהיו דביקים עד גועל ואל תשכחי לספר לנו על כל הפדיחות הקטנות וההתרגשויות הקטנות והגדולות שיעוררו חלחלה באפי... יש לי חיוך כל כך אידיוטי עכשיו כאילו לפחות אלי הגיע האביר... וואאיי כמה עשית לי את היום...

zimes

New member
להגיד לך מה עשיתי כשהיינו נבוכים?

נפרדנו, הסתובבנו באותה סביבה שנה, היינו המון ביחד, הכרנו ממש, הפלנו גדרות-מבוכה, ואז הבנו (ז"א - הבנתי. הוא כל הזמן ידע, רק לא גילה לי) שזה זה, ונהיינו שוב זוג. או במילים אחרות: הנמיכו ציפיות, אל תנסו להצמד לכללים, פשוט עשו דברים יחד. הכל יגיע בזמנו בעצמו, עם הרבה פחות מבוכה.

jahnon

New member
מברוק ../images/Emo9.gif

האמת שהתחלתי להרגיש חמימות בחזה וחשבתי שזה בגלל ההודעה אבל פתאום שמתי לב שנשפך לי תה על החולצה. סתאאאאאאאאאאם כיף לשמוע על סוף מהסרטים.....

dana2909

New member
ואל תשכחי להזמין אותנו לחתונה

סתאם, עוד לא, אחרי הדייט הראשון.. נו מעיינוש, סוף טוב הכל טוב.. או שבעצם התחלה.. בלי לחץ, תזרמו, תכירו, ופשוט תהנו כל אחד מהחברה של השני.. וואי, יום שני, עד יום שישי יש המון זמן, איך נצליח לעמוד בהתרגשות...

RogerW

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif../images/Emo50.gif

maayan15

New member
חחח....תודה...

אבל רגע אחד...למעיין אין חבר...מעיין כולה הולכת להיפגש עם מישהו..משם נראה...

אושר מ

New member
יווווו מזל טוב. ומה עושים?

זורמים. זו המילה הכי מתאימה לכל קשר. במיוחד חדש אבל גם ישן. דברו בטלפון אחרי הצהריים (או באייסי או וואט אבר), צאו לאיזה סרט או בית קפה ביום שישי וכו´... אין לאן למהר, יש לכם את כל הזמןש בעולם! "אנחנו קופצים ביחד נכון?" נכון. אני עפה עכשיו, אי שם בין הארץ, השמיים והים. אוחזת בידו ועפה. (מתוך הספר "כל הזמן שבעולם") תזכרי ששניכם בזה יחד, אז רק תזרמו יחד...

nutmeg

New member
רוצה עצה של זקנת השבט?

כשנבוכים ולא יודעים מה לעשות וכו´ כדאי ללכת על איזו פעילות. משהו שתעשו ביחד, ושאחר כך תוכלו לשבת ולצחוק על עצמכם ולהחליף חוויות.

למשל, ללכת לסרט

ללכת ללונה פארק, לעלות על קרוסלה חביבה, ולאכול צמר גפן מתוק בצוותא. האם החום המצטבר הוא שמשפיע עליי ובזה הרגע כתבתי הודעה מפגרת לחלוטין?

dana2909

New member
נראה לך באמת

שככה את מתחמקת??? אנחנו דורשים עדכונים? מה היה , איפה היה איך היה, מי אמר למי ומתי.. קדימה פרטים!!

למעלה