אני רק תוהה

אני רק תוהה

"הלימודים במוסדות לא ממוגנים באשדוד לא יתקיימו מחר".

אני קצת מבולבל (האמת, מבולבל לא מעט זמן): אני חשבתי שהמדינה הזו קמה על בסיס הרעיון שנהיה חופשיים בארצנו.

אני פשוט מוצא עצמי - יותר ויותר - תוהה הכיצד תצליח הרשות הפלסטינית להתמודד עם מה שמכונה "ארגונים סוררים", אם חמאס, גם כשהוא רוצה, אינו מצליח? ראבק, על תכני הטלוויזיה שלו ועל תכני הלימודים אבו-מאזן לא שולט, ולו כמחווה לרצון טוב. להראות "הנה, יש כאן בעל בית רציני שרץ איתכם מרתון לעבר השלום".

רע לי עם העובדה כי אני שולט בעם אחר, אבל אם מחיר השלום לא יסתיים רק בוויתור על הר הבית ועל עיר האבות, אלא בהיווצרות מצב של שדרות2 ואשקלון2.......אז אני צריך לשאול עצמי האם כל מחיר שלום שווה את זה.

blackbomber

New member
האלימות הערבו/איסלאמית לא תלויה בזו של ישראל

היא היתה, היא ישנה, היא תהיה!!!
למה?
לדעתי זה עניין גנטי, הם נולדים עם יצר אלימות "מפותח" ואם "חלילה" יוצא מצב שמישהו שם נולד ללא ייצר אלימות מספיק מפותח, מיד שוקדים הוריו ומחנכיו כדי "להתקין" לנולד את החסר לפני שיגיע לגיל בגרות...

הם יפעילו ייצר זה נגד כל מי שיאפשר להם!
לעיתים יספיק שימוש ב"קוד ההפעלה" "אללה וואכבר" כדי להפוך אדם תמים לרוצח תוך שניות, לעיתים יהיה צורך ב"הכנה מדוקדקת" יותר עם תמריצים כגון הבטחה ל 72 בתולות בגן עדן...

עניין האלימות השתרש בגלל צורת השלטון במדינות הערבו/אסלאם.
מדובר ב"ראיס על" שמשפיע על "ראיסי משנה", כאשר ה"ראיסים" מודעים לעובדה שהיעדר "תעסוקה" ל"פשוטי העם", "פשוטי העם יבואו לחסל אותם....
בד"כ יוצא שהדרך היחידה להתפרנס בכבוד שם, זה "להחזיק בנשק".
עוני, אלימות מובנית, אינטרסים של ראיסים, אינטרסים של כוהני דת, אלו הן הסיבות לאלימות/רצח/הרג כמאפיינים את הערבו/איסלאמיים! וזה ללא קשר להתנהלותה של ישראל.

tgranot

New member
גנטי

זה כבר ממש משעשע.
יש לך תוצאת מחקר , אסמכתא.

blackbomber

New member
אם יש לך הסבר אחר לתופעה, אתה מוזמן להציג.

תאר לך שהיה יושב מישהו ואוסף נתוני אמת לגבי ביצועם של מעשי הרג/רצח ב 50 השנים האחרונות.
יש לך ספק שבהתייחס לנתונים, יהיה ברור באופן די מוחלט כי מרבית מעשי ההרג/אלימות בעולם מתבצעים ע"י ערבים ו/או מוסלמים?

אני טוען שזה גנטי, אין לי הסבר הגיוני אחר.
לך יש?

tgranot

New member
אתה טוען , יופי

על מנת לחקור אתה עניין גנטית צריך להתעסק בDNA.
יש לך מאמר שמגבה אותך.? יש מחקרים רבים גם על נושא רצח והרג, לא זכור לי שישנו איזה שהוא מחקר עם מצגת אובייקטיבית כי רוב מעשי הרצח בעולם מתבצעים ע"י ערבים. ו או מוסלמים. אם לא זכור לי שמשהו גילה גן אלימות אופייני דווקא אליהם או מחלת אלימות כזו או אפילו תכונה מולדת.

אפשר לטעון מלא שטויות, כמו שהעולם נברא ע"י מפלצת ספגטי מעופפת. גם כשחוזרים על דבר שטות הרבה מאוד פעמים עדיין זה לא הופך אותה לאמת.

מה אתה כל הזמן מחפש "מאמרים"??

לא מספיקות לך העובדות בשטח????

אתה נראה לי כמו אחד שגם אם העובדות תנקרנה את עיניו
הוא ימשיך לחפש אחריהן ולטעון שאינן משום שאינו רואה אותן.....

blackbomber

New member
לא כל טענה מחייבת גיבוי מחקרי

לדוגמה:
עפ"י איזה "גיבוי מחקרי" תוכל לקבוע כי קיים "עם פלשתיני"?
יש שטות גדולה מזאת?

ושוב:
רוב רובם של מעשי ההרג/רצח/אלימות בכדור הארץ ב 60 השנים האחרונות בוצעו ע"י ערבים ו/או מוסלמים!!!!! זאת האמת, ראית גם מחקרים שהמספרים מגיעים לעשרות מיליוני הרוגים/נרצחים.
למה?
למה עניין ההרג רצח מאפיין את הערבים/מוסלמים?
לדעתי, רק גנטיקה! כמובן בתוספת "חינוך מתקן" למי מהם שכשלה אצלו הגנטיקה בהתייחס לייצר אלימות מפותח.

יש לך הסבר אחר?
הסבר חכם יותר?

tgranot

New member
גנטיקה הוא מדע מבוסס מחקר

אם אתה רוצה להרשים אותנו בידע המחקרי שלך בתחום הגנטיקה אנא גבה זאת בכתב.

blackbomber

New member
אז מאיפה הגיעו ה"פלשתינים?

אולי מבחינה גנטית אפשר להוכיח שהם "עם"?
לא.... הם פיקציה!
אני טועה?

ושוב:
ערבים/מוסלמים = אלימות/רצח/הרג.
בעצם אובייקטיבית אפשר להגיד כי הערבים/מוסלמים הם אויבי העולם והאנושות, בעצם הם סכנה לאנושות.

שניכנע להם?

tgranot

New member
אתה מבין את ההבדל בשיטות מחקר

בין מדעי החיים למדעי החברה.
כי אינך יודע לאן לשייך את הטענות שלך והיכן ניתן לענות על שאלות שלך
רמז: עדיף לך לחפש סימוכין במדעי החברה, כי כמה שתתאמץ לא תוכל לבודד כרומוזום או ראקציה כימית , מבנה שלד ייחודי רק למוסלמים על מנת לקבוע שיש להם נטייה גנטית לאלימות.

אפילו לדבר בולט לעין כמו עדיפות מספרית של שחורים בענפי ספורט לא הצליחו להוכיח או למצא צידוק גנטי למרות שהעדיפות הזאת בולטת לעין מבחינה מספרית.

blackbomber

New member
אני יודע את המציאות וזה העיקר.

אם אתה רוצה לערב את המחקר וממנו ללמוד איך הגענו למציאות הזאת, זכותך.
אבל העיקר זה הכרה במציאות! והמציאות היא:
1. הערבים/מוסלמים הם ה"הורגים/רוצחים" הדי בלעדיים בעולם.
2. הפלשתינים הם "פיקציה", פיקציה שעליה בונה השמאל הישראלי תורה תבוסנית שלמה.

tgranot

New member
אז עכשיו המציאות תתפח לך בפנים

להלן טבלה מצורפת של מספר הרציחות השנתי הגלובלי לכל 100000 איש

נא עיין בטבלה היטב , מי שמובילות את הטבלה הן המובילות את הטבלה מדינות מרכז/ דרום אמריקה.
לאחר מכן מרכז אפריקה , ולכן על סמך הנתונים אי אפשר בשום פנים ואופן לומר כי המוסלמים הם ההורגים/רוצחים הדי בלעדיים בעולם. כדאי שתתחיל לחשוב על המצאה פיקטיבית חדשה.

blackbomber

New member
אולי לא שמת לב שאני אומר "הרג/רצח"

כנס לאינטרנט ובדוק כמה הרוגים/נרצחים במלחמת איראן/עירק.
כנס ובדוק הרוגים במלחמות באפריקה, בסרילנקה.
אני ראיתי איזו עבודה (לצערי אני לא מוצא אותה), כזאת שריכזו שם נתונים המצביעים על הרג/רצח של כ 60 מיליון בני אדם!!!! זאת ב 60 השנים האחרונות, רצח/הרד שבוצע ע"י ערבים ו/או מוסלמים.

tgranot

New member
רק בעולם המוסלמי יש מלחמות

בדרום אמריקה אין הרג , מלחמות , פשע, סמים , במזרח אירופה אין עליה כזאת ?
באסיה לא היו? מה לגבי וייטנאם , קמבודיה? בבלקנים - שם המוסלמים הם אילו שבעיקר נטבחו.
הנקודה היא כי הטענה שרצח ואלימות אופייניים רק או אפילו בעיקר לערבים/מוסלמים היא אינה נכונה בעליל, את זה הוכחתי לך בגיבוי נתונים.

blackbomber

New member
הכל יחסי בחיים.

לדעתי קרוב ל 95% ממעשי ההרג/רצח שמתרחשים מדי יום בעולם כולו, מבוצעים ע"י ערבים/מוסלמים.
התופעה הזאת כל-כך נפוצה על שאיש לא "מרים גבה" כאשר ערבים/מוסלמים הורגים ערבים/מוסלמים, יען מדובר בהתנהלות טבעית...

tgranot

New member
טוב , הבנו את דעתך

ואינך נותן שום משקל לנתונים או עובדות המראות אחרת. כנראה שהעיקר אצלך זה להתעמת בכל מחיר.

תהנה מהחיים. ושיהיה לך בהצלחה.

shovaly23

New member
העיקר שביבי נחוש לשמור על השקט

מתי תפנימו שלחסל מחבל לא נותן כלום חוץ מלגרור תגובה אלימה?
הרי במקום הנבלה שחוסל יקום מחר ממלא מקום.
הדרך היחידה לסיים (אם יש כזאת) את זה היא פוליטית, לא צבאית.

blackbomber

New member
מסכים להתחלה, חלוק משמעותית על הסוף

כמוך, גם אני טוען שלפגוע במחבלים לא מביא תועלת במבחן התוצאה.
עמו להרוג זבוב טורדני, אבל אח"כ יבואו עד 20...

לגבי "הדרך היחידה" אותה אתה מציג, ממש לא!!!!!!!!!!
מתי תפנימו שהפעלת ייצר האלימות של הערבים/מוסלמים אינו(!) תלוי בהתנהלותה של ישראל ו/או הסכמים כלשהם?

שריפה, יש לה 3 מרכיבים משמעותיים שדי לסלק אחד מהם כדי להפסיק אותה: "חומר, טמפ', חמצן".
אותו הדבר בהתייחס לטרור!!! "חומר (אצלם זה בני אדם...), כסף, אדמה (לתכנן ולפעול ממנה).
כדי לחסל את הטרור נדרש לסלק את אחד הגורמים! זה הכל, אין דרך אחרת.
"חומר" - אנחנו לא יכולים להשפיע בעניין, זאת ה"תרבות" שלהם.
"כסף" - קל להשיג, כל תדלוק שלנו ברכב, חלק מעלותו מממנת את פעילות הטרור.
"אדמה" - את זה אפשר לקחת מהם!!!! ובקלות. פחות אדמה למפעילי הטרור = פחות טרור. אפס אדמה למפעילי הטרור = אפס טרור. יותר אדמה למפעילי הטרור = יותר טרור.

כדי להכריע אויב, אתה צריך לפגוע בו, כמובן לפגוע בו כמה שיותר היכן שהכי כואב לו.
כך בדיוק מתנהלים אויבנו מולנו! הם מכאיבים לנו באובדן חיים ואיכות חיים, מה שהכי יקר לנו.
זה הדיוק מה שאנחנו צריכים לעשות להם! "להכניס להם איפה שבאמת כואב להם, כאשר מה שכואב להם זה לא מה שכואב לנו, אנחנו שונים.
הורגים בהם, לא יעיל.
הורסים בהם, לא יעיל.
אז מה כן יעיל?
אדמה!!!!!!! אובדן אדמה, זה מה שכואב להם! זה מה שמקטין את האפשרויות שלהם להפעיל נגדנו את מה שכואב לנו.

כל עוד האויב עוסק בטרור ומכאיב לנו, עלינו לעשות כלפיו את אותו הדבר!
לתפוס אדמות ברצועת עזה וביו"ש, לשים שם דגל גדול ולהצהיר: "לא משנה מה היה עד היום, מהיום השטח הזה הוא ישראלי לעד! אם תמשיכו בטרור, נתפוס עוד ועוד שטחים באותה הדרך.
ואם הם לא יבינו את הרמז, על תפיסה נוספת של שטחים יש להוסיף גם פעילות התיישבותית בשטחים שנתפסו.
כך נמשיך ונמשיך עד שהאויב "ירים ראשו ללוח התוצאות" ויבין כי כל יום שהוא מתעקש על הפעלת אלימות הוא מפסיד! מפסיד וכואב, כאב שהוא לא יכול להסביר ל"נתיניו"...
אם כך נתמיד, נגיע ליום שהאויב יקבל את ההחלטה לחבור לבני התרבות, להפסיק את העיסוק באלימות ואז יש סיכוי לגידול בפתיחות וקיטון בחשדנות, אז ורק אז יהיה סיכוי להסדר מדיני שיביא לשלום אמיתי.

למעלה