אני רק שא
ה

tomash11

New member
תלוי באיזו חברה אתה

אני חושב שיש הבדל בין אורנג' וסלקום ובין פלאפון. בטוח שיש הבדל מבחינת האפשרויות שלך. אתה תצטרך לקנות בנוסף גם חבילת גלישה אני חושב (כי זה יצטרך להיות דור 3) שזה משהו באיזור ה20 שקלים (והחברות מחייבות אותו בכל מקרה אם יש לך דור 3) אני חושב שמכשירי הסוני אריקסון היותר מותאמים לדור שלי סטייל K800 (אני מקווה שאני לא מתבלבל עם סנו), די יתאימו לך. לי יש נוקיה 6280 שאני יכול לגלוש ממנו להאטריק אבל זה לא ממש נוח, הכל מאד קטן. בידים הוא לא תמיד מקבל, והמכשיר כשלעצמו עם בלאי גבוה ועדין מאד. אז על זה - אני לא ממליץ.

Suli

New member
יש לי 6120

שקיבלתי היום. אפילו לא צריך אופרה בשבילו. נראה נחמד לבנתיים. די מרשים. אם לא, כל מכשיר של מוטורולה בסלקום או אורנג' יספיק מפלאפון לא תוכל להתחבר להאטריק בכל תנאי שהוא, בגלל התשתית המעאפנה

tomash11

New member
בנוגע לאופרה...

במשך הרבה זמן רדפתי אחרי התוכנה הזו, ובסופו של דבר הצלחתי להתקין אותה על הנוקיה שלי. פייר? קצת אכזבה. יותר נוח אולי לגלוש בה מאשר בדפדפן הרגיל אבל סלקום לוקחים על גלישה כזו הרבה מאד כסף וגם לא רואים בה כל כך טוב.

get low

New member
../images/Emo45.gif סוני-אריקסון מומלץ אחושרמוטה

אבל אני לא יודע איזה דגמים מתאימים לגלישה בהאטריק..

אני עם K800i

פלאפון ענק. אני נכנס משם גם להאטריק, אצלי זה סבבה כי אני גולש בהאטריק באנגלית, לא יודע איך זה בעברית. אבל בכללי - פלאפון מעולה, מצלמה אדירה.

gulu19

New member
K800i נלקח ../images/Emo45.gif

אני צריך עוד לסדר חבילת אינטרנט אבל נראה לי אחלה מכשיר :)

tomash11

New member
המממ יש לי 24 מליון ל11 שחקנים...מה לקנות?:)

חסרים לי 4 שחקני הרכב - חלוץ קשר ושני בלמים במקביל אני צריך עוד שני חלוצים, שני ווינגרים ושלושה קשרים (או בלמים) לצורכי אימון. למישהו יש המלצה מה לגרד עם 24 מליון? זה כלום כסף אני יודע...

Vaknin O

New member
איך הגעת לזה?

כבר איבדתי מעקב אחרי מה שקרה אצלך בקבוצה מה קרה אחרי הסט פיסס?

tomash11

New member
אני מאמן מסירות נכון להיום

לא רק אתה איבדת מעקב:) תראה- יש לי סגל לא רע בגדול יש לו שני חסרונות בולטים - קצר מדי (במיוחד אחרי שמכרתי שני בלמים, קשר וחלוץ) אין בו מספיק מתאמנים - בעיה שלא הטרידה אותי כל עוד הייתי בגביע. עכשיו, אחרי שעפתי מהגביע, אני צריך למלא את כל או לפחות את רוב המקומות למתאמנים (וזה לא מעט, 16 איש). בנוסף, מצבי בליגה לא מזהיר, והיום ככל הנראה הקבוצה- מעשית, גם אם לא תיאורטית - ירדה ליגה. שני הפלוסים- השחקנים שלי שווים לא מעט בשוק, ובסגל הראשון אין שחקן מעל גיל 26 ככה שאני אקבל מחירים יפים עליהם. כמו כן, יש כרגע 23 מליון שקל בקופה שאפשר להשקיע אותם. השאלה היא רק - איך?:) המחשבה הראשונית היא לקנות מתאמנים ולעשות דאון גרייד לכל הקבוצה כדי שיהיה סגל נורמלי יחסית מאוזן (עם דגש על הגנה וקישור), אבל אם יש למישהו עוד רעיונות אני אשמח לשמוע.

Vaknin O

New member
אם מעשית ירדת ליגה,

תאזן את הקבוצה, תגיע למצב שכל מכסת המתאמנים שלך מלאה ורק אחר כך תחשוב על להשלים את הסגל..אם ייגמר לך הכסף אז זה בסדר לדעתי גם למכור שחקן ברמה גבוהה ולהביא במקומו שני שחקנים שימלאו את הסגל כמובן שתחשוב על איך אתה מגיע לליגה בעונה הבאה אחרי שירדת תחרותי אם אפשרות להתמודד על המקומות הראשונים, שיש לך עדיין הרבה מתאמנים שתוכל למכור בכל רגע ולחזק את הקבוצה. תעדכן בפורום, זה מה שאני עושה כדי לא לאבד מעקב אחרי השינויים בקבוצה שלי :))

כמה שאלות

מספר שאלות שלא מצאתי את התשובות בהוראות: 1. בסיכום המשחק יש ב-Ratings ציון בנוסח: Right Defence poor (very low). מה מציין הנתון שבסוגריים? 2. אחוזי החזקת הכדור שלי (Possession) נוראיים - בעיקר במחיציות השניות. האם זה בגלל סטאמינה נמוכה של הקשרים? האם עדיף קשר עם Playmaking מעט נמוך אך סטאמינה גבוהה? 3. האם אימון של 15% סטאמינה יעזור לאורך זמן? האם הוא יפגע באימון הראשי (playmaking)? תודה רבה!!!

ASARUF

New member
תשובות

1. הסוגריים מציין את הרמה הפנימית של הציון, ז"א יש עלוב שהוא נמוך, נמוך מאוד, גבוה וגבוה מאוד. אלו פשוט תתי רמה של ה"עלוב". 2. בהחלט, קשרים עם כושר גופני ירוד מורידים אחזקת כדור במחצית שניה לעומת הראשונה משמעותית, אם עדיף או לא זה תלוי ברמות של השחקן אבל עקרונית עדיף קשר עם סטמינה אפילו עם רמה או שתיים פחות. 3. לא ברור עדיין העניין הזה, אני מאמן 15 אחוז והאימון קישור די סביר, לא שמתי לב לשינויים עדיין. הכושר של רוב ההרכב הוא על טוב/מצוין .

Suli

New member
תשובות

1. כבר ענו לך. הסדר הוא Very low, low, high, very high 2. ברמות הנמוכות - כן, בהחלט. אבל החל מהעונה הבאה כל השחקנים יזדקקו לכושר גופני, כך שכדאי לקחת את זה בחשבון. 3. 15% יספיק לך בהחלט, אבל את התוצאות תראה לאורך זמן

למעלה