אני רק שא
ה

עליית רמה/אימונים...

למען הגילוי הכותב הנו ירוק וטירון גמור בעולם הזה...למרות שכנראה וגילו גבוה ב-50% ממרבית החברים (יש חברות ?!) כאן מאחר והקבוצה חדשה היא בליגה רמה 8. יש לי שתי שאלות: 1. אני עוקב ומנסה ללמוד מכם וקורא את המאמרים המושקעים. שמתי לב שביום חמישי לאחר האימון יש הפגזות על שינויים ברמת השחקנים. אחד עלה לרמת עולמי שני עלה ואחר ירד. למה אצלי לא זזים ?
ואיך אני יכול לתת להם דחיפה כדי שיזוזו עם הרמה שלהם. הכושר הגופני עולה כל הזמן 2. את השאלה השניה שרציתי לשאול שכחתי. אבל יש שאלה אחרת - כאמור אני בליגה 8 כרגע עם כ-1 מיליון ש"ח האם אתם ממליצים לבצע פעולות מסוימות שיכולות להועיל בשלבים מאוחרים יותר (ליגה של בוטים) כמו קניה של שחקנים איצטדיון... תודה...

get low

New member
אימונים

כדי שהאימונים יהיו אפקטיביים, מאמנים שחקנים צעירים. כמה זה צעירים? אם אתה מתחיל לאמן מרמות של פאסבל-סוליד (סביר-טוב) אז רצוי שיהיו בני 17. בכל שבוע מתאמנים השחקנים ששיחקו באותו שבוע בעמדה שאותה אתה מאמן, ולא משנה אם הם שיחקו במשחק ליגה, גביע או ידידות, מה שמכפיל בעצם את מספר המתאמנים שאפשר לאמן. האפקטיביות של האימון מושפעת גם מאחוזי האימון שאתה מאמן, ואחוזי אימון הכושר הגופני יורדים מאותם אחוזים. אם תגיד מה אתה מאמן כרגע, ומי המתאמנים שלך, זה יעזור :)

תודה ../images/Emo140.gifאני מאמן קישור...

המתאמנים...זה בסדר אם אני מציג כך: ) 24 שנים ו30 ימים, כושר משחק בינוני, בריא. בחור נחמד, מאוזן וישר. בעל נסיון גרוע וכושר מנהיגות עלוב. התמחות: מהיר יום הולדת הבא: 05.03.2008 לאום: Israel מדד כישורים (TSI): 2 540 שכר: 2 550 NIS/לשבוע בעלים: Arthur lions אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: מעולה עמידה בשער: איום קישור: חלש מסירה: חלש משחק אגפים: סביר הגנה: סביר הבקעה: טוב מצבים נייחים: בינוני שערים בקריירה: 4 שלישיות בקריירה: 0 שערי ליגה העונה: 3 שערי גביע העונה: 1 האם כך ?

get low

New member
זה מתאמן בקישור? :|

מתאמן בקישור צריך להיות קשר
השחקנים שמקבלים אימון קישור הם השחקנים ששיחקו בעמדת קשר באותו שבוע (ידידות או ליגה), והווינגרים מקבלים חצי אימון. כדי שהאימון שלך יהיה אפקטיבי, אתה צריך שחקנים יותר צעירים ממנו בהרבה, רמת קישור לפחות פאסבל, וכדאי גם סטאמינה לפחות פאסבל...

Suli

New member
למה לא?

שיאמן מולטיסקיל או משהו ד"א בני 17 ופאסבל/סוליד עולים הרבה. מאד. :|

get low

New member
כי חשבתי שזה חלוץ...

שחקנים כמו אלה אם הם משחקים בתור ווינגרים, הם בסדר לחצאי אימון.. למרות שגם בגיל קצת יותר צעיר (19-20) המחיר שלהם הוא כבר די זול, והאימון יותר מהיר..

man31

New member
נדחה בשבוע

אין מוקדמות אם בא לך מולי ידידות אתה מוזמן להציע לי macabi trinom

TheBestM

New member
יש לי שאלה...../images/Emo9.gif

תגידו, אפשר להחליף מטבע? נגיד אם אני כרגע על NIS אני יכול להחליף לUSD? אם כן אז איך...?
תודה לעונים...

get low

New member
אני לא חושב שאפשר...

אני חושב שזה הולך לפי המדינה וזהו.. בכל מקרה, יש בחוקי המשחק נספח לשערי המטבעות...

nimrodtoav

New member
באימון הגנה המגיים מקבלים חצי?ועוד שאלה

האם לקבוצה מליגה 6 שווה לעשות משחקי אימון מול ליגה 3 או 4? האם הסכומים שווים את מפח הנפש מה הנזק מלקבל את התבוסות האלה אני מפסיד מספיק בליגה עצמה... תודה

get low

New member
המגינים מקבלים אימון מלא

והתוצאות של משחקי האימון לא משפיעות על כלום, אז ברור ששווה לך.

get low

New member
תמיד אפשר

פשוט מה שיקרה זה שרוח הצוות שלך תרד עוד, ומרוח צוות נמוכה מאוד, לוקח המון זמן לחזור. ממש לא מומלץ.

ואם...

ואם אני בליגה 7 מביס את כל הליגה חוץ מקבוצה אחת שעכשיו יש לי נגדה שבועיים רצוף,אז לא שווה לי בשניהם לשחק מוטס? (האוהדים של מאופקים כרגע)

למעלה