לא
R R o n 2 5 6 New member 9/12/07 #17 בעיקרון 10% מהמצבים במשחק הם מצבים נייחים אבל ראיתי כבר משחקים שהיו בהם 3-4 מצבים נייחים,אז אני מניח שבכל זאת יש ראנדומליות במנוע. פנדל בהחלט נחשב למצב נייח..
בעיקרון 10% מהמצבים במשחק הם מצבים נייחים אבל ראיתי כבר משחקים שהיו בהם 3-4 מצבים נייחים,אז אני מניח שבכל זאת יש ראנדומליות במנוע. פנדל בהחלט נחשב למצב נייח..
S Suli New member 9/12/07 #19 מצבים נייחים הם פנדלים ובעיטות חופשיות. כמו שאמרו כאן, בתיאוריה, 10% מהמצבים הם ס"פ. וכמו שאמרו כאן, בפועל יש משחקים עם הרבה יותר מזה.
מצבים נייחים הם פנדלים ובעיטות חופשיות. כמו שאמרו כאן, בתיאוריה, 10% מהמצבים הם ס"פ. וכמו שאמרו כאן, בפועל יש משחקים עם הרבה יותר מזה.
M man31 New member 11/12/07 #25 אוקיי תודה לכולם חשבתי כבר שהמשחק שלי בשבת בגלל ה-3 מצבי נייחים שהיו אצלי ישבור איזה מיתוס
ע על האש New member 10/12/07 #24 בקשה... אני רוצה לשנות בפגרה את שם הקבוצה שלי. ואני זקוק ללוגו לקבוצה מישו יכול להכין לי , במקרה ויש רצון טוב לעזור לאחד שלא מבין ביצירה של הדברים הללו .
בקשה... אני רוצה לשנות בפגרה את שם הקבוצה שלי. ואני זקוק ללוגו לקבוצה מישו יכול להכין לי , במקרה ויש רצון טוב לעזור לאחד שלא מבין ביצירה של הדברים הללו .