אני רק שא
ה

man31

New member
וואי זה קרה לעוד מישהו מהקונפרס

סתם זה בטח אתה אה ויפה מעניין אם תמכור אותם אם לשניהם יהיה ששכבו עם האשה של המאמן

שי אגם

New member
נרגש מאוד,כרגע יש לי שני שוערים תאומים בקבוצה

למתעניינים: לא רק ששניהם תאומים בנוסף לכל לשניהם יש מנהיגות עלוב. שניהם נחמדים, שליווים והגונים. אם כבר תאומים אז עד הסוף:) Gallus Litschi (181230106) 17 שנים ו39 ימים, כושר משחק סביר, בריא. בחור נחמד, שליו והגון. בעל נסיון גרוע וכושר מנהיגות עלוב. יום הולדת הבא: 15.02.2008 לאום: Schweiz מדד כישורים (TSI): 6 820 שכר: 15 660 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: Beitar "Avi" Jerusalem אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: עלוב עמידה בשער: מצוין קישור: איום מסירה: איום משחק אגפים: איום הגנה: איום הבקעה: איום מצבים נייחים: איום שערים בקריירה: 0 שלישיות בקריירה: 0 שערי ליגה העונה: 0 שערי גביע העונה: 0 Gallus Litschi (184560490) 17 שנים ו39 ימים, כושר משחק סביר, בריא. בחור נחמד, שליו והגון. בעל נסיון איום וכושר מנהיגות עלוב. יום הולדת הבא: 15.02.2008 לאום: Schweiz מדד כישורים (TSI): 3 820 שכר: 15 660 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: Beitar "Avi" Jerusalem אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: גרוע עמידה בשער: טוב קישור: איום מסירה: איום משחק אגפים: איום הגנה: איום הבקעה: איום מצבים נייחים: איום שערים בקריירה: 0 שלישיות בקריירה: 0 שערי ליגה העונה: 0 שערי גביע העונה: 0 יש מצב שאני היחידי בהאטריק עם שני שחקנים באותו שם ושם משפחה ואותו גיל בדיוק?

get low

New member
אבל

אין להם אותה רמה, ולא אותו TSI, לא שווה
סתם, נחמד
אגב, אתה יודע שעכשיו תהיה לך בעיה לשבץ אותם בהרכב, כן?

שי אגם

New member
לא, לא תיהיה בכלל בעיה

לא תיהיה שום בעיה מכיוון שבדף של השחקנים בהאטריק אתה רואה איזה שוער ממוקם ראשון ואיזה שני. ואז אתה שם בהרכב את מי שאתה רוצה. מכיוון שזה באג שווצרי, אז באף תוכנה שני השחקנים הללו לא מופיעים.זו הבעיה היחידה.

אי אפשר

אתה לא יכול לסגור עכשיו את האקדמיה,אתה תוכל לסגור אותה רק אחרי שתיכנס לליגה תגמור את הליגה הזאת, ואז תוכל לבטל את האקדמיה.

בוריס A

New member
ואיך נכנסים?

אני ניסיתי להכנס...וזה נכנס רק לליגה אחת אבל הליגה לא מתחילה... צריך לחכות שהליגה תתחיל או שיהיו מספיק קבוצות או משהו כזה? מתן הממליצן, שכחתי לומר תודה.... תודה :)

תשובה

הליגה לא מתחילה בינתיים,צריך לחכות שיהיו מספיק קבוצות בליגה ואז הליגה תתחיל. וכמובן שאם אתה רוצה אתה יכול לצאת מהליגה הזאת ולחפש ליגה שחסרה שם קבוצה אחת לתחילת הליגה. תצטרף לשם ואז הליגה תתחיל.

למעלה