אני רק שא
ה

Zedex

New member
מאמן התקפי/הגנתי

סוף סוף, הגיע הכסף להפיכת השחקן למאמן. עכשיו הבעיה היחידה זה שהוא יהיה התקפי או הגנתי. זה הקבוצה שלי - 1089734 אני מאמן הבקעה. אז מה לבחור?

הילידר

New member
אומרים שאם שמים אותו כהגנתי

ההשפעה שלו כהגנתי יותר גדולה מהתקפי וחוץ מזה, אם אתה מאמן הבקעה אז בשביל מה התקפי? אני אומר הגנתי.

get low

New member
חחח מסכן שיגעתם אותו

אבל באמת, אם אין לך סיבה טובה להעדיף התקפי או הגנתי, לך על נייטרלי וזהו..

get low

New member
אבל אם הוא יקח משהו שלא מתאים לו

הפגיעה תהיה גדולה יותר, אז נייטרלי זה ללכת על בטוח.. (MMSE בשביל טריגו, אם הוא בכלל מבין מה זה)

Jesuscrist

New member
כמה השחקן הזה טוב?

כל הנוער שלי מלא בשחקנים גרועים,זה נראה לי היחידי הנורמאלי שקיבלתי עד היום,כדאי להחליף אימון בשבילו?כי כל השאר לא מציאה.... Looking at his Scoring skills, this boy could very well be a prodigious talent. His overall abilities right now are weak, in my opinion.

man31

New member
אם אין לך בכלל שחקנים טובים באקדמיה

אז תנסה לאמן אותו

bnbn100

New member
שאלה

אם אני רוצה להגדיל איצטדיון כדאי לי להגדיל בכל אחד מהמקומות באיצטדיון או רק מקום אחד ספציפי למשל יציע עמידה או מושבים בסיסיים?

DEANC

New member
לא מומלץ לך להגדיל כרגע

בשבועות הקרובים יתפרסם מאמר מערכת עם פרטים ועידכונים לגבי נוסחאות האיצטדיון (כנראה שחלקם ישונו), אני ממליץ לא לפעול לפני צאת המאמרים.

שי אגם

New member
תאומים בקבוצה!

חיפשתי לפני כמה דקות שוער בן 17. אז הקיצר חיפשתי ומצאתי שוער שהוא נראה לי שאני אלך עליו. עכשיו מה הפוקס? לשוער הזה קוראים Gallus Litschi שזה השם והשם משפחה של השוער הראשון שלי. ומכאן הפוקס ממשיך: שניהם מאותה מדינה ובאותו גיל בדיוק: 17 ו39 ימים. עוד 4 שעות יהיה לי זוג תאומים שוערים שווצרים! נדיר,הא?!

למעלה