אני רק שאלה למישהו יש את התאריכים של מחנות הקיץ השנה? זה קצת דחוף... תודה!
P popapipu New member 29/5/07 #1 אני רק שאלה למישהו יש את התאריכים של מחנות הקיץ השנה? זה קצת דחוף... תודה!
P popapipu New member 29/5/07 #3 איך מצאת את זה?שעות חיפשתי באתר ולא מצאתי! תודה רבה לך! את מלכה! זה אומר שהתאריכים 12-15 לאוגוסט פנויים לכל השבטים? (חוץ מלשבט יובל)
איך מצאת את זה?שעות חיפשתי באתר ולא מצאתי! תודה רבה לך! את מלכה! זה אומר שהתאריכים 12-15 לאוגוסט פנויים לכל השבטים? (חוץ מלשבט יובל)
ו ורודת שורש New member 29/5/07 #5 זה היה די באמצע שם.. 12-15 לאוגוסט? לא פנויים ל: נבט"צ והרא"ה מחוזות יהודה, דרום וירושלים, מעלות ומעפילים מחוזות יהודה, צפון, דרום וירושלים, ויובל.
זה היה די באמצע שם.. 12-15 לאוגוסט? לא פנויים ל: נבט"צ והרא"ה מחוזות יהודה, דרום וירושלים, מעלות ומעפילים מחוזות יהודה, צפון, דרום וירושלים, ויובל.
P popapipu New member 29/5/07 #6 מצטערת, לא ראיתי את השרשור... אבל אם אני מנתניה, אז כל השבטים יהיו פנויים!!
א איתמר זלק New member 30/5/07 #8 חיפה ושרון שומרון הם שני מחזות שנראה לי בני עקיבא נשבעו שהם אף פעם לא יעשו משהו ביחד צריך היה להוסיף על סמל התנועה ובאידאולוגיה של התנועה ש"מחוזות חיפה ושרון שומרון אף פעם לא יהיו ביחד בשום דבר שקשור לבני עקיבא" עד הנטיעות, וגם עכשיו בכל המחנות חוץ מסיירים... השתגעו
חיפה ושרון שומרון הם שני מחזות שנראה לי בני עקיבא נשבעו שהם אף פעם לא יעשו משהו ביחד צריך היה להוסיף על סמל התנועה ובאידאולוגיה של התנועה ש"מחוזות חיפה ושרון שומרון אף פעם לא יהיו ביחד בשום דבר שקשור לבני עקיבא" עד הנטיעות, וגם עכשיו בכל המחנות חוץ מסיירים... השתגעו
ו ורודת שורש New member 30/5/07 #9 היינו פעם עם ש"ש במחנה של הרא"ה.. היינו שדח"צ. וב"ה שנזכרו לאחד אותנו.. אנחנו אחלה קומבינציה. (אתם עדיפים על דן וצפון. )
היינו פעם עם ש"ש במחנה של הרא"ה.. היינו שדח"צ. וב"ה שנזכרו לאחד אותנו.. אנחנו אחלה קומבינציה. (אתם עדיפים על דן וצפון. )
א איתמר זלק New member 31/5/07 #10 להפך זה תמיד הולך בסדר הזה במחנות שד"צ ויח"ד שד"צ=שרון שומרון דן צפון יח"ד= יהודה ירושלים חיפה דרום
ו ורודת שורש New member 31/5/07 #11 אבל אנחנו היינו שדח"צ שדח"צ. הח' של חיפה, הש' של ש"ש.. חוצמזה, אם זה כ"כ כואב לך אני מוכנה לא לצאת להכנה של המחנה כדי שלא תסבול אותי גם במחנה וגם בהכנה.
אבל אנחנו היינו שדח"צ שדח"צ. הח' של חיפה, הש' של ש"ש.. חוצמזה, אם זה כ"כ כואב לך אני מוכנה לא לצאת להכנה של המחנה כדי שלא תסבול אותי גם במחנה וגם בהכנה.
ו ורודת שורש New member 31/5/07 #14 זה היה בצחוק. ../images/Emo8.gif ח"ו להעליב! אתם אחלה מחוז! אני סתם מעלה את המודעות לכך שחיפה לא היו עם ש"ש כמעט אף פעם עד השנה, וזה דורש תיקון מיידי.
זה היה בצחוק. ../images/Emo8.gif ח"ו להעליב! אתם אחלה מחוז! אני סתם מעלה את המודעות לכך שחיפה לא היו עם ש"ש כמעט אף פעם עד השנה, וזה דורש תיקון מיידי.
א איתמר זלק New member 29/5/07 #4 היה על זה כבר שרשור, חפיף... הנה השרשור- http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=403&msgid=98919982
היה על זה כבר שרשור, חפיף... הנה השרשור- http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=403&msgid=98919982