אני רק שאלה...

אני רק שאלה...

תגידו יש היום הרקדה בבית דני??................
חחחחחחחחחחח כי הבנתי שיש איזה משחק חשוב במונידאל או משו כזה.. סתםםםםםם, אני כבר רואה איך ירון חוטף עליי תג'ננה
ועכשיו ברצינות...לא רקדתי בהרקדה "מסודרת" כבר חודש. כמה ריקודים חדשים לדעתכם אצטרך להעתיק היום?? אני מהמרת על לפחות 5..כך בשביל ה

../images/Emo204.gif יש...

וגם יהיה מסך ענק עליו ישודר המשחק...
המשחק של יום רביעי ישודר על מסך ענק ב.....בריכת האוניברסיטה... ואני מחזיקה אצבעות לאיטליה... {למרות שאין לי הרבה אשליות...
}

ניצנץ1

New member
תלמדי את " חיכיתי לך".. כל היתר

את יכולה לשים עליו X אחד גדול.. ואם את ממש רוצה, אבל ממש- תנסי את " הרצל".. ואם מישהו לימד בחודש חמישה ריקודים- זה מרקיד פנתר, שחוג שלו גם רוצה ללמוד כל כך הרבה.. בחוג שלנו הייתה תזוזה ברורה מחוץ למעגל בזמן שלימדו את " סימנים".. בשלב מסויים מרקיד עצמו כמעט כבר פרש, וגם אמר את זה במפורש.. בכלל- פחות ופחות אנשים מוכנים ללמוד את היצירות המהוללות של הזמן האחרון.. אבל מחו כפיים כששמו אתמול את " ילדי שלי", " ים המשאלות" וגם "שיר לאחותי" שאצלנו לא ממש נרקד. וכשלימדו את " וואלס השושנים" אף נפש אחת לא יצאה החוצה.. ואת אלה את לא צריכה כבר ללמוד.. אז תהני לך בכיף ולא לעשות הפסקות כאלה גדולות שוב.. תפסידי איזו פנינה מבית היוצר של גדי והוא לא יכניס אותך לבית דני.

למעלה