אני רק שאלה... כמה פרקים לעונה הראשונה? וכמה כבר שודרו בפוקס? תודה!
ל לא מוותרת עליך New member 17/4/06 #2 לפי מה שאני יודעת בפוקס שידרו כבר 17, היום משודר מספר 18 וסה"כ אמור להיות 22 -לפי מה שקראתי כאן בפורום-
לפי מה שאני יודעת בפוקס שידרו כבר 17, היום משודר מספר 18 וסה"כ אמור להיות 22 -לפי מה שקראתי כאן בפורום-
B Bunshin New member 17/4/06 #7 ../images/Emo13.gif תודה! אבל עדיין מבולבלת... אם 18 לא שודר עדיין בארה"ב, איך אנשים פה כבר ראו את 19?
../images/Emo13.gif תודה! אבל עדיין מבולבלת... אם 18 לא שודר עדיין בארה"ב, איך אנשים פה כבר ראו את 19?
ב בילי הנערה New member 17/4/06 #3 שאלה שחוזרת על עצמה מלאאא פעמים אולי כדאי להוסיף גם אותה למעלה עם סימוני הספויילרים.
ה הקוסמת 22 New member 17/4/06 #4 בילי מתוה אין מה לעשות עם השאלות האלה.. לפעמים אנשים אין להם כוח לקרוא את ההודעות של הפורום או הם לא מכירים אז הם מתעניינים צריך פשוט להיות סובלניים
בילי מתוה אין מה לעשות עם השאלות האלה.. לפעמים אנשים אין להם כוח לקרוא את ההודעות של הפורום או הם לא מכירים אז הם מתעניינים צריך פשוט להיות סובלניים
ה הקוסמת 22 New member 17/4/06 #5 בילי מתוקה אין מה לעשות עם השאלות האלה.. לפעמים אנשים אין להם כוח לקרוא את ההודעות של הפורום או הם לא מכירים אז הם מתעניינים צריך פשוט להיות סובלניים
בילי מתוקה אין מה לעשות עם השאלות האלה.. לפעמים אנשים אין להם כוח לקרוא את ההודעות של הפורום או הם לא מכירים אז הם מתעניינים צריך פשוט להיות סובלניים
ב בילי הנערה New member 17/4/06 #9 זאת הסיבה ששאלות נפוצות צריכות להיות בטאגליינס... אז שבן ירגיש טוב יותר - יהיה סדר - כי זה מעצבן גם אותו
זאת הסיבה ששאלות נפוצות צריכות להיות בטאגליינס... אז שבן ירגיש טוב יותר - יהיה סדר - כי זה מעצבן גם אותו