אני רק שאלה

אני רק שאלה

היי מה המצב לכולם? קוראים לי סיגל ואני מתחילה ללמוד סלסה בשבוע הבא ורציתי לדעת אם סלסה זה רק ריקודי זוגות? ואיך צריכים לבוא לשיעור עם חצאית או מכנסיים? תודה מראש.

cruvi101

New member
ממש ממש לא

לערב לכשעצמו את יכולה להגיע עם כל סוג של לבוש (כמובן שלא עם פיג'מה אבל לא חייבים שמלה), באמת תבואי עם מה שנוח לך... לגבי הריקוד לכשעצמו הוא ריקוד זוגות אך הוא נרקד גם כן במעגלים (רואדה), אז אם הבעיה היא בלהגיע עם בן זוג אז תהיי רגועה ואת יכולה להגיע לבד ותמצאי לך שם כבר בני זוג לריקוד ומי יודע אולי לחיים גם כן... אבל עם הבעיה היא בעניין של לא בא לך לרקוד עם גברים אז זה כבר כן נהיה בעייתי. מקווה שעזרתי, אם יש עוד שאלה את מוזמנת לשאול

XUXA141

New member
אז ככה

1. לא, אמנם יש גם ריקודי זוגות אבל יש גם רואדה שזה ריקוד מעגל (ואז את רוקדת עם כל הבנים שבמעגל - מחליפה כל כמה שניות בן זוג), ויש את השורות הברזילאיות שאז זה כמובן בשורות. אם את שואלת אם צריך לבוא עם בן זוג "מהבית" אז לא - המדריכים בשיעור תמיד יסדרו לך בן זוג, וכאמור מחליפים ממילא כל כמה דקות, ומנסיון - בדרך כלל יש עודף בנים. 2. לבוש חופשי בכיף. רק קחי בחשבון שאם את באה עם חצאית ועושה ספינים, זה יכול להתרומם ולעשות קצת מופע חשפנות. כמו כן רצוי, אם יש לך שיער ארוך, לא לבוא אסוף אלא פזור - משתי סיבות. קודם כל זה יפה יותר. שנית, בזמן סיבוב, שיער אסוף בקוקו הופך לשוט שמצליף על פניו של הבן ויכול להוציא לו איזה עין. לא כדאי. בהצלחה.

XUXA141

New member
אגב, עוד משהו, גם אם קר בחוץ..

תבואי עם בגדים קצרים (למשל חולצה עם שרוולים קצרים או גופיה). תוך שתי דקות ריקוד כבר מתחממים נורא. הכי טוב משהו קצר ומעל זה מעיל ארוך ואז מורידים את המעיל והופה - לא חם.

למעלה