מבחינתי עדיף מישהי שהייתה בזוגיות עם אישה, אל תסתירי את זה
זה מסוג הפרטים שחשוב לספר על עצמך מראש, אחרת זה יכול להיחשב להונאה או להסתרה של פרטים חשובים על עצמך בזדון מהצד השני, חוץ מזה מי שזה מפריע לו מאוד, לא מתאים לך. בכל אופן אני הייתי מקנא הרבה יותר לגבר אחר מאשר לאישה אחרת, ואני סבור שאני לא הגבר היחיד שמרגיש ככה, כך שמהבחינה הזאת זה אפילו עדיף שהאקסית שלך הייתה אישה ולא גבר, אישה היא לא תחליף אמיתי לגבר בדרך כלל, במיוחד מבחינה זוגית, ובנוסף הנטיה היא לראות קשר של אישה עם אישה כפחות רציני, בעיקר לטוב מהבחינה הזאת לדעתי, אבל עם זאת עדיין הקשר עם אישה למשך 3 שנים יכול גם ללמד אותך כמה דברים חשובים לגבי גברים, שהרבה נשים סטרייטיות לא למדו וזה העובדה שלהיות עם אישה זה לא דווקא טוב יותר. נוסף לכל, ישנם גברים שביסקסואלית או לסבית לשעבר זה דווקא משהו שמושך אותם, העובדה שבסופו של דבר העדפת להיות עם גבר, וגם הקלות שבא הם כביכול יכולים לשכנע אותך לשלישיה עם עוד אישה. אם כי יש לציין שיש לפחות שני חסרונות אפשריים בנטיות הלסביות שלך, א' אם את מצפה שגם היחסים עם הגבר היו דומים ליחסים עם האישה, מבחינה מינית וכללית, ב' הגבר שאיתך עדיין עלול לחשוש שבסופו של דבר את מעדיפה נשים יותר מאשר גברים. כך שלעבר הלסבי שלך, ולנטיות הלסביות שלך, יש יתרונות ויש חסרונות, מאוד תלוי איך הן באות לביטוי אצלך וגם תלוי בכמה זה מפריע או לא מפריע לגבר הספציפי.