אני רק שאלה

דידי 9

New member
הן בטח

יאכלו ת'מסך עם מה שכתבתי!

" שמרו עלי "אם אני לא אהיה פה....

דידי 9

New member
+

כל האמור נכון גם לפימיניסטים השוביניסטיים.
לא חסרים כאלו.......

FrankBlack

New member
מה זה

פמניסטים שובניסטיים?
פמינסטים זכרים יענו?
אם כן, אז ברור.
בכלל, כל בנאדם עם דעות קיצוניות שמסוגל לראות רק צד אחד של המפה הוא אומלל וילדותי בעיני.

דידי 9

New member
כן, זה זה.

אומלל כן, ילדותי לא יודעת..
תלוי מה הביא אותו למקום הזה של החשיבה. מה תקע אותו שם.

FrankBlack

New member
זה דווקא פשוט

התכוונתי לאנשים שאין על מה ואיך לדבר איתם. שהכל שרוף שם.

דידי 9

New member
הבנתי שלזה התכוונת:)

ועדיין-לא פשוט לחשוב על אנשים כ"אדמה חרוכה", שאבוד להם..
אולי לא, אני מקווה בשבילן או בשבילם.

זה לא נגמר-עד שזה לא נגמר:)

FrankBlack

New member
טעות

או - זה לא נגמר עד שזה נגמר.
או - זה לא נגמר כל עוד זה לא נגמר.
אבל אל תקחי קשה. בקטנה.

Berethor

New member
זאת זכותך, הייתה כנה איתה ועם עצמך וזה מה שהכי חשוב פה לדעתי

ואני יכול להבין אותך לחלוטין בנושא הזה, בהחלט קיים סיכון בקשר רציני עם מישהי עם רקע לסבי, במיוחד אם מדובר בקשר שכולל ילדים, מה אם פתאום תחליט שהיא חוזרת לאישה ומפרקת את המשפחה או משהו בסגנון הזה, זה לא שלא קרו מקרים כאלה, יש בתפוז אפילו פורום שמוקדש לנושא בשם לסביות (בארון) נשואות לגבר, הנשים שם ברובן בוגדות בבעל ללא ידיעתו, ויש מבינהן גם כאלה שעזבו את הבעל לטובת אישה, מה שסביר להניח שגם פגע בו נפשית וגם פגע בו כלכלית, עם הוצאות של גירושין ומזונות.

[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=2224[/URL]

Billabong29

New member
לי זה היה מפריע.

עוד תבוא איזה כוסית ואני ואת נתאהב בה ונריב.

סבארבא

New member
אה, תראו איזה קטע!

הבנת שאת לא מגניבה-מיוחדת-ושונה? סחטיין, לפחות הבנת את זה בגיל מוקדם יחסית - יש כאלו שהולכות עם הבולשיט הזה עד גיל 30.
זה לא מרתיע כל עוד זו הייתה חוויה פתטית של גיל הנעורים ואת מסבירה את זה כמו שזה ולא מנסה להקטין/להגדיל את זה מעבר למה שהיה באמת.
בנים, בנות - כולנו בני אדם ממילא, מה זה משנה? לי זה לא היה מפריע.

סבארבא

New member
אין על מה להסכים.

"תוך ידיעה שהזוגיות הלסבית הייתה רק ניסיון והפרק ההוא בחיים שלי הסתיים" (מזהה את הציטוט?)
אבל כן, בסופו של דבר אני מסכים איתך - כשמדובר בבן אדם אפשר להתאהב בכל אחת ואחד, הרי זה לא באמת משנה אם בחדר המיטות משחקים עם פינס או עם ווג'י-ג'י (כי ממילא במערכת יחסים של כ"כ הרבה זמן יחסי המין הם לא העיקר).
מה שניסיתי להגיד זה שסבבה, התנסת הבנת וראית והבנת שזו לא את - תמשיכי הלאה, גבר שלא ירצה לקבל את זה? שיקפוץ.
מתנצל מראש אם התגובה הראשונה שלי הייתה קצת עוקצנית, לא התנסחתי כהלכה.
שבוע מקסים!

זיקן

New member
מנהל
תחכים

בן שואל את אביו. "אבא זה נכון שבאפריקה הבחור לא מכיר את אשתו לעתיד עד יום החתונה"?
אבא. "לא מה פתאום זה בכל העולם ככה"

Berethor

New member
מבחינתי עדיף מישהי שהייתה בזוגיות עם אישה, אל תסתירי את זה

זה מסוג הפרטים שחשוב לספר על עצמך מראש, אחרת זה יכול להיחשב להונאה או להסתרה של פרטים חשובים על עצמך בזדון מהצד השני, חוץ מזה מי שזה מפריע לו מאוד, לא מתאים לך. בכל אופן אני הייתי מקנא הרבה יותר לגבר אחר מאשר לאישה אחרת, ואני סבור שאני לא הגבר היחיד שמרגיש ככה, כך שמהבחינה הזאת זה אפילו עדיף שהאקסית שלך הייתה אישה ולא גבר, אישה היא לא תחליף אמיתי לגבר בדרך כלל, במיוחד מבחינה זוגית, ובנוסף הנטיה היא לראות קשר של אישה עם אישה כפחות רציני, בעיקר לטוב מהבחינה הזאת לדעתי, אבל עם זאת עדיין הקשר עם אישה למשך 3 שנים יכול גם ללמד אותך כמה דברים חשובים לגבי גברים, שהרבה נשים סטרייטיות לא למדו וזה העובדה שלהיות עם אישה זה לא דווקא טוב יותר. נוסף לכל, ישנם גברים שביסקסואלית או לסבית לשעבר זה דווקא משהו שמושך אותם, העובדה שבסופו של דבר העדפת להיות עם גבר, וגם הקלות שבא הם כביכול יכולים לשכנע אותך לשלישיה עם עוד אישה. אם כי יש לציין שיש לפחות שני חסרונות אפשריים בנטיות הלסביות שלך, א' אם את מצפה שגם היחסים עם הגבר היו דומים ליחסים עם האישה, מבחינה מינית וכללית, ב' הגבר שאיתך עדיין עלול לחשוש שבסופו של דבר את מעדיפה נשים יותר מאשר גברים. כך שלעבר הלסבי שלך, ולנטיות הלסביות שלך, יש יתרונות ויש חסרונות, מאוד תלוי איך הן באות לביטוי אצלך וגם תלוי בכמה זה מפריע או לא מפריע לגבר הספציפי.

FrankBlack

New member
כמו שאת רואה

תלוי את מי שואלים.
לי זה לא היה מפריע, ולהיפך - היה אפילו מדליק.
השאלה היא איזה בנאדם את חוץ מהקטע הזה.
אם את החלטית ולא צריכה שעתיים כדי לבחור מה ללבוש, או לדעת מה להזמין בבית קפה פאב או מסעדה - אז הכל בסדר.
את צריכה גם לקלוט עם איזה אנשים את יוצאת ולראות מי בנוי לכנות שלך ומי לא.
מה שכן, אני תמיד אומר שכנות זה הכי טוב. תהיי שלמה עם עצמך ושימי זין על מה יגידו.

tiptipot

New member
תודה לכולכם

גרמתם לי להיות לחוצה פחות ובטוחה בעצמי יותר:)
שבוע מוצלח

למעלה