אני רק שאלה...

eירה1

New member
אז זהו שלא...

יצאנו יחד מספר שנים, בשנה האחרונה ניסינו להכנס להיריון ללא הצלחה.
שבוע לאחר שהחלטנו להיפרד..... גיליתי שאני בהיריון .
הוא יודע, רוצה את התינוק, שנינו לא רוצים את הזוגיות.

אני לא יודעת (וגם לא רוצה) להעביר את התקופה הזו לבד

אהה

אם את בהריון ממנו והוא לא רוצה את הזוגיות ,אחרי הלידה שיחתום על הניירת שיכיר בילד דמי מזונות והסדרי ראיה נאותים וכל אחד בפינתו מה שנקרא!!

תאגרי לך כוחת ולהיות עם המשפחה ,הידידה הטובה שלי יחצנית ובלוגרית מפורסמת עם 2 ילדים ממערכת חברית שהוא גם גר בדירה איתם !

תני לו לעכל את הריון עם הזמן גברים משתנים ייתכן והוא ירצה לחיות איתך בגלל הילד !

תיראי זה לא שלא היו דברים מעולם

אבל נראה לי שאת רוצה יותר מדי בבת אחת. גם לסיים מערכת יחסים ארוכה, גם להיות בהריון, גם למצוא זוגיות חדשה. לדעתי אין לך מה לחשוב על זוגיות חדשה לפני שאת מסיימת את חופשת הלידה. כלומר לחשוב את יכולה אבל לא סביר שזה יקרה.

את יכולה בעיקרון לחפש משהו לא רציני להעביר את הזמן, אבל איני יודע עד כמה אורח חיים כזה בריא לאישה בהריון.

ואם להיות ראלים

סביר להניח שעד שהילד לא יהיה לפחות בן שנה שנתיים, לא יהיה לך בכלל ראש לזוגיות. תהי כולך מרוכזת בו ובעבודה.

תקחי בחשבון

שאולי מספר החודשים הללו עד הלידה יהיו פחות נעימים כי את לבד, אבל אחרי שיוולד התינוק, תרגישי מלאות מסויימת שתשכיח ממך את הרצון העז לבן זוג, לפחות לתקופה.

dori78

New member
יש לי שאלה

היית שואלת את אותה שאלה אם היה מדובר בתקופה אחרת בחייך בה את לא רוצה להיות לבד?

למשל:
*כניסה לתקופת טיפולים רפואיים מסויימים
*פיטורין וחיפוש עבודה חדשה
*התאוששות מטראומה

אני מבינה שאת לא רוצה לעבור את ההיריון לבד, זו חוויה חדשה וגם קצת מפחידה.
"לא יודעת להעביר את התקופה הזו לבד" נשמע קצת כאילו את מחפשת מישהו להשען עליו.
למה גבר שאת לא מכירה ולא מכיר אותך צריך לשמש לך משענת?
אין לך הורים/חברות/ידידים?

עצם העובדה שאת שואלת את השאלה, חושפת את זה שאת רואה את ההיריון שלך כחולשה.
אם ככה את מרגישה - אני לא חושבת שאדם זר יוכל להעניק לך תמיכה.
ואם לילד הזה יש אבא שמעוניין בו - נראה לי הכי הגיוני שהוא יהיה איתך.
לא כבן זוג,אלא כשותף לדרך מסויימת ששניכם רוצים ללכת בה.

eירה1

New member
יש לי תשובה

כן.

הזוגיות הנוכחית מסתיימת מבחינתי בשל הצורך העז שלי בזוגיות טובה יותר,
שיהיה בה מענה לכל הצרכים שלי (עוד טרם ההיריון) שלא נענו בקשר זה.

אני לא רואה בהיריון שלי חולשה אלא עובדה, מצב נתון כמו גיל, גובה, משקל ....
יש שיפסלו אותי בגלל הגיל, יש שיפסלו בגלל הצבע ויש שיפסלו בגלל ....
ואף אחד מהנתונים האלה לא הופך אותי לטובה יותר או פחות.

בן הזוג שלי יהיה שותף לדרך בכל מה שקשור להיריון הזה, הוא לא מתכחש לו.
אני לא מחפשת אבא לילד, אני מחפשת בן זוג, בדיוק כמוך.

זה אולי ישמע אינטרסנטי

אבל אני חושב שהיית יכולה לסיים את הקשר לאחר הלידה, ולא בשלב הזה. היית יכולה גם להסביר לו על הקשיים שלך, ולהגיד לו שלאחר הלידה את תבחני מחדש את הקשר.

זה ההריון שלו, זה פרי זרעו בבטן שלך, נדירים הם הגברים שיכנסו איתך לקשר בסיטואציה קיצונית שכזו. אני כן יכול להבטיח לך שאם תחפשי עכשיו קשרים, הסיכויים שינצלו אותך מינית שואפים ל 100%.

eירה1

New member
כפי שכתבתי בהודעתי הראשונה..

הפרידה הייתה לפני שגיליתי שאני בהיריון.

אני ממש בתחילת ההיריון, לא רואים כלום ויקחו עוד כחודשיים עד שיתחילו לראות.
אני מניחה שלהתחיל קשר, לבחון את האדם העומד מולי ולאחר 2-3 פגישות לעדכן אותו במצבי במידה
ואני ארגיש שיש פוטנציאל להמשך.

וואוו

אני מנסה לדמיין את עצמי בדייט מספר 3 עם מישהי שמפילה עלי: "אני בהריון".

אני פשוט ארגיש כעס גדול על ביזבוז הזמן שעשתה לי.

eירה1

New member
לגיטימי

אני מאמינה שאתה לא היחיד, מקווה למצוא את האחד שלא ירגיש כך.

דרך אגב, כבר קיבלתי פנייה במסר מנצלן פוטנציאלי, איזה כיף לי!!

dori78

New member
אוקיי

יש כמה דברים שלא ברורים לי (ואת כמובן לא חייבת להתייחס לאף אחד מהם)

1. אם היה לך ברור שיש דברים בזוגיות הזו שאת לא מקבלת עליהם מענה - למה להביא ילד בתוך כזו זוגיות?

2. כמו שיכולים לפסול אותך על כל אחד מהפרמטרים שציינת - יכול גם לבוא מישהו שזה ממש לא יזיז לו.
מהפוסט הראשוני שלך, נוצר אצלי הרושם שאת מחפשת מישהו להשען עליו בתקופה המאוד מבלבלת של היריון.
התכוונתי להגיד שאם הצורך שלך במשענת היא בגלל ההיריון - מישהו שיבוא איתך לבדיקות, שישמח איתך בפעם הראשונה שתשמעו את פעימות הלב של העובר, שידאג איתך אם חלילה משהו בבדיקות יהיה לא ברור לרגע - זה לגמרי המקום של האבא של התינוק. לא הייתי מצפה מאף גבר שרק הכרתי להתרגש מהדברים האלה, לא כשמדובר בילד לא שלו, גם אם הוא נכנס לזוגיות בידיעה שאת בהיריון מגבר אחר.

3. מן הסתם, היריון זו תקופה לא פשוטה. לא כל גבר בנוי להתמודד עם זה, יש לא מעט גברים שנכנסים לסרטים עם עצמם כשהאישה שאיתם בהיריון עם ילד שלהם, שלא לדבר על ילד מגבר אחר. גבר שלא מסוגל להתמודד עם זה - לא יעשה לך טוב. מה זה משנה אם אנשים פה היו יוצאים עם אישה בהיריון או לא? מה שחשוב זה שתמצאי אחד (רק אחד!) שירצה אותך כבת זוג, בלי קשר להיריון.

בכל מקרה, שיהיה היריון קל ומשמח, עם או בלי בן זוג.
וגם לידה קלה ומוצלחת

אני חושב שיש בשירשור הזה מספיק אינפורמציה

כדי לענות לך על השאלות:

1. כי היא בת 39. זה כבר גיל של בנק הזרע.

2. אני דווקא קיבלתי את הרושם שהיא רוצה בן זוג, ולא כתומך הריון. היא סיימה את הקשר עם האקס כי רצתה בן זוג טוב יותר עבורה. אם היה לה כל כך חשוב תומך הריון, היתה נשארת איתו ומקסימום נפרדת לאחר מכן (משהו ששאלתי לגביו קודם).

3. אני חושב שהיא פשוט רצתה לקבל אינדיקציה לגבי הסיכויים שלה. ואני חושב שהיא קיבלה.

dori78

New member
אז זהו, שלא.

מה שהיה בשרשור הזה לפני התשובה של פות"ש, זה הרבה דעות של אנשים שלא נמצאים בסיטואציה הזו.
גיל 39 הוא בהחלט גיל שבו אישה יכולה לרצות מאוד ילד, גם לפנות לאפשרות של בנק הזרע.
אין לזה קשר להחלטה על כניסה להיריון ממישהו שאין לך רצון בזוגיות איתו.
הטיעון הזה שלך מסתדר יופי עם ההאשמות שלך בנוגע לגניבת זרע.

תגיד, גנבו לך פעם זרע?
נראה שיש לך אישיו רציני עם זה...

לא אמרתי שזה נעשה בכוונה

כלומר העלתי את האפשרות, והיא פסלה אותה.

מה שרמזתי כאן זה שאפשר לעשות הפלה. הרי אם היא היתה בגיל 29 ולא 39, רוב הבחורות היו עושות הפלה בסיטואציה כזו.

למעלה