אני רק שאלה

ismeralda100

New member
אשמח לשמוע עוד דעות

שאדע מה לעשות בפעם הבאה
שיידעו גם בתפוז.....גם אלו שלא מגיעים לפורום הזה על בסיס קבוע

../images/Emo214.gif אני (וזאת רק דעתי)

הייתי מעוניינת להפגש איתו אם השיחה זרמה, אחרי הכל..מה כבר יש להפסיד? אבל לא הייתי הולכת בפגישה הראשונה לבית שלו. הייתי נפגשת איתו במקום ציבורי, אפילו פארק, ים, או בית קפה או מסעדה.. מקום שיהיה אפשר לשבת ולדבר.. בכל זאת, את לא מכירה אותו.. וזה יכול לגלוש למקומות פחות נעימים שאנחנו לא מעוניינות בכלל... אולי תזמיני אותו לבית שלך וזהו?!

ismeralda100

New member
Oh.....

זה יהיה בלתי אפשרי, מסיבות טכניות, אבל גם ככה לא הייתי מזמינה מישהו הבייתה. ורגע - בהתחשב בכל הסיבות שציינת - אז מה ההבדל מבחינת להזמין אותו לבית שלי? הרי זה גם לא מקום נייאטרלי..... או שזה היה בצחוק ולא הבנתי

../images/Emo214.gifזה היה בצחוק..

מצטערת, יום לא טוב שלי.. גם ההתבטאות לא הכי ברורה כנראה.

ismeralda100

New member
לא זה בסדר!!! בסוף גם הבנתי לא?

אז הכל בסדר.... אל תשכחי שהזמן הוא הרופא הכי טוב

כבר אמרו לפני ...

שסבירות גבוהה היא - שמטרתו להזמינך למופע אורקולי בחדר השינה שלו .. יש תקופות שזה מתאים, ויש תקופות שכנראה שלא. נשמע שאת בתקופה שזה לא מתאים .. דווקא לאישה, מעבר ל"ביישנות" הכרונית שמאפיינת את רובכן, יש בזה מימד של סיכון, במקרה וחלילה מדובר במישהו ש... ודווקא בהתייחס לאינטואיציות שהוזכרו פה קודם - הייתי נזהר, כי הרבה פעמים, בכמיהה למשהו, ובמקצוענות של מי שיודע להשמיע את מה שרוצים לשמוע .. נוצרות הטיות שעשויות להיות "מסוכנות" ... בכל מקרה, תדאגי שתהיה לך חפיסת קונדומים בתיק למקרה הצורך :)

leeron161

New member
לא בטוח

היום לצערי הגענו למצב שבו אנחנו לא ממש סומכים על אנשים אחרים בייחוד על זרים עם כל הרצון הטוב וכל הכוונה אנחנו נזהרים ונרתעים. זה לא שזו לא דרך להכיר אנשים זאת גם אפשרות אבל פחות בטוחה מבחינת ביטחון. (ציפי שביט אמרה באחד המופעים שלה "את רוצה לבוא אליי הביתה לשמוע מוזיקה? לא ימצא חן בעינייך תתלבשי ותלכי"). לפי דעתי עדיף להיות חברים איזה כמה חודשים לפני שנכנסים עם אדם כל שהוא לקשר יותר רציני ומחייב של זוגיות. בזמן הזה אפשר להכיר את האדם ולראות מי הוא ומה הוא ועם אפשר לתת בו אמון או להיזהר ממנו כמו מאש.

ismeralda100

New member
היי לירון, אני מסכימה עם העניין של

לחכות קצת זמן לפני שנכנסים עם מישהו לקשר, מצד שני אם מחכים כמה חודשים אולי זה בכלל לא זה (?).....

leeron161

New member
אה

נו וגם עם זה לא זה אז זהו נגמר העולם? לא. הייתה תקופונת קצרצרה של להכיר עוד מישהו בחיים שלך ולא הסתדר אז או שנישארים חברים/ידידים טובים או שלא וממשיכים האלה. עדיף להכיר תבחור על רוב צדדיו כחבר לפני שנתקלים בזה כשאתם כבר בלב קשר הדוק ואז קצת יותר קשה ומסובך להיתנתק. לא לכל אחד מצליח העיניין הזה של אהבה ממבט ראשון. הרוב של הזוגות המאושרים או אלה עם המערכת יחסים הנורמלית והארוכה אלו הזוגות שהקשר שלהם נבנה לאט לאט עם זה חברים טובים מימיי הבית ספר/תיכון/אוניברסיטה או כאלו ששירתו ביחד ואז התחילו להתקרב יותר ויותר והפכו לזוג וכו.. ופחות כאלה של שידוך של יאללה ראיתי נידלקתי התאהבתי ולקפוץ לזוגיות עם אדם זר ולקוות שהכל יהיה טוב תוך כדי הקשר.

למעלה