אני רק שאלה...

• פותח הנושא ebi83
  • פורסם בתאריך

ebi83

New member
אני רק שאלה...

את הדיסק הראשון של איה קניתי ואהבתי, מאז שמעתי רק סינגל נוסף שלה. רציתי לדעת אם היא באותו כיוון מוזיקלי, מתי יצא הדיסק השני כי כנראה פיספסתי אותו ואם תוכלו להמליץ לי על שירים מהדיסק השני\ אם יש סינגלים מהשלישי משהו שתפס אתכם והיה מעניין... תודה

LaviDavi

New member
היי :)

איה קצת שינתה את הסגנון (לדעתי ממש לטובה). האלבום השני שלה יצא בפב` 08 ונקרא ``שפה זרה``, מתוכו יצאו הסינגלים: הסוף של הסיפור, אל תאמיני, אוטוביוגרפיה ועכשיו כזאת. בנוסף, יצא סינגל נוסף מסיבוב ההופעות שנקרא האישה עם השקית (את יכולה לשמוע ביוטיוב). יש לאיה גם אתר: www.ayakorem.com את מוזמנת לעיין. יש מפגש עם איה השבוע (פרטים בהודעה למעלה), את מוזמנת לבוא, לשמוע ולהכיר יותר! :)

ואוו - זה נושא שיכול להעסיק את הפורום שנים

הדיסק השיני יצא אני חושב בתחילת 2008 או סוף 2007 - מזמן בכל אופן הוא הרבה יותר אקלקטי - משלב סיגנונות מוזיקאליים שונים - אל תדאג - אלו שירים שהם מ-א-ו-ד איה עם כל מה שמשתמע מזה . השירים המפורסמים ביותר ממנו - אני חושב הם "אל תאמיני" "הסוף של הסיפור" ו "אוטוביוגראפיה" אני אישית הכי אוהב בדיסק את "שיר סיכום " "רוחות המערב" "נומי" "25 " - בעצם את כולם - אולי חוץ מ "האלים החדשים" עוד מעט - אמן אמן - יוצא הדיסק השלישי שלה - היא כבר שרה שירים מתוכו בהופעות - ואפילו שיר אחד יצא כסינגל - "האשה עם השקית" יש מפגש ביום שישי הקרוה - אם במקרה אתה לא יודע - ומחר היום האחרון להרשמה מקווה שעזרתי יאללה - בשמחות

למעלה