"אני רק שאלה"

סמך

New member
"אני רק שאלה"

הי, תגידו, מותר לי בתור מניקה לטפל באמצעות תכשירים בכינים (הזוועתיים) של ביתי הגדולה? (קניתי צ´יק צ´ק, והרוקח לא ידע את התשובה לשאלה). תודה!

לאה_מ

New member
"אני רק מרשם"

תשובה לא מוסמכת: גם שירה סובלת מכינים באופן מתמיד. לא משנה מה ניסיתי, הן לא נעלמו (ואני מדברת על חודשים). אני ניסיתי איתה את כל התכשירים שיש בשוק (את מתכוונת עליה, לא עליך, נכון?) - פריודרם, זהו זה, סוף סוף, פיניטו, ואפילו שמפו מיוחד שרוקחים בבית המרקחת בשכונה שלנו. שום דבר לא העלים את הכינים (אבל גם לא קרה שום דבר רע לאורי, וזה לשאלתך). מה אני עושה עכשיו? אני חופפת לה ראש כל יום, לפעמים רק עם מרכך, ועושה מסרק סמיך. כל יום. כל יום. כל יום. עדיין לא נפטרנו מכל הכינים, אבל זה בהחלט תחת שליטה.

סמך

New member
../images/Emo51.gif על התגובה המהירה ../images/Emo13.gif

ואאאאאאאאוףףף כמה שזה מרגיז למצוא את התיירים האלה על הראש של ילדה שהשיער מגיע לה עד לישבן...

כן גורו

New member
פתרון לכינים

לפני 10 שנים חטפתי מתלמידה שלי כינים. ומה עזר? מרגרינה, מרחתי מרגרינה, נשארתי על השיער כמה שעות חפפתי והופ (זה עוזר אם יש שיער חלק) תנסי ( כל התכשירים שיש בשוק לא עזרו) , לי זה עזר

זיו25

New member
תגידי... ../images/Emo8.gif

יש לך פתרונות יצירתיים גם לרכב תקוע?

Shellylove

New member
לי יש../images/Emo11.gif

לפזר שיער ולשים ליפסטיק (כי ככה תמיד מישהו עוצר לעזור).

../images/Emo6.gif גדולה מהחיים!

אתמול, בדרך לבדיקה, עצרנו בצומת ליד רכב תקוע. ראינו שזה שוטר, ושי (שהיה פעם שוטר) שאל בטבעיות האם הוא זקוק לעזרה. אח"כ סיפרתי לשי שאני קיבלתי פעם רפורט על שאלה כזו - עמד שוטר תקוע בצד הדרך עם פנצ´ר, ואני הייתי נחמדה ועצרתי לשאול האם הוא זקוק לעזרה. בתמורה קיבלתי רפורט על "נהיגה ברברס שלא לצורך"
(לפי החוק - כל נסיעה ברברס שאינה חניה היא שלא לצורך...) ועוד מתנה - שתי נקודות
בנות - היזהרו משוטרים שוביניסטים!

זיו25

New member
אני אנסה לשים ליפסטיק בפעם הבאה

ואני אראה אם זה עוזר.

זיו25

New member
אולי צריך גם פלאפון של סלקום?

ראיתי בפרסומת שזה עוזר- מחזיקים את הסלקום ביד אחת, קופצים על המוט ואז אפשר לסדר את הפנצ´ר.

noa2

New member
עם כינים הכי חשוב

לחזור על הטיפול אחרי שבוע-10ימים כי אז הביצים שלא הצלחנו להוציא בטיפול הראשון בוקעות להן לעוד כינים שמטילות עוד ביצים והמעגל הוא בלתי פוסק
מנסיוני- הדבר שהכי עוזר הוא סירוק יום יומי עם מסרק סמיך בשלב החפיפה לפני שמורידים את המרכך מהראש. כל התכשירים למינהם- הכינים החכמות האלו פיתחו אליהם עמידות
והם פשוט לא עוזרים...

limori

New member
אני חייבת לספר לכם....

כאן אצלינו ברפובליקה הדומיניקנית - אין כינים!!!!! היךדים של יאומנם קטנים אך כל הילדים הישראלים שמגיעים לכאן שוכחים מהכינים.... הפלא ופלא אבל יש יתרון במדינה הנוראית הזאת!!!!!

לאה - מרשם לכינים בטוח אצלנו

מוריד הכל והם לא חוזרים. לא חוזרים - אני לא צוחקת. קניתי שמן רוזמרין בבית מרקחת וגם שמפו מיוחד שם עם הרבה רוזמרין. בתור התחלה אני עושה להן חפיפה רגילה ואח"כ עם המון המון רוזמרין, מסרקת במסרק צפוף כפול (זה משהו מיוחד שמצאנו השנה בבית המרקחת ונקנה מיד) הוא נפתח ואפשר לשטוף נפלא והכל יורד ונעלם - הקיצר באמת מסרק מיוחד. אני משתמשת בו עוד כשהסבון על הראש. אח"כ יש מרכך מיוחד עם רוזמרין שגם נקנה בבית המרקחת. ולסיום אני שמה שמן רוזמרין על הראש מאחורי האוזניים ועל העורף מתחת לשיער את זה הכינים לא אוהבות. והם לא חוזרות. השנה למשל היה צורך רק בטיפול אחד והכינים נעלמו ולא חזרו. ולפינאלה - אני מחליפה מצעים לעיתים מאד מאד קרובות גם בלי קשר לכינים. אבל כאשר יש כינים הסדינים שלי עוברים הרתחה על 95 מעלות ולא אכפת לי אם זה הורס את הבד של הסדינים. בהצלחה. וכדי להוריד ביצים עקשניות אני מורחת לילדה את כל השיער בשמן תינוקות של ג´ונסון - כן זה הפשוט וזה מוריד את הביצים שעוד נשארו על הראש דבוקות לשיער למרות שהן מתות. איריס והנסיכות.

למעלה