אני רק שאלה

שאלה לגבי ז'אנר..

אולי מישהו יכול לעזור לי תחת איזה זאנר אפשר לומר ש mory kante נמצא? ואולי מכירים עוד אומנים כאלה?

mesby

New member
טרום כלי

אני מחפשת מורה למוסיקה שיכול ללמד אותי את נושא ה"טרום כלי" לילדים בני 4-6. אני גרה בירושלים, ומלמדת נגינה באורגן מזה שנים רבות.

ירדנעע1

New member
:)

אני לא יודעת עד כמה זה קשור אליכם אבל מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא מעמד לתקליטים?

מציאת תווים למנגינה..

אהלן חבר'ה, אני כתבתי שיר עם לחן אבל הבעיה היא שכבר אין לי את הפסנתר שלי ולכן אני לא יכולה לרשום לעצמי את התווים של השיר. את השיר שכתבתי הקלטתי (בבית) כשאני שרה ואני זקוקה למישהו שיוכל לשמוע את השיר ולכתוב לי את התווים למנגינה שרשמתי.. אשמח אם יש מישהו כאן שיהיה מוכן לעזור לי... לפרטים ניתן לשלוח לי מסר בתפוז או במייל [email protected] תודה, מימי

נגנית11

New member
יש פה תיכוניסטים?

שלום לכולם אני תיכוניסטית מאזור ר"ג- גבעתיים, ואוהבת מאוד לנגן על פסנתר ולשיר . יש פה מישהו בתיכון? ושמעודכן לגבי כנסים בנושא הזה, או להקות שמחפשות חברים? אשמח לדעת.

talybg

New member
לורן היל

היי, מחפשת בטירוף כרטיסים ללורן היל, אם למישהו יש למכור אנא צרו קשר... בתודה מראש - טל לוין 050-7973439

רינרין2

New member
שאלה חשובה .

שלום , יש לי שאלה , וממש חשוב לי לדעת את התשובה, אז אם מישהו יודע , :) יש מכללות ובתי ספר למוזיקה שעושים מבחנים של קצב ושמיעה, מישהו יודע מה יש במבחן ? זאת אומרת , בערך .. מה עושים בו ? .. תודה!

PianoGirl20

New member
חפשי

באתרי מוזיקה שונים שיש שם הצעות של מורים לנגינה. תבדקי גם במתנסים באיזור שלך. הפורום הזה זה לא ממש המקום שתמצאי בו מורים.. בהצלחה.

מרי לי

New member
נסי בפורום מוזיקה שחורה

הם פעם אפילו עשו תחרות לקבלת כרטיס
לורין היל

Shards

New member
יש פסר שנקרא קצב לכולם

נראה לי של רוני הולן, נותן כיסוי טוב של הבסיס. ובקשר לרימון, בבחינות הכניסה שם יש לך הכתבות ריתמיות, דהיינו את שומעת קטע וצריכה לסמן על חמשה את המקצב שלו. נותנים לך לשמוע את הקטע חמש פעמים עם הפסקות באמצע, זה ממש פשוט.

גם בהד..

יש מבחן שמיעה וקצב. הספר המומלץ הוא אכן "קצב לכולם" של רוני אורלנד. במבחן קצב טיפוסי יבקש ממך הבוחן לחזור אחרי משפטים קצביים - בשירה או במחיאת כף. מתחילים במשפטים פשוטים וממשיכים במורכבים/ארוכים יותר. בהצלחה! שרון מכללת "הד" hedmusic.co.il

inbal287

New member
יש פה הרבה תיכוניסטים

ואת יכולה להסתכל בשרשורי ה"מחפשים/דרושים/מוכרים/מפרסמים", הרבה פעמים מחפשים שם זמרים/ות ונגנים/ות... את גם יכולה לפרסם הודעה בעצמך באותו שרשור. בהצלחה
.

Yoko Nakajima

New member
היי =]

אני אשמח לעזור לך עם זה ^^ שלחי לי את המסן שלך (עדיף שלא אייסי כי אני נכנסת לשם פעם בחצי שנה)

pasiava

New member
אני תיכוניסט מתחילת שנה הבאה../images/Emo9.gif

כמו שאמרו לך, תסתכלי בפורום. אחלה מקום עם הרבה מודעות בנושאים כאלה.

למעלה