"אני רק שאלה"...

orgol

New member
"אני רק שאלה"... ../images/Emo3.gif

לילה טוב.
הגעתי למסקנה שזה הפורום הנכון לשאול: מישהו יכול להגיד לי (או למכור לי...) איפה אני יכול למצוא SPYDERCO GUNTING CRMIPT (ההוא הכחול)?? מחש בנרות, אבל הם מתחילים להיגמר...
תודה! אור.

ננדין

New member
המקום שאתה צריך לבדוק הוא

באתר הזה: http://www.arnis.co.il/ לא רק בגלל שהם המומחים מס' 1 בארץ לסכינים (לחימה ובכלל...) אלה גם בגלל שגיא רפאלי הוא היבואן של SPYDERCO...

orgol

New member
תודה, אבל...

כבר דיברתי עם גיא... אין לו כזה, ואין ממש מאיפה להביא... חשבתי שאולי יש פה מישהו שיש לו אחד ואין לו מה לעשות איתו, או שאולי יודע איפה באינטרנט אפשר למצוא (גם שם כבר חיפשתי לא מעט)...

יוסיא

New member
אהלן - יש לי אחד....יש על מה לדבר

יש לי אחד כזה , כן , אני לומד ארניס..... הסיכוי להשיג אחד כזה היום הוא כבר כמעט אפסי!! דבר איתי , נראה אולי נוכל לסגור משהו..

כן.

אהלן מיתר. בראם פראנק ממציא הכלי: קנה את הזכויות / הפטנט מחברת "ספיידרקו" וכרגע הכלי אינו על פס ייצור בחברה כל שהיא. גם אחרי שבראם ייצר את הכלי באמצעות חברה אחרת, הכלי מבית ספיידרקו ישאר פריט אספני.

IshMaElf

New member
מה הייחוד בכלי הזה שאשכרה רשום עליו

פטנט? ועל אילו סכומים בערך נע הפריט?

הגונטינג:

כלי דמוי אולר בעל להב כהה וייחודי שאינו מצויד בחוד או בשוליים חותכים. ניתן לנשיאה בכיס הבגד או באמצעות נרתיק פלסטיק קטן על החגורה. לגונטינג ידית אחיזה בעלת מבנה ייחודי, המשלב את כל תכונות הקרב של אגרופנים למיניהם או יתדות ואלות קרב זעירות, הנישאות בכף היד. עוד בטרם נפתח להבו הוא מאפשר לחבוט, לצבוט לנעול פרקים או לרתק יריב תוקפני באופן המעצים את כוחו של המשתמש במונים רבים. הסיבה נעוצה במבנה הייחודי של הגונטיג, המותאם להשתלטות על גוף האדם. מרגע שנפתח להב הגונטינג, מתארך הכלי מ- 13 ל- 20 סמ' ומאפשר יצירת מומנטום רב יותר והפקת נעיצות שאינן חודרות לגוף אך מחוללות כאב עצום... גדולתו של הגונטינג נעוצה, לא רק ברב-גוניות שבתכונותיו, בעובדה שהוא כ"כ קל לנשיאה או בעצם היותו כלי "מהוגן" שאינו חותך, כי אם בעובדה הפשוטה שהוא אינו נחשב לכלי נשק! הגונטינג אינו מכיל להב של ממש ולפיכך אינו סכין… הוא גם אינו נענד על היד כאגרופן וודאי שגודלו לא מאפשר לזהותו עם כלים מאסיביים העשויים לשמש לחבטה... הגונטינג, שמוצאו ממשפחת כלי הנשק הזעירים: בנוי לתפקד כנגד התקפת יד ריקה או כלי נשק: ארוכים - כקצרים, ואף מאפשר נטרול של יד, החמושה בסכין או באקדח. שכדי למקסם את השימוש בגונטינג, מומלץ לשלוט ברזי אמנויות הלחימה: נעילות המפרקים, שחרורים מאחיזות, חבטות ידיים, הכרת ההגנה מפני סכין ומיומנויות בסיס נוספות. אם-זאת: אימון בסיסי בגונטינג מאפשר גם לאנשים "סתם" - ללא קשר לקבוצת גיל / מין / רקע לחימתי - לשאת כלי בטיחותי, חוקי והחשוב מכל: כלי הנותן סיכוי להתמודד בהצלחה גם עם תוקף חזק ואגרסיבי שביד ריקה קטנים סהיכויים לגבור עליו. מחירו של גונטינג (תלוי בסוג ובסדרת הייצור) ינוע להערכתי בין 150-350 $

לחלוטין.

הוא אינו מצוי בשום הגדרה של כלי נשק: לא סכין, לא אלה, לא אגרופן... מקסימום: סכין דמה - אביזר אימונים, עם להב שאינו חותך. אגב: יש לי עוד אחד למכירה...

yonik

New member
ניסית לחפש ב ebay?

אין כמעט דבר שאי אפשר למצוא שם...

למעלה