אני רק שאלה

get low

New member
עם 39 נקודות עלית.

אפשר לראות כבר בהאטריק בטבלה של העליה. בדף של הליגה באחד הצדדים יש איזה משהו..

אני רק שאלה

אני זוכר שמישהו נתן פה פעם קישור לאתר שמראה לי באיזו ליגה אני אשחק בעונה הבאה.. יש למישהו את האתר הזה?

ASARUF

New member
זה כבר מעודכן באטריק

אבל הנה של אולטיד http://alltid.org/country/israel/

ArthurS1988

New member
שלום,צריך עזרה

טוב אני משחק בליגה 6 ואני אמור לעלות שנה הבאה,אבל רק עם חיזוקים טובים... אז קודם כל אני רוצה לשאול איזה סוג אימון כדי לי,אחרי 3 עונות שאני מאמן חלוצים אני רוצה משהו חדש,מה אתם ממליצים לי... חשבתי על אימון שוער אבל זה רק 2 שחקנים,ואני לא יודע אם זה רווחי... קיצר זאת הקבוצה שלי אני אשמח לשמוע דעות Evolution-BRRT (342009)

הילידר

New member
שלום

הקבוצה שלך לא כל כך חזקה אבל אכן יכולה להיות חזקה כמו שציינת. יש לך חלוצים לא רעים. תמכור את המחליפים. אתה צריך לחזק את הקישור שלך בדחיפות אם אתה רוצה לעלות. יש שתי אפשרויות, או שאמן קישור (לדעתי פחות מומלץ) או שתקנה קשרים. בהנחה שבחרת לקנות קשרים (ברמות הוורלד קלאס.. הם לא עולים הרבה - 4 מיליון אחד) הייתי ממליץ לך לאמן שוערים. ההגנה שלך לא מספיק חזקה, בנוסף עלות מתאמנים לא יקרה וזה האימון שנחשב די רווחי לאור השוק.

cosmicgate

New member
שבת שלום

האם מישהו פעם נכנס פה לפשיטת רגל והצליח לצאת? כי נראה לי שקבוצתי הולכת לעולמה בקרוב, אני מוכר את כל השחקנים הטובים והפסקתי להשקיע בנוער כדי לנסות להיכנס לרווח שבועי איכשהו אבל הריבית פשוט גומרת לי הכל.

הילידר

New member
ממה זה נבע? מה היו ההוצאות שלך?

פרט יותר . כמה זמן אתה במשחק וכו'

cosmicgate

New member
אני צעיר במשחק

אז לא חשבתי על העניין הכלכלי בכלל, ישר בזבזתי הכל על רכישת שחקנים. עכשיו אני מוכר אותם

Suli

New member
אני לא מאמין שזה יעזור

עדיף לך לדעתי פשוט להתחיל מחדש

AASSDDFF2

New member
שאלה בקשר למאמני שוערים ועוזרי מאמן...

מה יקרה אם יהיה לי 7 עוזרי מאמן ו7 מאמני שוערים? אני כמעט בטוח שזה מוריד את מצב הרוח של האוהדים או שזה יכול לבטל אימון... מישהו יכול להגיד לי בוודאות מה יקרה? תודה...

AASSDDFF2

New member
מישהו יכול לאשר את זה?

אם מישהו יכול לאשר את זה אני אשמח כי הבחור לא בטוח... בכול מקרה תודה...

למעלה