אני רק שאלה..

R o n 2 5 6

New member
יכול להיות שהדבר שטריגו דיבר עליו קשור רק

לאיצטדיון. בנוגע לשחקנים-אתה בהחלט יכול לקנות..

שחקנים אני יודע שאני יכול קלנות

הבעיה היא שאני חייב לבנות את האיצטדיון כדי שיהיה מוכן- מקסימום ביום ראשון הקרוב. בעדכון הכלכלי שיהיה ביום שישי הקרוב, לא התעדכן לי מה שיש בסוגריים- לפלוס?! (לאחר הקנייה של השוער?)

trigotrigo

New member
אני מכרתי ביום ראשון שוער ב-7.2 מיליון.

עדיין אני לא יכול לשפץ את האיצטדיון כי מבחינת הבנק הכסף עוד לא עודכן שם. זה כמו בחיים האמיתיים - רכישה שאתה מבצע מתממשת בדוח החשבון שלך לפחות אחרי 24 שעות..

Cade Foster

New member
אימון מסירות

עד כמה רווחי כיום אימון המסירות? אם אני קונה שחקן עם וויק מסירה ומפתח אותו עד לאקסלנט, מה הרווח שלי? (בהנחה שלשחקן יש תכונה ראשית של אקסלנט+)

AASSDDFF2

New member
אימון חלוצים...

יש פה מישהו שיכול להמליץ על אימון חלוצים? האם זה רווחי? והאם זה יותר רווחי מאימון שוערים? (אני מניח שכן) והאם כדאי לעבור לאימון הזה? תודה...

Cade Foster

New member
חלוץ מאג אני לא מצליח למכור ב-3 מיליון...

לא ממליץ. אי אפשר כבר עם השוק הזה.

AASSDDFF2

New member
טוב....

לחלוץ שלך יש משניות? כי אני לא רואה סיבה שהוא לא יימכר ב3...(לפי השוק) ויש עוד חוות דעת של מאמני חלוצים?

כנראה שבאמת אין לו משניות.

אבל כמו שהוא אמר- השוק במצב חרא. גם המחירים של החלוצים בקאנטים. אני לא מחליף אימון למרות שאולי יש אימון יותר משתלם כלכלית, כי אני אוהב לשחק התקפי.

AASSDDFF2

New member
אז מה אתה מציע?

אני מאמן שוערים כבר 4 עונות ועכשיו המחירים מתחילים לרדת וזה נראה לי האימון הכי גרוע שיש... אין רווח באימון חלוצים?

clef

New member
מתי אפשר להעלות מהנוער לבוגרים?

יש לי שוער בן 17 שמוציא 8 כוכבים במערכת הנוער החדשה. נגמרה העונה, מתי אפשר להעלות אותו לבוגרים? האופציה של "קדם" לא זמינה אצל השחקן...

trigotrigo

New member
אפשר לקדם מהנוער לבוגרים

אם שחקן עבר את גיל 17 והוא משחק אצלך בקבוצת הנוער עונה שלמה לפחות

trigotrigo

New member
אני מניח שבוגרים ../images/Emo6.gif

אבל אין לזה תקדים אז בוא נחכה לתחילת העונה הבאה

למעלה