אני רק שאלה..

nimrodtoav

New member
קניתי מאמן סביר במליון שש מאות

רק שהמאמן החלש עדיין נמצא חשבתי שהוא יעוף אוטמטי יש מי שמחזיק שתי מאמנים ? מה אומרים על זה? תודה חברה

man31

New member
המאמן החלש כבר לא בשימוש

הוא בעצם יכול להיות רק שחקן עכשיו רק שאתה לא יכול למכור אותו אלא רק לפטר

goblin32

New member
עזרה דחוף עם האצטדיון

יש לי 850 מנויים אחרי העליית ליגה אני עם 12 אלף מקומות באצטדיון כל משחק האצטדיון מתמלא לשפץ ל16 אלף או ל14 אלף?

goblin32

New member
כרגע יש לי

500 אלף אבל עליתי ליגה אז יהיה לי סביבות המיליון ואני אמכור שחקן או שניים להגיע ל2 מיליון

goblin32

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo206.gif|

אם אתה לא מתכוון לקנות שחקנים בכסף הזה.....

אז תגדיל את האצטדיון בכל הסכום שלך.

clef

New member
שאלה לגבי הפלייאוף בשבת

מדובר במשחק אחד, בלי גומלין? מגרש נייטראלי? אם לא, איך זה נקבע? מה עם ההכנסות מהמשחק? חצי-חצי? תודה...

R o n 2 5 6

New member
פליאוף...

אכן,מדובר במשחק אחד. המשחק מתקיים באיצטדיון של המועמדת לירידה. כמו בגביע,גם כאן יש הארכה ופנדלים,וההכנסות מתחלקות חצי חצי

get low

New member
טוב שהזכרת את זה, אני צריך לקבוע בועטים ../images/Emo13.gif

בקשר לדוחות הפיננסיים

מה ההבדל בין מה שיש מחוץ לסוגריים למה שיש בתוכם. בעיקרון אניבפלוס מיליון ומשהו. אבל בתוך הסוגריים, אני במינוס שמונה מאות אלף. בגלל זה אני לא יכול לבנות את האיצטדיון.

TheOrion

New member
מה שבתוך הסוגריים זה מה שבאמת יש בבנק

מה שמחוץ לסוגריים זה מה שהיה לך לפני ששילמת הוצאות השבוע, ולפני שקיבלת כספים על שחקנים וכו'. ככה אני מסתכל על זה בכל אופן.

trigotrigo

New member
לא מדויק, האמת..

הסכום שבסוגריים זה כמה יהיה לך באחרי העדכון הכלכלי הקרוב. זה אומר, בין השאר, שאם אתה רוצה לשפץ את האיצטדיון, וכרגע יש לך מינוס של 140,000, נניח, ועלות השיפוץ היא 3,000,000, אז גם אם כתוב בסוגריים פלוס 10,000,000, אתה לא יכול לשפץ את האיצטדיון שלך.

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo45.gif

מה שבחוץ זה מה שהיה לאחר העידכון השבועי,ומה שבסוגריים זה מה שיהיה לך העידכון השבועי שיגיע(שהוא בעצם הכסף הנוכחי)

אני יגיד לך מה הסיפור

אני התחלי את השבוע עם מינוס של כשמונה מאות אלף. אתול מכרתי שוער בשלשו מיליון. אתה רוצה להגיד לי שכל הזמן אני אשאר במינוס?

למעלה