אני רק רוצה לציין...

sHLoMpiT

New member
אני רק רוצה לציין...

אני לא כותבת פה בדרך כלל אבל ראוי מאוד לציין שהאלבום החדש של "שוטי הנבואה" הוא אחד האלבומים הטובים של השנה במוזיקה הישראלית!

JESUS12

New member
גם אני חושב..

דיסק מצויין! ואם כבר מדברים על אלבומים טובים.. האלבום של IZABOמספק את כל מה שצריך! 2 הדיסקים שאני התמכרתי להם יומטוב.

אורן שץ

New member
אתם יודעים למי מראים חצי שנה

השנה (2004, אני מניח...) עוד צעירה, למה כבר לבחור מי הדיסק של השנה... יש עוד למה לצפות השנה - אלג'יר, פונץ', רם אוריון - חכו בסבלנות ואז תחליטו. אלא אם כן אתם מתכוונים לשנה האחרונה, כלומר ממאי 2003, אבל אני מניח שזו לא הכוונה.

whistler404

New member
2003? אכזבה?

מה עם "חיות מחמד" של מוניקה? "חמלה" של חמי רודנר? הבילויים? "לזוז" של הדג נחש (ינואר 2003 אני חושב - אבל יש מצב שזה סוף 2002.)? אביב מארק והפילהרמונית? ברי סחרוף בהופעה (נכון, דיסק הופעה, אבל איזה דיסק!)? שילה פרבר? "הזמן האבוד" של ירמי? אני לא חושב שזו היתה שנה כזאת מאכזבת. מצד שני, 2004 עד עכשיו באמת מצוינת.

exit_from_here

New member
אם אתה רוצה להכנס לזה.

"חיות מחמד"-לא דיסק מרשים,מוניקה סקס הוציאו דיסק אחד טוב ובזבזו הרבה פוטנציאל,נקווה שיתקדמו לבד,ויורת בכיוון של יהלי ופיטר מבכיוון של שחר. "חמלה-לא אהבתי את כל התחנחנות של רודנר מאז איפה הילד,את גאולה אהבתי,את השני קניתי אבל פה כבר הפסקתי,רודנר ואני כבר לא סיפור אהבה. "לזוז"-אכן דיסק חביב אבל לדעתי 2002. "מילמולם חסרי שליטה" של אביב מארק,יצא לפני כחודשיים או בעצם פחות,ואין איתי הרבה וויכוח על הענין כי הייתי בקשר עם אביב ברגע יציאת האלבום כדי לקנות אותו (אלבום בהחלט טוב,ביקורת בקרוב). "ברי סחרוף בהופעה" בהחלט דיסק מצויין,אבל לא כזה שיעשה שנה שלמה לטובה. "שילה פרבר" דיסק טוב,2004 אא"לט,אהבתי. "הזמן האבוד" חביב,לא יותר,בירמי צריך להשקיע בהופעות,לא בדיסקים. 2004 נפתחה מעולה,רוקפור,אביב מארק,אהוד (המאכזב) ועם צפויים כמה הברקות טובות.

whistler404

New member
אממ

לדעתי "חיות מחמד" מרשים בהחלט. הוא לא עוד "פצעים ונשיקות", הוא גם די שונה מ"יחסים פתוחים" (המצוין, דרך אגב) אבל הוא דיסק מצוין. אני לא מסכים עם האמירה שלך. אני חושב שזה לא אמור להיות קשה ליהלי סובול ליצור עוד אלבום סטייל פצעים ונשיקות, אבל האנשים השתנו בעשר השנים שעברו, ואפשר לראות את זה ביצירה שלהם. בקשר לשחר, אתה צודק. אומנם 180 ו"גשם חזק" שירים כיפיים ביותר, נוכח אלבום הסולו שלו - עדיף באמת שלא ישתמשו בחומרים שלו. עבודה אישית של פיטרוט עוד לא שמעתי, למרות שאם אני זוכר נכון אז הוא היה הכותב העיקרי של "רקוויאם לבלונדינית" (שיר המוניקה האהוב עלי), ואם הוא יכול להביא עוד שירים ברמה הזו - זה מבורך. אם לא אהבת את תהליך ההתחנחנות של רודנר כמו שאתה מכנה אותו, אני ממליץ לך לתת הזדמנות ל"חמלה". הוא אלבום הרבה יותר רוקיסטי ובועט מקודמיו, גם מבחינת הלחנים וגם מבחינת המילים. טוב שגל הקיטשיות שהציף את חמי הסתיים ב"מלנכוליה", למרות שבדרך נוצרו כמה שירים טובים מאוד. אני מסכים בהחלט שהדיסקים של ירמי לא משתווים לאנרגיות שיש בהופעות שלו. ו2004 באמת עד עכשיו מעולה. רוקפור, איזבו, אהוד בנאי (שאני כלל וכלל לא מסכים שהוא מאכזב, אבל הוא אלבום האהוד הראשון שלי, אז אין לי מה לומר בעניין, חוץ מזה שבסך הכל הוא אלבום טוב מאוד. מקווה לקנות מהקודמים בקרוב.), יוני בלוך, ועוד כמה. נראה מה יהיה ההמשך.

l a d y b i r d

New member
לפי דעתי ../images/Emo60.gif

"חיות מחמד" בהחלט מאכזב... ואני מדברת בתור מעריצת מוניקה!!! הם הביאו בתור פתיחה את "פצעים ונשיקות" דיסק מעולה ואחריו עוד 2, ולפי דעתי , ככל שמתקדמים עם המוזיקה היא אמורה להיות יותר טובה והדיסק האחרון די מאכזב.... זיהו.

whistler404

New member
ככל שמתקדמים יותר טובה?

שמעת פעם על משבר הדיסק השני? רוב הלהקות שמביאות דיסק בכורה מוצלח נעלמות לאחר מכן. הדיסק השני של מוניקה סקס הוא דיסק מצוין. הוא שונה מ"פצעים ונשיקות", נכון. אבל מי אמר שמוניקה סקס שווה לפצעים ונשיקות? מוניקה סקס הוכיחו שהם לא להקה שתעלם לאחר דיסק אחד, ושני הדיסקים המאוחרים שלהם טובים מאוד לדעתי.

l a d y b i r d

New member
לא אמרתי שהם לא טובים ../images/Emo60.gif

אמרתי שהדיסק השלישי קצת מאכזב מהקודמים לו. מי אני שאגיד שמוניקה לא טובים?!?! *סוגדת*

sonic_green

New member
ל2004 תוסיף גם את...

הווקי טוקיז המעולה עמיר לב המרגש יוני בלוך החביב ובעתיד את פיטר רוט המרענן

ב ר 3

New member
דיסקים מדהימים...

לפחות מה שאני מכירה ממה שכתבת הם דיסקים טובים מאוד!!! חמלה של חמי רודנר אני מאוד אוהבת. חיות מחמד גם טוב, אני לא יודעת למה כולם אומרים שהוא פחות טוב מהאחרים, אני מאוד נהנת ממנו. לזוז דיסק נחמד. והזמן האבוד מדהים לדעתי, אני נהנת כל פעם מחדש לשמוע אותו. אבל באמת הכיף הגדול זה ההופעות של ירמי.

l a d y b i r d

New member
אכן דיסק מעולה ../images/Emo60.gif

דרך אגב... חזרתי.. אממ.. למרות שלא ממש הייתי פה.. זאת אומרת .. הייתי אבל לא רשמתי הרבה... קיצר.. עזבו... בעיות שלי...

shulhi86

New member
שוטי הנבואה להקה אינפנטילית ומטופשת

שנטי בגרוש ומוזיקה שלא ממש מחדשת אלא בעיקר מחקה מוזיקת עולם (ולא עושה את זה טוב) חוצמיזה אני רואה שיש פה פורום נחמד, ואייל, סחתיין על הניהול. אולי אני אכתוב פה מפעם לפעם יומטוב שולחי

דווקא לי אמרו שהוא גרוע.

אני מצטט את ידידה שלי(
) "קטעי הקישור הם העתקה מהאלבום הראשון" "אם כבר קטעי מעבר הם עושים את זה גרוע,יותר מידי ארוך". בעיקרון אין להם מה לחדש כלכך חוץ מטקסטים,אמרו לי שהוא גרוע,אני מקווה לשמוע אותו ואחרי זה להביע דעה.

למעלה