אני רק רוצה לציין

אני רק רוצה לציין

שעד היום הגעתי לאן שהגעתי רק על ידי כך שעשיתי את הדברים הלא נכונים בזמן הלא נכון ואני מרוצה מהמקום בו אני נמצא.

אני רק רוצה לציין

שהצצתי בכרטיס האישי שלך ואתה די משעשע. אל תלך. ושאלה: לאן הגעת ומניין לך שזה כל כך טוב?

אני רק רוסה לסיין

שהיה עצוב אם היית עושה את הדברים הנכונים בזמן הלא נכון שהיה עצוב אם היית עושה את הדברים הלא נכונים בזמן הנכון אבל הדברים הלא נכונים בזמן הלא נכון זה הפוך על הפוך

תודה לכם...ובכן

אני שמח להיות אחד מהקהל שמאכלס את הפורום הזה. אני הגעתי למצב הסטדנרטי שבו איש מעם ישראל יכול להגיע אליו. ז"א שאני מאותם אנשים שבכדי להגיע מנקודה A לנקודה B יצטרכו לעבור דרך נקודות CDEFGHIJKL וכו' וגם כל נקודה תטמון בתוכה בעיה או קושי כלשהוא. בעוד שאדם רגיל יצטרך לעבור מקסימום דרך C ו J. אבל מה שכן כמו האדם הרגיל אגיע לנקודה B ובאותו הזמן. לעיתים סופר רחוקות כדור הארץ מצ'פר אותי ומביא את נקודה B אלי. זו הכוונה לזמן הלא נכון במקום הלא נכון (אני רק רוצה לציין שבנקודה Z מחכה בנימוס דוב פנדה)

resputin

New member
../images/Emo12.gif אפי../images/Emo35.gif ../images/Emo124.gif אפי../images/Emo70.gif התגעגעתי.

shellyland

New member
הו! תראו מי פה!

חדשה בפורום? שנסביר לך את הכללים? חבר'ה, שרשרו לה דביקוני ברוכה הבאה, אולי זה ישכנע אותה להשאר.

איחס,

סוף סוף נכנסתי, ואת רוצה כבר להבריח אותי עם דביקונים? דיר באלאק, במצבי הנוכחי אני אפילו פחות טולרנטית-מפעם לדביקונים.

מי?!?!

מי שונא חצילים?!?!?! (גם לי יש העדפות ברורות אחרות. זה אישיו עקרוני, נעלולית?)

adidas^

New member
לא,

זה סתם טעים
.

אני לא רק שלא אוהב חצילים אלא

אני לא רק שלא אוהב חצילים אלא שבכלל שונא אותם זה הדבר הכי לא טעים שנוצר בטבע

למעלה