אני רק רוצה לומר....

Mr Peiser

New member
אני רק רוצה לומר....

שזה פשוט חוצפה מה שהאתר Suctitle Box עשו... הם היו אחד מאתרי התוכן השימושים ביותר ברשת הישראלתי ועכשיו הם התחילו עם השטויות שלהם שבשיל להיכנס צריך סיסמא מהטלפון! ותדעו לכם שהמספר טלפון של השיחה הזאת היא מאוד יקרה! 067 זה עולה איזה עשר שקל לשיחה והם מרוויחים מזה! חבל להרוס ככה את האתר מילא שישימו שם פרסומות אבל סתם ככה לעצבן גולשים בשביל כסף?? חוצפה!! אני קורא לכולם להחרים אותם! יש עוד אתר אחד מצוין שנתנו כאן כבר אני לא זוכר את הכתובת שלו.. אל תכנס אליהם זאת חוצפה!!! ודר אגב כל הכבוד על הפורום!! אחלה רעיון מקווה שיהיה כאן נחמד!

EU

New member
לאיזה אתר אתה מיתכוון??

אני חייב אותו!!

שרונקאם

New member
מצתרך למחאה

אני קורא לחברי הפורום להחרים את אתר SBBOX.COM שהחל לגבות תשלום נורא יקר. אני כרגע עובד על פתיחת אתר כתוביות מקביל, בחינם! מי שרוצה לעזור בבנית האתר ויש לו ידע ב-PHP או מאגרי כתוביות שהוא יכול לאחד לי לקובץ אחד ולשלוח לי... שיצור איתי קשר. לצורך העניין אני מציע אלטרנטיסות לשימוש באתרים אחרים במקום SBBOX. תשתמשו באלה: www.divxsubtitles.net http://dvd.box.sk האתר שלנו יעלה אני מקווה בקרוב אבל זה לא תלוי רק בי. שרון.

EU

New member
אם באמת תעשה אתר....

זה יהיה אתר שכולם יתרמו לכולם ונוכל ליפתוח שם גם פורם ועו כל מיני דברים.....ויהיה הרבה משתמשים כל אלה שעזבו את SBBOX

מצאתי אתר חדש מאוד ישראלי

שאני מאמין שיש לו עתיד. תנסו אותו: www.files.co.il אל תדאגו, הוא לא שלי, אז אני לא עושה פרסומת עצמית. בכל מקרה, יש שם גם כתובית לאוסטין פאוארס גולדממבר בעברית ועוד כמה סרטים טובים. (רק כתוביות) ואני מאמין שאם כל הפורום יעלה את הכתוביות שלו לשם זה כבר יתן הרבה מאוד לאתר הזה. בתקווה לתחלופה הולמת לSBBOX וכאן רשמית אני קורא לחרם על SBBOX!!! חרם עליהם! (למרות שיש להם כתובית לזהות כפולה ואני חייב אותה ואני ממש מתאפק לא להתקשר). חרם עליהם!!!

mgirl

New member
אין לי בעיה לעזור בכתוביות

הבעיה היא שאני לא מצליחה לתזמן אותן נכון... אבל אני כמעט-דוברת אנגלית, ככה שלתרגם אין לי בעיה, אם מישהו רוצה, אני יכולה לעשות את כל התרגום לקובץ וורד ולתת למישו לתזמן...

למעלה