אני רק רוצה לבדוק

Metallic Dragon

New member
מצטרף לשאלה

מישהו נכנס לפה? גם אם אתם לא כותבים לפחות שישימו לב שאתם קיימים.

trunks ssj1

New member
תשובה!!!

הוא גוסס... צריך רופה דחוף
צריך לעשות איזה שינוי אולי לפתוח אתר משלנו פרטי או משהוא בסגנון...

bebi vegeta1

New member
כן... אבל מלא זמן יש את אותם שרשורי

-ם אבל אין מה לעשות בנידון כולם פה ראו ויודעים מה קורה בסדרה.... ושאלות כמו "את מי הכי אתה אוהב בסדרה" כבר נטחנו פה... אולי שרשורי FAN PICS יעורר רק חרא שאי אפשר להשים את הMP3 שעשיתי...(יש עוד אחד בדרך...)

trunks ssj1

New member
יש לי רעיון שיציל את הפורום!!!

או לפחות יחזיר את אותו למה שהיה לפני התקופה החשוחה(ערוץ שש מביא את דרגון בול זי) נפתח פורום חדש פרטי שלנו לא תהיה שם הקבלה כל שהיה לרשימת אתרים או קללות במידת הצורך
ולא היו שם נובים מרגיזים!!!!! שזה הכי חשוב

בלעחס...

אתה יודע שאם ערוץ הילדים לא היו מביאים את הסידרה... רוב האנשים בפורום הזה לא היו יודעים בכלל מזה דרגון בול?! אז תגיד תודה רבה שהם הביאו את זה ותפסיקו כבר לחשוב שאתם הכי מבינים שיש! כי כמה שניפחו את עניין ערוץ הילדים אני חייבת להודות שהם לא כאלה נוראים כמו שעשו אותם (חוץ מזה שהם מחזירים את הפרקים 10 פעם אחורה, אבל זה לא העניין) מה כל כך מציק לכם בדיבוב לעברית? הייללות של גוקו?! טוב בסדר, המדובב הושפע מהיפנית וניסה לעשות צרחות כמו שצריך ולא הלך לו כל כך! מה עוד? הקולות של הדמויות? האמת שאני אישית אהבתי השמות? אז מה?! אז מה עם 'מקיטה' נשמע שם של ג'וק, אבל עדיין... גם באנגלית שינו את השמות! וזה לא כזה חשוב! וזה שהפכו את גורו לבת- יופי! גם אצל פוארו עשו את אותה עבודה. אז מה כל כך נורא?! מה יש בגירסא העברית שאין בגירסא האנגלית?! (על היפנית אני לא מדברת) מישהו מוכן להסביר לי?

Goggle Girl

New member
אני נכנסת לפעמים

אי פשוט לא מוצאת דברים שמעניינים אותי מספיק שאני אגיב עליהם

Metallic Dragon

New member
אז אולי במקום להגיב על דברים

תפתחי שירשור מעניין? אולי אחד מהשרשוריפלצת עם התמונות שלך.

למעלה