אני רק מניח את זה פה

trilliane

Well-known member
מנהל
אם אפשר לא רק להניח אלא גם להסביר במה מדובר

trilliane

Well-known member
מנהל
תעורר סקרנות עם המידע עצמו... עדיף. לא כולם גולשים במחשב

וזה לא תמיד נוח לפתוח סרטון, לא תמיד גולשים בזמן שאפשר להשמיע מוזיקה וכו'. ובאופן כללי, נחמד יותר שאנשים יודעים לאן הקישור מוביל ואז יכולים להחליט אם מעניין אותם או לא.

לאלו עם המחשב, וכנראה גם לאחרים, יש מספיק שטויות שקופצות

עוד מעט תפוז יקפיץ לי חלון קטן עם איזו שטות.
החצי כוס המלאה היא שתפוז מחסנים נגד שטויות. נסים לחסן. רגע, גם לכם אין זמן לשטויות שלי.

זה פייסבוק זה? לא, זה שיר פרידה.

לי, הקישור הבא נראה מאד קשור לשרשור.
[URL]http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001035745[/URL]:
כותרת: זה שיר פרידה. כותרת משנה: מותה של "אמריקן איידול" מבהיר את המצוקה של טלוויזיית הברודקאסט.
ציטוט: בשורה התחתונה, יותר משריבוי האופציות שקיימות פורר את המודל הכלכלי, הוא פורר את הסנטימנט.

Amiram_e

New member
מדובר על מוצר שנמכר בטירוף באיביי

ניתן לעשות גם דרופ שיפינג מאתר החברה בארה"ב ללקוחת בארה"ב / קנדה.
בחודש הבא המוצר יגיע לסניף הישראלי.
אני נכנסתי בתוכנית שותפים לחברה הזו. מציע לחברי הפורום לקנות את המוצר במחיר נמוך משמעותית מהמחיר באתר המצורף.
צריך להירשם כלקוח.
http://amiramtradeil.jeunesseglobal.com/
ניתן גם להכנס כשותף ולשווק את המוצר גם בארץ. מספיק שתראו את הסרטון הזה לחברים / הורים, הבאזזז עושה את שלו.
לפרטים נוספים צרו קשר.

מושלם. הזריקה של תפוז מתחילה לפעול. הרגליים שלי מתנתקות

ואני מרחף. מדהים. זה ימכר באיביי באופן יוצא מהכלל. סמים ללא סמים, שכרות ללא אלכוהול. אין נזקים בריאותיים. אפשר לפנות לתפוז כדי לקבל את המתכון לחלון הקופץ. האקסיט הבא. האם נשיא המדינה כבר על המטוס לברזיל? פרס היה שם ב 2005, אם אני זוכר נכון.

chinadrop

New member
תסתכלו על המחירים חחח

רווח אפסי
מיליון מוכרים
כולם קפצו על העגלה ואף אחד לא מרוויח
&nbsp

Amiram_e

New member
אכן יש מלא מוכרים

אבל להגיד שאף אחד לא מרוויח...לא הייתי במקומך נחרץ כל כך.
אני מוכר את המוצר באמפולות יחידות ומרוויח ממש יפה. בנוסף עושה דרופ שיפינג מהאתר של החברה לקופסאות שלמות. מרוויח יותר מ-10 דולאר לקופסה.
אמיתי, - אחי העיף היום עשר קופסאות במחיר 450 שקלים לקופסה. לקוח בארץ.
אם אתה לא רוצה להצטרף להצלחה אתה לא חייב

francolana

New member
בוא נגיד ככה

אם זה היה מכרה זהב, לא היית "מניח את זה פה" כדבריך. הנחת את זה פה עם קישור מיורט לחשבון שלך. וכל לקוח שמגיע אתה מקבל עמלה (לפחות גילוי נאות מגיע לנו, לא?) והפירמידה של ג'ונס לא נולדה לא היום ולא אתמול ולא אתה המצאת אותה

panayotiss

New member
עמירם ידידי לא רוצה להרוס לך את האידיליה אבל...

עסקתי בעברי קצת בהשקעות בשוק ההון. (day trading )

יש מה שנקרא כסף חכם וכסף טיפש.
יש לי תחושה שהכסף החכם כבר עשה את הבוכטה שלו מהמוצר הזה וכעת מה שנשאר זה להכניס את הכסף הטיפש כדי לסחוט את הטיפות האחרונות שאפשר להוציא מהמוצר הזה.
אני מעריך שאפשר לעשות מזה עוד קצת כסף אבל הייתי רוצה להיכנס עוד הרבה הרבה קודם.
למה אז לא קראת לי?

אז בהתייחסות לטיימינג הזה, הרי אנחנו לא ילדים, אנחנו יודעים שמה שמחלקים בחינם רוב הסיכויים שלא שווה הרבה

תצליח

Amiram_e

New member
זה הגילוי הנאות שלי

ירון. זה הזמן להיכנס לעסק הזה. זה לא כסף טיפש בכלל. מדובר בחברה שקצב הצמיחה שלה מכפיל את עצמו מידי שנה. יותר מגוגל!!!
בשנת ההקמה שלה 2009 מכרה ב 32 מליון דולאר. נכון לסוף שנת 2014 עומדת על חצי מליארד.
כולכם מוזמנים לצפות במצגת שצירפתי למטה.
בנוגע למוצר הזה - הוא נמכר בטירוף גם בימים אלה. ממש לא הטיפות האחרונות. כל יום אני מקבל הזמנות. ההשקה שלו בישראל תהיה ב-27.5 בגני התערוכה. יש ביקוש אדיר למוצר וכל הקופסאות שהזמנתי עד עכשיו מארה"ב עפו לי.
אם זה כסף טיפש, אני מוכן לעבוד עבורו.

בהצלחה
מצרף מצגת על החברה למי שמעוניין.
https://vimeo.com/115600087

panayotiss

New member
ומי מבטיח לי שהם לא יצטרפו ל VERO וכל הזכויות תתאדנה

בינינו... אני לא אוהב מצגות שמתחילות בכמה אני מסכן ועלוב ועני...אני כבר מבין לאן הן מכוונות...
&nbsp
אם תצטרף אלינו תהיה עשיר מאוד עם 2 מיליון דולר מכירות בשנה.
&nbsp
לא רוצה? מי לא רוצה?

למעלה