אני רק מזכיר...

Woogyman

New member
אבל למה אתה מחליט מראש שאתה לא בא?

בכל אופן, עוד לא החלטתי מה אני אעשה עם התוכנה הזאת. נראה כבר איך נפעיל אותה. בכל אופן, אנשים - תגיבו! אם אתם לא יכולים ביום שבת - תרשמו. אם כן, תרשמו שאתם באים.

p3

New member
יותם לא מתכנן.... יותם מחכה

לבחירות של תום ולתמונה של יובל...

Woogyman

New member
הזמן שונה רשמית

הפגישה מחר (יום שבת), שעה רבע לשמונה בצ´אט הישן חדר מכושפות. יכול להיות שניפגש בצ´אט נפרד של המשחק, אבל אני עוד לא בטוח בנושא הזה.

Woogyman

New member
הפגישה נדחית...

קיבלתי המון תגובות של אנשים שלא יכולים להגיע היום, אז הפגישה תדחה. זה ממש מעצבן שאתם מודיעים לי באותו יום של הפגישה, ואני מודיע חגיגית שפעם הבאה אני לא הולך להתחשב, גם אם לפגישה יגיע רק ילד אחד. בגלל שמחר יש את הפגישה של המשחק תפקידים, אני אודיע על יום אחר לפגישה כבר מתישהוא. בכל מקרה, היום אין פגישה.

charmedmen

New member
יופי אז אם כך המשחק תפקידים הוא

היום בשמונה בצ´אט החדש ומשם כבר תקלו הנחיות, ומי שמתמודד לתפקיד השה"ם שיגיע לצ´אט עם נאום למה הוא ראוי או מה שזה לא יהיה ואז נערוך את ההצבעה. מי שזה בסדר מבחינתו שיעשה את הסימן
ומי שלא את זה

לא! רועי! אתה לא יכול סתם להחליט...

ככה! אתה לא בסדר! קבענו את הפגישה למחר, ואם סם אומר לך שהרבה אנשים לא יכולים היום בערב, אז מה הקטע בלהעביר את הפגישה לשעה הזאת? אין היום פגישה בשמונה!
!!!

Woogyman

New member
אבל את חייבת להודות

שזה מגניב איך שהוא מגיב לעצמו.. עם ה
והכל.

אתה יכול לעשות את זה לפני הפגישה

של המשחק תפקידים! בשבע וחצי, או שמונה. הפגישה של המשחק תפקידים רק בעשר, כך שזה לא בעיה. טוב, אני הולכת עכשיו לסבא וסבתא שלי
ביי! אני חוזרת בערב...

Woogyman

New member
לפני עשר יש הרבה שלא יכולים ביום

ראשון.. וגם בטח יותם ימשיך בקרוב את היכשפות ויהיו שוב פגישות, אז נראה כבר.

Adrienne

New member
רועי, זה לא בחירות לראשות הממשלה,

כולה שה"ם קטן ומסכן, אני לא מתכוון להכין שום נהום, אז שכח מזה. אני לא יודע אם אני אוכל לבוא לפגישה בכלל, אם לא אני אודיע לליאל במי אני בוחר והיא תעביר את זה לזה שהוסף את השמות(אם בא לך ליאל) או שמי שהוסף את השמות יביא לי את האיציק שלו ואני אגיד לו באיציק לפני הפגישה. אתה החוליה החלשה - שלום!

בטח!../images/Emo36.gif

אתם יודעים מה, כל מי שלא יכול לבוא לפגישה של המשחק תפקידים, שיעביר לי את הבחירה שלו ואני אתן אותה... באסק, מסרים, איך שבא לכם. ככה שמי שלא יכול לבוא, לא חייב. אבל תשתדלו לבוא.

p3

New member
אם אופל מועמדת, אז אני פורש.../images/Emo19.gif

לפי דעתי, עם הניסיון שיש לה, היא יכולה לעשות את תפקיד על הצד הטוב ביותר, הרבה יותר טוב ממני.

למעלה