אני רק חייב לציין

EverMan

New member
אני רק חייב לציין

שסתם קפצתי לפורום ... והתפלאתי מאוד שברשימת ספרים מומלצים לא נמצא שבט דוב המערות לדורותיו ... חבל מאוד .. ספר עם כתיבה נהדרת , קונספט מדהים , ועלילה מיוחדת.

Rivendell

New member
דווקא אני

לא נהנתי, להפתעתי. קיבלתי המון המון המלצות חמות ובסופו של דבר היה מאכזב מאוד.

זה לפעמים קורה...

ספר טוב שמקבל הרבה מאוד המלצות לפעמים מאכזב רק בגלל הצפייה שנוצרה כתוצאה מההמלצות.

אכן...

קראתי את סדרת שבט דוב המערות כשהייתי בצבא (זה היה לפני 7 שנים בערך) ובהחלט הוקסמתי ממנו. אני חושבת שדווקא הזכרתי אותו כאן בזמנו אבל הרי אי אפשר להכניס לרשימה אחת את כל הספרים שהומלצו כאן.

ציפי ג

New member
תאמיני לי ניסיתי

וזה היה מאוד קשה. ולכן זנחתי את העבודה. שבט דב המערות הומלץ כאן בעבר. מזכרוני, אני אהבתי רק את הכרך הראשון. האחרים כבר היו סתם רומן רומנטי (אם איני טועה).

LuNaTiC

New member
כמעט באותו העניין...!

מצחיק, שבאתי לכתוב כאן הודעה בנושא והתלבטתי היכן לשרשר, כדי לא לפתוח הודעה חדשה... מצאתי לי. אני מאוד אוהבת את שבט דב המערות, יש לי את הספר הראשון. אני לא יודעת אם לקנות את האחרים. ולשאלה שלי: עכשיו אני קוראת את הספר החמישי בסדרה, the shelter of stone... אני קוראת אותו באנגלית, אבל חברה אחת שלי שגם קוראת את הספרים לא יכולה לקרוא באנגלית, ואנחנו מנסות לברר מתי הספר יצא לאור בעברית. ניסינו בכל מקום ולא הצלחנו למצוא אתר או מספר טלפון של "הוצאת מעריב". איך זה יכול להיות? אז אני מבקשת, אם מישהו יודע מה המספר או על דרך אחרת לברר, שייתן לי אותו. תודה!

למעלה