אני רק חייבת להגיד -

leeloo

New member
אני רק חייבת להגיד -

אני מאושרת! לא יכלו לעשות את היום הזה מקסים יותר. זהו, הייתי חייבת להכריז, עכשיו החיוך התרחב עוד יותר. שלא ייגמר לעולם.

m L m

New member
../images/Emo49.gif

אני מאחלת לך הרבה ימים מאושרים

leeloo

New member
../images/Emo6.gif עדיין מחפשת אחר קולות התשואות

שוקלת לשלוח אותך לכוכב נולד 3..

adidas^

New member
יו לילו!!

למה להיות עקיפה ולא להגיד פשוט שהיתה לך יומולדת?? מזל טוב, יקירתי!! שיהיו לך הרבה שנים מאושרות ובלונדיניות, שתמיד תהיי כזאת שמחה, אופטימית ומקסימה (ויפה
) ושתצליחי בכל מה שתרצי לעשות. אני אישית בטוחה שתצליחי. הרבה מזל טוב!!

resputin

New member
ליאתי ../images/Emo99.gif

באמת, מה זה המשחק חידות הזה? את לא יודעת שהמחלקה הגריאטרית (aka "אפי היקרה", נטולת האפי) לא משהו עם רמזים?
מזל טוב שרי, כבר חשבתי שנעלמת כליל :).

leeloo

New member
אז אתה טועה יקירי...

אומרים שכשאין משהו טוב להגיד, עדיף לשתוק
ובמילים אחרות - אני צצה מידי פעם, כשיש לי מה לתרום לקבוצה. otherwise, תוכל למצוא אותי בבלוג.. ותודה

leeloo

New member
אתם בוודאי רוצים לדעת

מהי הסיבה לאושר הנהדר שתקף אותי ביום שזכור לי כשקצת מאמלל וקצת טרחני, היום שאני אוהבת מאוד, אבל גרם לי לכמה כאבים.. אז ככה.. בערב של לפני היום הולדת קפץ אליי ידיד מהבסיס במפתיע שמכיר אותי רק במשך חודש יחד עם חבר שלו ולקחו אותי שניהם לשתות ולאכול עוגה. אז ישבנו, צחקנו, הכרנו יותר טוב, ואכלנו עוגה ממש טעימה עם גלידה וקצפת. בבוקר של היום הולדת ההורים נכנסו לחדר עם בלונים, ארוחת בוקר גורמה (בוקרסים, קורסונים ודובדבנים..) ואמרו: "את לא הולכת היום לצבא, את הולכת לספא. הם הוציאו הזמנה של ספא בו הוזמן לי טיפול של מסז', ג'קוזי ואמבטיית שמנים. אבא שלי תיאם את זה שבוע מראש עם המפקד שלי, שבהפתעה גמורה לא גילה כלום. מקסים. וההורים - כרגיל מדהימים. לא יכולתי לבקש מתנה טובה יותר. איזו התרגעות, ריחות, אווירה, שיחרור, הכל.. אי אפשר לתאר. היה נפלא. בצהריים הלכנו לאכול במסעדה האהובה עלינו - קולמבוס. אח"כ קפצתי לבסיס למסיבת השבועות, לגלות שההורים קצת הרסו לחברות את המסיבה שהן ארגנו, אבל שמו ברקע שיר של יום הולדת ושרו לי.. בלילה יצאתי עם חברות למועדון בת"א, לסיים את החגיגות בבנג. היה טוב. יצא לי אחד מימי ההולדת הכי טובים אי פעם היו לי. ככה בדיוק רציתי, שלא יישאר לי רגע לעצמי. שכל הזמן אעשה משהו אחר. אנשים הפתיעו אותי, ולא היה לי אכפת משום דבר אחר. פשוט שכחתי מהכל ונהנתי כל-כך ממה שהיה. והכי טוב, שזה לא נגמר. יום שבת מובטחת לי הפתעה ליום הולדת.. האמת שיש לי הרגשה שזה משהו מיוחד ביותר שבחיים לא עשיתי.. משהו בסגנון.. צניחה חופשית! שחייבים לעשות בגיל הזה.. חובה. זה ובנג'י. אחח.. הלוואי וכל יום הולדת יהיה ככה..

n k

New member
וואו. נשמע כמו יומולדת אדיר

את יודעת בוודאות שזה צניחה חופשית? אל תפתחי ציפיות
ותהני. הלוואי עלי

jahnon

New member
עדיף מאוחר מאשר אף פעם?

מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, ועוד פעם אחרונה מ ז ל ט ו ב

למעלה