אני רק חייבת להגיד

kedeman

New member
חוץ מבעיה אחת

בחודש או חודשיים הקרובים יש לי סופשבוע אחד בשבל שלא רשום בו כרגע כלום.......... פורים נשמע נחמד מתי זה יוצא? אפשר יהיה לנצל את הארוע כדי לחגוג לי יומולדת :)

שי מותק,

אף אחד לא ביקש שתהיה שם.....

חופש פורים יוצא בסביבות ה-7 למרץ

(ושימו לב- עד אז אין חופש בכלל!!) אתה לא אמור לרמוז (וגם לא להגיד מפורשות) שיש לך יום הולדת אתה צריך לחכות ולראות אם נזכור ונתייחס

THE sky angel

New member
אני מדברת על פורים, וכל כך "מוקדם"

כי אני יודעת אם נקבע זה יהיה לשנה יותר מאוחר אז.. חיחי עדיף לעשות משו עכשיף!! לקבוע לכמה זמן שיישאר קבוע ופתוח לשינויים..

bobby6killer

New member
דיברתם על תחפושות מוקדם?

אוקיי אז ככה= אני רץ בכל רופין עם חוטיני ושלט "אני שונא את רופין" ואני רציני ואם אמא לא תרשה לי אני בורח מהבית! חח טוב יהיה מעניין ויהיו מלמות והכל מתועד!!!! HIZZBOLBEN Strikes Back תראו איזה סמל חזק עשיתי!!!

שמייני

New member
אז באמת... פורים...

אני משתגעת תמיד מזה שאף פעם אין לי רעיונות... אגב, שנה שעברה התחפשתי למורה שלי למתמטיקה ויצא לי ממש דומה...

שמייני

New member
אני...

אני עינב. מד"צית, יזרעאל (שולטים)... כבר היתי פה פעם הרבה אבל היתה לי הפסקה ובאתי לקחת פעולות אז הגבתי על כמה דברים... אני בעיקרון בכלל אורחת :)))

RMXXX

New member
כן הבנתי שאת מעמק יזרעאל

בגלל זה שאלתי... מאיפה בעמק?

שמייני

New member
אה.... אל תפתח אליי פתאום... ../images/Emo6.gif

אני מאלון הגליל, a.g.c.t, ישוב הפשע והרשע, מטיל אימה על כל הסביבה!!!

RMXXX

New member
../images/Emo67.gif

פושעים ורשעים? את ושלוש וחצי ילדים שיש שם?
אהבתי תחתימה

שמייני

New member
אלון הגליל? 3 וחצי?

סליחה... אבל אנחנו ממש הרבה בכל שכבה- 20+ ויש לנו 90% של פעילות... אנחנו ממש ממש שולטים... והבנתי שאתה גם מיזרעאל... מאיפה?? סרגל סרגל סרגל, עמק יזרעאל!

just stav

New member
מסיבת תחפושות?

דווקא נשמע נחמד :) אני בעד! ושי, בקשר ליום הולדת שלך- שתוק!
יום טוב לכולם Love סתו

למעלה