אני רק חייבת להגיד

go golan go

New member
אני רק חייבת להגיד

שקיבלתי את המתנה הכי כייפית בעולם מאח שלי!!!! כמו שכבר דאגתי להודיע- הוא חזר מארה"ב הברית, והוא קנה לי בובה דיי גדולה של אלמו. למי שלא יודע מי זה- הוספתי תמונה. חמוד!!!

זורקה

New member
אלה

תפסיקי כבר לפתוח שרשורים לא חשובים
עוד עשרה ימים!!!!!!!!!!!!!!!!!

go golan go

New member
זורקה

אני אעשה מה שבא לי!!!! חוצמזה, זה כן חשוב!!!!! בהצלחה בבגרות גם לך!

זורקה

New member
אה כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

חשבתי שהתכוונת לבגרות שהייתה בספרות... וזה אפילו פחות מעשרה ימים, זה עוד 9 ימים! עוד 9 ימים! 9 ימים ויש לי בגרות. וזהו, סיימתי לתמיד עם שלוש יחידות מתמטיקה! ונשארה לי רק אחת קטנה ולא חשובה... יאאאאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

kedeman

New member
אלה הייתי באפיק!!!!

אתמול נסעתי פעם ראשונה על אוטומט ונסעתי לרמת הגולן להביא את אח שלי לגרעין שלו אבל מה? זה לקח לי מלאאאא זמן אבא התעקש שאני לא אעבור את המהירות המותרת.... (כביש של 80???? לא נוסע יותר מזה בינתיים)

שקסי

New member
לפחות לרמת הגולן...

איך היה לנהוג כ"כ הרבה??? דווקא אמא שלי בסביר...70 בעיר בכייף...

kedeman

New member
היה משעמם!!!

אוטומט זה אוטו ממש ממש משעמם!!!! אין מה לעשות שם! רק גז וברקס זה לעומת האוטו של סבא שבו יש יותר מדי מה לעשות.... רנו 5 מלפני 15 שנה..... כדי לתת ברקס צריך לבעוט בו מאוד חזק כדי לסובב את ההגה כדאי לבוא אחרי שמישהו מאוד עצבן אותך אבא שלי חטף בגללי כמה התקפי לב קטנים אבל סך הכל נראה לי שהוא הצליח גם לנמנם לי כמה פעמים..... :)

go golan go

New member
ממתי אח שלך בגרעין???

אם הוא בגרעין, איך אף פעם לא ראיתי אותו??

kedeman

New member
אח שלי זה זה שנראה כמו בין-לאדן

בדרך כלל לפחות... בסופשבוע האחרון חברה טובה שלו לקחה אותו וגילחה וסיפרה אח שלי זה ניר הוא בגרעין (למי שלא הבין - נח"ל) פחות או יותר מאז שהוא סיים גרעין עודד.... ואני בטוח שמתישהו כבר הזכרתי את זה שהוא בגרעין!!

קשתונה

New member
שי אתה דביל!!! כשאומרים למישהו

בגולן "גרעין" הכוונה היא רק לגרעין עודד... אף אחד פה לא באמת מכיר את הגרעין נח"ל...ואפילו החבר'ה של אפיק שמיודדים איתם...לא יחשבו עליהם שתגיד גרעין...

kedeman

New member
חשבתי על זה גם

אבל אמרתי שזה הגרעין באפיק כמה כאלה כבר יש???

just stav

New member
תראו אותו!

רק עבר טסט (סוף סוף) וכבר מתלהב... חכה לפחות שיגמר החונך, או שסתם תתחשב בכאלה שהטסט שלהם אפילו לא נראה באופק... :/
יום טוב לכולם Love סתו

THE sky angel

New member
מנצל"שת ברשותכםםםםםםם!!

מה אתם מתחפשים בפורים?! ומה דעתכם על מפגש פורום סוער בפורים??!!?!?!?! הא?? הא?? הא??????????????? מסיבת תחפושות וזה חיחי איך נשמע לכם???

לחשוב על פורים כל כך מרחוק!

את מעלה לי געגועים לחופש עדיין לא נגמר ינואר וכבר הגענו למרץ? (הלוואי..) מפגש פורום סוער אפשר גם לפני פורים, בסופ"ש שקט כלשהו

למעלה