אני רק בוכה..

אני רק בוכה..

אחותי היקרה היא אם לשניי בנים מתוקים ( אחד בן 4, והשני בן חודשיים). לפניי כמה ימים אחותי נאלצה לעבור ניתוח קטן, שבו נאלצה להתאשפז ל-24 שעות, ולאחר הניתוח נזקקה לעזרה קלה בבית. מכיוון שאנחנו משפחה פיצפונית, היה ברור לחלוטין, שאני אהיה זו שתהיה עם הילדים. ( בעלה של אחותי...עוזר, אבל לא מסוגל לקחת אחריות על הילדים). הייתי איתם עם הבונבונים האלה. עם חיבוקים, נשיקות וכן גם עם בכיות ותסכולים. הייתי איתם בערך 48 שעות. 48 שעות של להיות אמא לכל דבר. כן חסרות שעות שנה, כן יש גם תסכולים. אבל כל כך נהנתי. אני רוצה להיות אמא. אני רוצה לחבק תינוקי שיצא ממני.אבל נכון להיום אין לי עדיין איש משלי.( אם חד הורית, ממש לא מתאים, לא ליכולות הכלכליים ולא לסביבה שתוכל לתמוך מסביב- אין לי הורים. מה גם שבהתחשב שאני גדלתי בלי אבא שנהרג, לא ממש מתאים לי מראש שילדי יאלץ לגדול ללא דמות אב ועוד מתוך אגוצנטריות מוגזמת של רצונותי וצרכי). ואני כל כך רוצה להיות אמא...רוצה לדעת שהילד/ה הזו יקראו לי אמא...

MeRmAiDe

New member
אוי....../images/Emo24.gif

את ממש נגעת לי ללב...ממש....אני מקווה שיהיה לך ילד..ואני מקווה שתמצאי אהבה....
אני אמנם צעירה (21) אבל לפעמים כשאני עושה איזה בייביסיטר חד פעמי לבני דודים קטנים שלי אני גם מרגישה ככה....ולא פעם הם קראו לי אמא בטעות וזה ממש עשה לי....לא יכולה להסביר.... אבל אני יכולה לומר לך בתור אחת שגדלה רוב ילדותה בלי אבא שלה שזה נורא לא הוגן שילד יגדל בלי דמות אב בכלל..לי זה נורא חסר..וזה משהו שאני מבינה רק עכשיו 10 שנים אחרי שהוריי התגרשו..... אבל ההחלטה בידייך,ואני מאחלת לך רק אושר.....

רק מי שגדל בלי אבא, מבין עד כמה זה

לא פייר לילד, להחסיר לו מראש את אחת משתי מהדמויות החשובות ביותר. אני גדולה ממך ב-12 שנה, ואני חושבת בדיוק כמוך.

noooga

New member
אה או קיי...

אז יהיו לך ילדים ביום מן הימים! (בעז"ה) אז כנראה שבאמת תצטרכי לדחות ת'עניין אבל אני מקווה שחלומך יתגשם במהרה
נגה.

חרוז

New member
במקום לבכות........

יש עוד הרבה מה לעשות. לנגב טוב טוב את הדמעות, לחשוב חיובי ולמהשיך לקוות. יש האומרים, כאשר נמצאים בדיכי ובוכים, המלאכים הטובים אותך הם עוזבים. ואת נשארת לבדך בחושך, והאור את פניו ממך חוסך. היי סמוכה ובטוחה, אם תרצי מאוד מאוד, זה בוא יבוא, זה חייב לקרות. תהיי מוכנה פנימית וחיצונית, והופפפפפ, לא יאומן, תפנית. (*** חרוז ***)

חשיבה גברית..

זה שיש עוד הרבה מה לעשות אני יודעת. זה שכרגע אני מרשה לעצמי לבכות ולהתרפק על צרכי ורצונותיי אינו בא כאנטיטזה לעשייה. לעיתים אפילו זו ירידה לשם עלייה. שאני כל כך רוצה בה... ליון

drnaji

New member
מתוקונת ../images/Emo24.gif

יווו,מה אני אגיד לך
אני הכי קטן בבית,אבל יש לי אחיין ואחיינית שהם כל העולם בשבילי. אני כל כך יכול להבין אותך (גם אני גדלתי ללא אבא,אבא שלי נפטר כשהייתי בכיתה ח,וגם אני מאד אוהב את האחינים שלי,אגב האחיין שלי בן ה5 קורא לי אבא,כשהוא מרוצה ממני
). יבוא יום ותכירי את נסיך חלומתיך,ותהיה לך אחלה משפחה. אבל את לא צריכה לבכות,במיוחד בשביל האחיינים שלך. הם בטח לא ירצו לראות בוכה או עצובה,אז תהיא חזקה כי הם זקוקים לך
המון המון המון

תודה חומד ( אתה חמוד אתה..)

פעם מישהי אמרה לי שהיא חשבה שיותר אהבה ממה שהיא מרגישה כלפי האחיינים שלה, היא חשבה שלעולם היא לא תרגיש, ואז היא ילדה ...והסתבר לה שאפשר לאהוב עוד יותר.. אני לא בוכה לייד האחיינים שלי..אני מאוד מאושרת איתם. הגדול בינהם טועה באופן דיי עקביומתקן עצמו אח"כ בקריאה לי "אמא..א..לי.." הם הילדים שמאפשרים לי את התחושה הכי קרובה לאמא. לפניי שהגדול נולד, לא הרגשתי בכלל צורך בילדים. לא העזתי להחזיק תינוק בן-יומו בידיי. הייתירחוקה מאוד מהעניין. ואז בזכות הילד המדהים הזה, התחיל לקנן בי הרצון הזה..למשפחה משלי... שבוע טוב לימון

אנושית~

New member
קודם החלמה מהירה לאחותך

כאמא ל3 ילדים שיהיו בריאים ..ניאומרת לך שילדים זה עסק לא קל ברגע שתהיי בע"ה השם אמא זו אחריות לכל החיים וזה לא פקניק של 48 שעות וזה נכון שעדיף שילד יוולד לשניים ..כרגע ת,עדין צעירונת תהני מהאפשרויות שיש לך ומאחלת לך שתמצאי אהבה שתמלא אחר משאלותיך אבל והיה ואם תרגישי ששעון החול אוזל ואין פרטנר מתאים ..גם אהבת אם בשלה יכולה למלא ת,חסר ..זה לא בלתי אפשרי .. העיקר שיבוא בשעה טובה
.

JudyWn

New member
לימונית ../images/Emo183.gif

אני מעריכה אותך על זה שאת לא מתפשרת על העקרונות שלך - את לא אומרת "טוב, אני אעשה ילד לבד" כי את מודעת לבעייתיות של המצב. אני בטוחה שעוד יבוא האיש ישיעשה לך תינוק מתוק, אסור לך להתאכזב. אני לא חושבת שיש שומדבר פסול באמהות מאוחרת. בינתיים, את יכולה לבלות יותר זמן עם האחיינים שלך (אני בטוחחה שאחותך תשמח לקבל כמה שעות לעצמה או לבלות עם בעלה) אם זה עושה לך טוב. ואם זה רק כואב יותר, תורידי את מינון הפגישות עם הילדונים (ולא לשכוח להסביר לאחותך שכרגע זה כואב לך, ולא שאת כועסת עליה פתאום).

למעלה