אני רק אניח את זה פה...

קרןש24

New member
אוףף
אבל למה שייקחו לנו את זה?????????

זכינו אז זה לא פייר שלא נארח למה שיעשו לנו דבר כזה המדינה המנצחת מארחת אז במה אנחנו שונים?

Gn434

New member
לא ייקחו.

עיתונאים ישראלים מדווחים והאתרים העולמיים מתרגמים את הכתבות.
בדיוק כמו שקורה עם עיתון הארץ באנגלית.

Uri04

New member
אתה טוען שכל מה שכתוב באתרים בינ"ל הוא למעשה

הכפשה שבאה 'מבית'?

יש לך דרך להוכיח את זה?

בלואנגל

New member
"... reports that according to the Israeli newspaper Haaretz

הטלוויזיה היוונית מסתמכת על מה שנכתב בעיתון הארץ, וזה לא חדש.
לא אחת עיתון הארץ כותב שחיילי צה"ל טובחים ערבים בשביל הכיף (ראה מאמרים של גדעון לוי, ולפעמים גם ידיעות חדשותיות שקריות), ואח"כ זה מצוטט ע"י עיתונים אירופאים.
לא חסרות דוגמאות לכך. עיתון גלובס כבר כתב על זה:
https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001139726

Gn434

New member
אני טוען שמדינת ישראל היא מדינה היסטרית

עם צורך למלא 5 שעות של מהדורות חדשות ביום.
אני טוען שמדינת ישראל סובלת מהיסטריה משולבת רגשי "גלותיות".
קח לדוגמה את ההודעה של ה-EBU לגבי רכישת כרטיסי טיסה - הרי התאריכים עוד לא מסוכמים סופית, ואפילו אין עדיין עיר מארחת - אצלנו ישר כתבה בערוץ 10 - היסטריה - אנטישמיות.
אני לא אופתע, אם גם מקורות כמו ESCUnited דיווחו את מה שדיווחו בהתבסס על הכתבה של ערוץ 10.
עיתונאים זרים נוהגים להתבסס על מקורות מקומיים - כך למשל הרבה כתבים זרים העידו שהם מתבססים בדיווחים שלהם על עיתון הארץ באנגלית.

וזה היה כל כך צפוי שההודעות האלו יגיעו מיד כשזיכנו... הייתי אומר שהתגלנו כבוגרים... זה לקח יותר משבוע...

Uri04

New member
מסכים איתך לגבי ההיסטריה שתקשורת המיינסטרים מייצרת

לפעמים על גבול יצירת שקרים בוטים לטובת פרובוקציה = הקלקות = לייקים = חשיפה לתוכן פרסומי = כסף.
לגבי הארץ - לא שאני טוען שעיתון "הארץ" לא חוטא באותו היגיון, אני חושב שכתבים זרים מתבססים על העיתון הזה מפני שהוא נחשב לעיתון אינטליגנטי יותר שהכתבים שלו מתחנפים פחות לקוראים ופחות חוששים להתנגח בגופים ממשלתיים ולהתחנף לנרטיב המיינסטרים היהודי-ציוני-לוחמני. תאהבו את זה או לא, ככה רואים בחו"ל את עיתון הארץ. ואני לא בטוח שזה דבר רע.

למעלה