אני רצה להופעה מתוך 24 שעות
I I מ י ר ב I New member 28/4/08 #4 תודה רבה רבה!! הולך להיות ממש מעניין,קרן נכנסה חזק לעניין התאטרון! בהצלחה
B BRANGELINA New member 28/4/08 #5 מגניבב והחלק העוד יותר מגניב זה שזה עוד חודש בדיוקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מגניבב והחלק העוד יותר מגניב זה שזה עוד חודש בדיוקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V veredmp New member 28/4/08 #6 למי יש סלקום? http://bidur.nana10.co.il/Article/?ArticleID=551570&sid=123 ועוד אחד
ה ה 22 New member 29/4/08 #36 ../images/Emo122.gifאם זה עדיין מקומות כאלו, אין טעם... מזה המקומות האלו למען ה'.. לא אומר לי כלום.. ורד מיד קלטה אותי ... כתבה "נתניה" את יודעת......... *האנשים הפשוטים*
../images/Emo122.gifאם זה עדיין מקומות כאלו, אין טעם... מזה המקומות האלו למען ה'.. לא אומר לי כלום.. ורד מיד קלטה אותי ... כתבה "נתניה" את יודעת......... *האנשים הפשוטים*
S shir828 New member 30/4/08 #49 שיו!!! סלקום סוף סוף מועילים לי! אני רבע שעה מתל מונד בערך. ואני בסלקום בהכחשה אפשר כבר לקנות כרטיסים וכאלה?..
שיו!!! סלקום סוף סוף מועילים לי! אני רבע שעה מתל מונד בערך. ואני בסלקום בהכחשה אפשר כבר לקנות כרטיסים וכאלה?..
ד דיימונדז בעצמות New member 28/4/08 #7 אז כמה קרן הולכת לקבל ביום העצמאות../images/Emo35.gif../images/Emo104.gif תודה לעדי (כלה להשגה) שפרסמה בפורום מירי מסיקה גנבתי לך גם את הכותרת
אז כמה קרן הולכת לקבל ביום העצמאות../images/Emo35.gif../images/Emo104.gif תודה לעדי (כלה להשגה) שפרסמה בפורום מירי מסיקה גנבתי לך גם את הכותרת
כ כלה להשגה New member 28/4/08 #9 כמה קרן הולכת לקבל ביום העצמאות ../images/Emo35.gif../images/Emo130.gif../images/Emo104.gif - כבר פעם שלישית שמעלה את ההודעה והיא נעלמת
כמה קרן הולכת לקבל ביום העצמאות ../images/Emo35.gif../images/Emo130.gif../images/Emo104.gif - כבר פעם שלישית שמעלה את ההודעה והיא נעלמת