אני רץ לחדר לידה,

טיפין

New member
מזל טוב אימג´ין

וואוווו לידה ביום כיפור. חוויה מוזרה. שני ילדי נולדו בשני ימי כיפור שונים.
האחת שבועיים אחר זמנה והשני חודש לפני זמנו. בטח יש פה איזה מסר ? ובכל מקרה מזל מאזניים- מזל טוב! מאחלת לכם ולרך הנולד -רק טוב.

יום.

New member
מגיין

אני יודעת שאתה לא אוהב שכותבים לא בנושא של הפורום אבל בכל זאת הייתי חייבת לברך (אומנם באיחור נו טוב תמיד הייתי בעלת הצתה מאוחרת
) מזל טוב להולדת הבת סופסוף אני דודה הא? יום

אמגין!!!!! בהצלחה!!! חתימה טובה

ואנחנו מחכים במתח רב לעדכון הבא.... תינוק תינוקת כפרה כפרות ליום כיפור זה הנולד יהיה כפרתנו

יום מוזר להיוולד בו- יום כיפור... ../images/Emo6.gif

שיהיה בהצלחה.... לידה קלה (יש בכלל דבר כזה?, שני מושגים סותרים...לידה..וקלה...) ללדת זה החלק הפשוט בכל הסיפור... אבל אין אושר גדול מזה...החיוך הראשון, היד הקטנה, "א-בא", "א-בא,תקנה לי...." אחחח....צער גידול בנות....

נו, מה קורה, נולד כבר משהו? מסכן

הוא יצטרך לחזור הביתה ביום כיפור באוטו רק שלא יזרקו עליו אבנים אני מקווה שבערב לפחות נדע לא עומדת במתח....סמיילי

שירז***

New member
ישירות מאי שם,

שולחת לכל חברי הפורום , גמר חתימה טובה!! שנה מבורכת ופורייה, ולך אימאג´ין המון המון מזל טוב , מקווה שיעבור הכל בשלום....

שירז!!!! מתי את חוזרת? מה שלומך?

צום קל חתימה טובה שתרגישי רק טוב השנה ושיפרחו לך רק פרחים תיכנסי אלינו, צריך פה תגבורת

שירז***

New member
בקרוב, ../images/Emo85.gif

אל תשכחי שאני עוקבת תמיד.. המראות כל כך קשים כאן שאי אפשר לתאר... בהזדמנות אספר ,, שיהיה רק טוב בעולם הזה אמן!!!

שירז היקרה, חתימה טובה לך, ואם

יהיה לך כוח תספרי משם מה קורה ומה עובר עליך כי כשתחזרי לפה זה כבר יהיה אחרת ואולי כבר לא יהיה לך כוח או זמן

e-magine

New member
אשתי סודית לאללה ../images/Emo8.gif נראה מחר

וואלה האמתתמוזר הכיפור הזה. היה שם גם איזה חרדי, אשתו ילדה כבר, נראה אומלל לגמרי. אני דווקא חושב שבשבילנו זה יהיה חוויה בלתי נשכחת. אתם רואים שאני באמת מכור? במקום ללכת לישון
קצת כמו שאשתי ביקשה, ישר רץ למחשב.

אי -מאג´ין!!!! מזל טוב!!!! המון המו

המון פרחים ואיחולים מממני לתינוקת שבאה לעולם ביום הסליחות והכפרות כמה מרגש ספר לנו עוד חוויות אגב, כמה אחים ואחיות יש לה? תמסור לאשתך ברכות חמות ממני ושתרגיש טוב ותהנו מכל רגע (הפורום בטח יסבול קצת, אבל זה טבעי ולא אכעס) אבל אל תשכח לבקר אותנו פה בשם ההתמכרות אוי, איזה כיף לכם, תינוקת בת יומה רכה ומריחה ריח של תינוקות איך זה נותן הרגשה של טוהר ותום ובראשיתיות והתחלה חיבוקים וירטואליים לך ממני ושרק כולם יהיו בריאים ושמחים

למעלה