אני רפלקסולוגית

מירהס

New member
אני רפלקסולוגית

כבר זמן רב, משום מה העניין לא מתפתח אצלי למרות שיש לי השגים נפלאים והמטופלים שלי מאוד מרוצים, בזמן האחרון נתקלתי בתופעה מאוד מדאיגה, גברים שמגיעים לטיפול ולפעמים כבר בטלפון שואלים אם זה כולל עיסו או הרפיה, אני נבוכה מאוד ולא יודעת מה לעשות בעניין (כמובן שזה לא בא בחשבון הרפיה ) האם למישהו מהמקצוע יש איזו עיצה בשבילי אך לקדם את העסק שלי ?

vca

New member
שבוע טוב מירהס

מספר שאלות, ברשותך, היכולות להאיר: את כותבת: "משום מה העניין לא מתפתח אצלי" ואני שואל איזה עניין לא מתפתח ? המטופלים שלך מאוד מרוצים וזו יכולה/צריכה להיות נקודת אור ונר לרגלייך. היכן את מפרסמת את היותך רפלקסולוגית ? בעיתונים ? בירחונים יעודיים ? בפלאיירים ? בואו נפתח דיון.

מקוםבלב

New member
שלום לך מירהס,

אין ספק שלוקח זמן לפתח קליניקה מצליחה עם הרבה מטופלים. אפילו שיש מטופלים קבועים יש פעמים שהם עוזבים ויש תקופות שאין בהם עבודה. חשוב מאוד לפרסם מודעה בעיתונות המקומית היכן שאת גרה ולתקופה ארוכה. לגבי הסוטים שמתקשרים צריך להעמיד במקום ולשאול שאלות לפני הטיפול כדי לבדוק שלא יגיעו אלייך כאלה.אם תרצי הכוונה בשאלות אשמח לתת לך. ולדבר האחרון , יש היום המון מטפלים במיוחד ברפלקסולוגיה והתחרות קשה. חשוב מאוד לדעתי להתמחות בעוד דברים כדי שיהיה כמה שיותר להציע למטופלים. שיהיה לך ולכולנו הצלחה.

avorly

New member
מקוםבלב,

כל מילה פנינה, אהבתי מאוד.

avorly

New member
מירה, ברוכה הבאה בצל פורומינו

ותודה לחברים שענו.

מירהס

New member
ואכן תודה מקרב לב

למי שענה לי, אני אכן עוסקת בעוד תחומים ברפואה המשלימה, בעבר היו אצלי באמת המון לקוחות אך בשנים האחרונות כאשר קופות החולים נכנסו לעניין ויש המון מטפלים חדשים זה נהיה קשה יותר, ולשאלה היכן אני מפרסמת אז באמת במקומון אבל כנראה לא לאורך מספיק זמן.

מקוםבלב

New member
פירסום

שוב שלום לך, מנסיוני אכן צריך לפרסם הרבה זמן ועם אותו לוגו כדי שלאט לאט אנשים יזכרו את הסמל ואת הצבע של הפירסום שלך. אתן לך המחשה מנסיוני. עברתי לעיר חדשה לפני שנה ופתחתי את הקליניקה שלי.לקחתי משרד פירסום שעבד איתי על הלוגו והצורה.אני כבר מפרסמת לאורך שנה בשני מקומונים ואנשים שאני מדברת איתם שואלים אם אני זו עם הפרפרים. כך שזה מתחיל להיטמא בזיכרון. שוב אני מזכירה לך ולי כמובן שצריך המון המון סבלנות ואורח רוח . לפעמים אנשים סתם מתקשרים לשאול ולפעמים שומרים מודעות כמה חודשים לפני שמצלצלים. לכן הפירסום לאורך זמן מראה לאנשים גם שאת מקום שעובד לאורך זמן. את יכולה לפרסם גם שבוע כן שבוע לא בהתאם לתקציב. שיהיה לך יום נעים

freearth10

New member
צמיחה אישית

היי מירהס, משהו חוסם את התפתחות העסק שלך ויתכן שהוא נובע מתוך הגישה שלך אל השפע הכלכלי. השקעה בטיפולים באדם שבך יפתח ערוצים חדשים ומקורות פרנסה יצירתיים. מאיה

מקוםבלב

New member
שפע כלכלי

שלום לך מאיה, אני מזדהה מאוד עם מה שאמרת. אני חושבת שיש הרבה מטפלים שהגישה אל השפע הכלכלי שלהם חסום. אני יודעת שגם אצלי וקשה מאוד להשתחרר מזה, למרות כל טיפולי המודעות. יום נפלא

freearth10

New member
במקום שקשה - שם התיקון שלנו!

וכל זמן שלא נאמין שאנחנו ראויים לשפע הזה וזקוקים לו כדי להיות מסוגלים להחזיר אותו בצורה אחרת - הוא ימשיך לתקוע אותנו. כשאנחנו מונעים מעצמנו התפתחות כלכלית, מה הפלא שהיא לא מגיעה?
מאיה

מירהס

New member
../images/Emo24.gif:-הי למטפלים ולכל המתעניינים

בפורום, מאיה תודה על תשובתך , אך אני לא מרגישה שהתקיעות שלי היא בגלל עניין השפע הכלכלי שאני פוחדת ממנו או לא רוצה אותו, אני חושבת שפשוט אני באמת צריכה לפרסם יותר ולהיות יותר סבלנית לבאות. אם יש לכם סיפורי הצלחה כלכלית בתחום אשמח לשמוע כי לדעתי כמות המטפלים גדלה מאוד כמו כן קופות החולים שעושות מבצעים ברפואה המשלימה, אגב אם תוכלו להסביר לי בעניין המפגש שאני קוראת בפורום, למי הוא מיועד והאם אתם עורכים מפגשים מזמן לזמן ומה המתכונת?

שפע והשפעה ../images/Emo172.gif

היי מירה לי יש קליניקה פרטית בחיפה. אחרי הרבה עבודה על עצמי בענין התמורה שמגיעה לי בעבור עבודתי והרבה לחשי קסם ששמרתי בכיסים כדי לא לשכוח, הבנתי שהענין הוא פשוט להרפות. לא לחשוב על זה יותר מדי, להפיץ את שמי בכמה שיותר מקומות (מודעות במכוני פילאטיס מכון C ודומיהם, כרטיסי ביקור איפה שרק אפשר וכו') ולתת להווה להיות. לפעמים אנחנו מפספסים את עכשיו כי אנו עסוקים בחשיבה על אחר כך. וכשכולך כאן ועכשיו, את מרוכזת יותר בטיפול ובמטופל, התוצאות טובות יותר והשמועה עושה לה כנפיים. למדתי שכמעט לא משנה מה עושים, בסוף האנשים מגיעים בעקבות המלצות, מה שנקרא "מפה לאוזן", לכן כדאי שמי שרק אפשר ידע שאת מטפלת מוצלחת מאד, אפילו הספר ובעל המכולת. בפעם הבאה שהם ישמעו מישהו מתלונן על בעיה רפואית, הם כבר ידעו למי להפנות אותו. בעניין מפגשי הפורום, זו הפעם הראשונה ואת מוזמנת להצטרף
שיהיה שבוע נפלא ושופע! ענבל

csh018

New member
היי מירה הפירסום הטוב ביותר הוא

פה לאוזן. במקצוע כמו שלנו אנשים רוצים המלצות. הם רוצים לשמוע על מבחן התוצאה ואז הם פונים. המקום היחיד שבו אני מפרסם זה האיגוד ולא בגלל צורכי פירסום. אני מאמין במכלול שלם של הגעת מטופלים. אחד מהם הוא אך את כמטפלת מריגשה באותה תקופה מכל ההבטים. כאשר את "שלמה" עם עמצך מטופליך ירגישו ויפנו אליך. בהצלחה שלומי

טאוֹ

New member

avorly

New member
טאו, ברוך השב

מזמן לא ראינו אותך בצל קורתינו. אגב- מוזמן בהחלט למפגש פורום. פרטים אצל מקוםבלב.

טאוֹ

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

אם הבנתי נכון והמפגש יתקיים היום, לא אוכל לצערי להגיע.
תהנו מכל רגע, ואל תשכחו לספר אח"כ איך היה וגם להעלות תמונות - כדי שכל מי שלא היה, יוכל לראות מה הוא הפסיד...

למעלה