אני רוצה את המילים של השיר its in his kiss למישהו יש מושג איפה אני יכולה להשיג אותן?
מ (מיכל) New member 31/3/02 #1 אני רוצה את המילים של השיר its in his kiss למישהו יש מושג איפה אני יכולה להשיג אותן?
E eyal-m New member 31/3/02 #3 תוספת וידע כללי למעריצייההשרופים של הזמרת, אז אם רציתם או שלא, לדעת הסינגל החדש של שר נקרא Live again אכן...חייה שוב כל זאת לאחר עשרות ניתוחים הכוללים, ניתוחי אף, ניתוחי פנים, שאיבת צלעות ואף ניפוח לחיים בהחלט הדיוווה הרישמית של העולם! איל
תוספת וידע כללי למעריצייההשרופים של הזמרת, אז אם רציתם או שלא, לדעת הסינגל החדש של שר נקרא Live again אכן...חייה שוב כל זאת לאחר עשרות ניתוחים הכוללים, ניתוחי אף, ניתוחי פנים, שאיבת צלעות ואף ניפוח לחיים בהחלט הדיוווה הרישמית של העולם! איל
E eyal-m New member 31/3/02 #7 ווואלה עם הפופיק לא ידעתי.......... טוב לדעת אבל הכי הישתגעתי עם השאיבת צלעות ל-מ-ה?!?!?!??!!? אייל
Z z O e i New member 31/3/02 #8 מוזרה..... ../images/Emo5.gif זה כדי שהיא צהיה יותר רזה או משהו... ואני אומרת- wtf
E eyal-m New member 31/3/02 #10 כןןןן מוזרה היא ניראית כמו חייזר>>> <<<מה הראשי תיבות של wtf שרשמו פה כבר פעמיים? איל
E eyal-m New member 31/3/02 #14 אכן, איזה קריין ברדיו1 אמר את זה>>> <<<כשהוא הציג את השיר החדש שלה. איל
E eyal-m New member 31/3/02 #18 מה זה בתרגום לעיבריתcreapy????????? אה שכחתי מקודם להוסיף כי לא שמתי לב שיש כזה סמייל אז.........: שר=שווה= איל
מה זה בתרגום לעיבריתcreapy????????? אה שכחתי מקודם להוסיף כי לא שמתי לב שיש כזה סמייל אז.........: שר=שווה= איל