אני רוצה!!!!

painlies

New member
אני רוצה!!!!

שלום לכולם :) אחרי הרבה זמן עם פאלם (ואיילת אולי זוכרת אותי בתור Nadav144 עוד מימי פאלמי העליזים) החלטתי שהגיע הזמן לראות מה יש לצד השני להציע... אני מחפש פוקט לקנות - רציתי לשאול אחד על דגם מומלץ (משהו טוב!), אני מחפש בעיקר יכולות עיבוד וכמובן יכולות אלחוטיות. מסגרת התקציב שלי נעה על 2000-3000 שקל. ככה שאני מניח שמהתחום הזה אני די מכוסה (לא?) אשמח לשמוע את דעתכם על כמה דגמים ובכלל, מה כדאי לחפש.... תודה רבה, וסוף שבוע נעים.

roberto3950

New member
לך

2400 HX כ- 2800 ש"ח או 3715 RX כ- 2300 ש"ח ב-3000 ש"ח אולי קצת יותר תוכל לקנות את 4700 הנהדר עם מסך VGA

eranglr

New member
אני הייתי בוחר במכשיר dell axim 50v

מכשיר מדהים ! אומנם בארץ הוא נמכר בכ-3200 ש"ח, אבל שווה כל אגורה. אישית - אני הבאתי אותו מארה"ב - לא, לא נסעתי לשם אלא קניתי דרך חברה ושלחתי את המכשיר לארץ - כך שא-ח-ר-י מיסים + משלוח מחיר המכשיר עומד עכשיו על 2500 כולל נרתיק אלומיניום של רישונקין שהזמנתי ! צירפתי לך לינק של חבר בפורום שסיפר קצת על המכשיר מרשמיו הראשוניים. הנה עוד סקירה יותר מקיפה על המכשיר, לפי דעתי במחיר שאתה מבקש זהו אחד מחשבי הכף יד הטובים שיש (והכי חשוב - יש לו מסך VGA)

carbo20

New member
מה לגבי אחריות ?

שלום ערן,גם אני הזנתי מח"ול את ה X50V +נרתיק עור ומיסים ב 420$ . הוא עדיין לא הגיע לצערי.. מה לגבי האחריות של דל ? אני יודע שהשרות לקוחות שלהם מעולה לפי הניסיון שהיה לי עם ההזמנה. אבל במידה ויש תקלה מה אתה עושה? שולח לארה"ב באופן עצמאי ? או משלם בארץ לחנות שתעשה לך ביטוח ?

roberto3950

New member
אחריות

אחריות HP מכבדת אחריות בינלאומית ל-DELL אין שירות יש מעבדה מקומית בשפ לנטרוניקס שמטפלת בDELL- אבל זה לא אחריות יצרן

henfe

New member
מאיזה חברה הזמנת את המכשיר?

הרבה זמן אני רוצה להזמין חלקים/מכשירים/תוכנות מחול אבל יש הרבה שאלות פתוחות, בימיוחד בקשר לביטחון שישלחו לי ביכלל את המכשיר אחרי שהם מקבלים את הכסף. אולי זה קצת לא קשור לשרשור אבל מאיפה הזמנת את המכשיר? EBAY?

carbo20

New member
הזמנתי מ DELL USA

הם לא עושים משלוחים לארץ, הזמנתי לכתובת בארה"ב וחבר לעבודה צריך לאסוף לי את זה משם. לצערי זה יהיה בארץ רק עוד שלושה שבועות.. אבל אני חייב לציין את השירות המעולה שלהם!! הלוואי וכל חברה בארץ תתנהג עם הלקוחות שלה בצורה זו.

eranglr

New member
שירות מעולה ?! שלא נדע..

אתה לא מתאר לעצמך איזה בר מזל אתה ! השירות של חברת דל בחול (ארה"ב) ידוע ככטסטרופלי ביותר ! עד כדי כך שנפתח פורום תמיכה ללקוחות מיואשים (בתוך האתר של החברה...) אני גם כן לקוח מיואש שלהם - אחרי שהזמנתי לא פחות ולא יותר 3 פעמים את המכשיר, וכל פעם הייתה בעיה אחרת.. הם אפילו הציעו לי זיכוי של 50 דולר לקניות באתר שלהם, ואני לא היחיד.

שלום נדב

גם אני התפלאתי לראות כמה בוגרי פאלם יש בפורום הזה בתור מי שבדיוק עבר את התהליך - כמובן שזה מאד תלוי מה אתה רוצה / צריך (צריך מצלמה? יותר חשוב לך חוזק מעבד או זמן סוללה? וכולי) מאחר ולא ציינת אני ממליץ משיקולי התמורה הטובה ביותר לכספך על אחד משני הדגמים (שניהם במסגרת התקציב שלך) : Dell X30h Ipaq 3715 תוכל לראות פרטים בטבלאת השוואת המכשירים (בראש הדף, קישור ירוק) ואם אתה מחפש בקצה העליון של הסקלה - שני מכשירי עוצמה (ששוקלים כמעט כמוני, ועולים יותר) הם : Dell X50h Ipaq 4700 אני קניתי לפני כשבוע (קיבלתי אתמול) ואז היה מבצע טוב בכתובת הזו שווה לבדוק אם עדיין יש מבצעים, ואם אתה הולך על ה Ipaq 3715 שווה לבדוק דרך נטאקשן (כמובן לא במוצאי שבת, בימי שני אפשר לפעמים להוציא אותו שמה סביב ה 2000-2100 ש"ח כולל עברית) בהצלחה

AYELET1

New member
שלום נדב

בוודאי שאני זוכרת אותך... לאחר תשובתו המקיפה של דני לא נותר לי הרבה מה להוסיף מלבד ברוך הבא

למעלה