אני רוצה

אני רוצה

אני רוצה לגדל איתך אהבה כן,אתה יודע,כמו שמגדלים ילד למשל אני רוצה לגדל איתך אהבה כמו שמגדלים משהו שחשוב נורא אני רוצה לגדל איתך אותך אותי את מה שמסביב כל כך רוצה מכל מקום אני רוצה מהראש מקצות האצבעות מהשערות והכי הרבה אני רוצה מהנשמה רוצה ללמוד אותך כל פעם מחדש רוצה להכיר כל פעם קצת יותר קצת אחר רוצה לגלות בקיצור אני רוצה לגדל איתך אהבה כן,אתה יודע,כמו שמגדלים ילד למשל ניצת שושן@

*קסנדרה

New member
ניצ השושן :)

ניצת השושן קודם כל בחרת כינוי יפה. לעניין השיר - הוא נחמד ומי ייתן ותצליחי לגדל את ועם האהבה. לעניין התגובות: שלא תחשבי שאם לא מגיבים אז השיר שלך לא טוב, ואם מגיבים הרבה תגובות השיר טוב. זה כלל מופרך. יש גם מקרים הפוכים. בכל אופן המשיכי לכתוב, ואנחנו פה !!! קסנדרה

קסנדרה יקרה

האמת שכתבתי פה כדי לקבל ביקורת וחוות דעת.ראיתי שהצעת זאת למשתתפי הפורום וכתבתי את בקשתי. בבקשההההההה תודה ניצת שושן

נצחיה

New member
מוזר...

אני דווקא באופן אוטומאטי הנחתי כי ניצת הוא לא מבנות מיני.... ``לגדל אהבה``..... איזה ביטוי יפה, כמו שמגדלים ילד למשל... השיר יפה ניצת ונגע בי תודה

ביאנה

New member
אז ככה...

השיר באמת יפה אבל יש שאלה שאני רוצה לשאול: האם יש צורך לגדל את האהבה? לדעתי היא גודלת מעצמה כל פעם שאני רואה אותו אני מתאהבת מחדש אנחנו רוקדים ואני מתאהבת שוב ושוב ושוב אפילו שאני לא רוצה אשמח לקבל תגובות

ביאנה

אני ממש שמחה שאצלך זה כך אבל אני רואה את הדברים אחרת ממרומי שנותי וחלילה איני פוסלת את דעתך. יש לי מה לומר ולהגיב על שאלתך אבל... אני לא יודעת אם זה דיון לפורום הזה,אולי מקומו בפורום אחר,פילוסופיה למשל. אני חושבת שנותיר לקסנדרה להחליט האם הדיון יערך כאן וננהג לפי החלטתה. מודה לך על התייחסותך יקירה ניצת שושן

*קסנדרה

New member
ניצת השושו - :)

ניצת השושן הרעיון - לגדל אהבה, נשמע לי מעניין ומשעשע, הלוואי והיה ניתן. לעצם השיר. יכולת להשתמש במלים קצת יותר ליריות המלים מהשפה המדוברת מפשטות את השיר ומגמדות את העברת הרגש, כשמדובר בכתיבה. יש הבדל בשפה בין אם היא כתובה ובין אם היא מדוברת. לדוגמא: כתבת כך: ``בקיצור אני רוצה לגדל איתך אהבה..`` אחרי שהארכת והסברת לו, כמה את משתוקקת לגדל איתו אהבה, לפתע את כאילו מאבדת סבלנות וכותבת: בקיצור..... גם הקורא יאבד יחד איתך את הסבלנות :) קסנדרה

קסנדרה תודה מקרב לב

ואגב לדעתי ניתן וגם צריך כיוון שאם לא ``מגדלים``אותה היא נובלת... תודה על הארתך,שמחתי. ניצת שושן

למעלה