אני רוצה

אני רוצה

לשדר ביום בתוכנית יום ובלילה באזור מבוגרים בלבד אבל אני רוצה לעשות את שני הדברים מהניק הנוכחי שלי ולא כל פעם ניק אחר.. יש אולי אפשרות לסדר משהו?

Qweezeran2

New member
אני חושב שאפשר...

בהגדרות של השידור של התוכנית שלך את יכולה לבחור אם זה יהיה למבוגרים בלבד או לא תורידי את הסימון הזה ואני חושב שזה יאפשר לך לשדר ביום אני חושב ככה בכל אופן אף פעם לא ניסיתי לשדר :)

mickey D

New member
אם ככה אז כן!!!

מאמי את יכולה בניק הזה לשדר ביום באתר הרגיל של הבלוג. ובלילה את משדרת במבוגרים וזאת אפשרות עם הניק הנוכחי שלך את יכולה את שתי הדברים בניק אחד לעשות!!!

mickey D

New member
הודעה מופנת לחתלתולה

ההודעה על הניק מופנת לחתלתולה מסניפה טופי!!!!

יש אפשרות, חתלתולה.....

חתלתולה, יש אפשרות, והיא פשוטה....לא מסובכת........ מהדירה בה את נמצאת וגרה = את משדרת בבלוג יום...... תחפשי דירה לידך...באותו בנין....או מעבר לכביש.....לקניה או השכרה... ושם את רוכשת מחשב נוסף עם כל הציוד, מצלמה..וכדומה.....זה יהיה לבלוג לילה..... אז ביום = את משדרת עד 2200 מהמחשב הנוכחי שלך......ומהדירה בה את נמצאת...... בשעה 2200 את רצה לדירה השנייה.....ולמחשב השני....ומשדרת ממנו לאחר 2200 ועד הבוקר.......בבלוג לילה...... בבוקר את חוזרת לדירה הראשונה.......ומשדרת מהמחשב הראשון..... נשמע פשוט, נכון ? קשקשני 10.5.2004

את יכולה להתפשט גם ביום....

בשביל זה לא צריך בלוג ליום.....פשוט לשים לב שאין פוליס בסביבה.... ושהפוליס לא יכנס לבלוג שלך.....חוץ מזה יש גם פוליסים חרמנים....אולי יעצמו עין.....חה...חה...חה... סגן אלוף קשקשני

Qweezeran2

New member
למה?

למה לא לשנות את ההגדרות ? את תמיד תוכלי לחזור ללילה או יום זה בדיוק עניין של 2 שניות להחליץ מצב .... אני לא חושב שיש דרך אחרת חוץ מזו חוץ מלהכין לעצמך שם נוסף...

למעלה