אני רוצה.....

MEHT

New member
אני רוצה.....

גשם ,גשם, גשם,גשם, , , , אני רוצה שלג ! שלום לכולם ! אני חדש פה אבל להרבה זמן ! מה קורה אנשים ? מה...יש שלג הלילה ?

MEHT

New member
למה...............

כן אני ואת ! אהבה לנצח ! רוצה להכיר אותי יותר טוב ?

בל בל

New member
הממממממ..............

צר לי לאכזב אותך אבל אהבה זה רק עם דביר ככה שאני חושבת שנצטרך לוותר על הקטע של אהבה לנצח. מצטערת

בל בל

New member
מה ? את מתכוונת האיש הזה פה למעלה?

אם כן אז שהוא יעוף מהר, לפני שאני אתעצבן עוד יותר עד שמשיח בא לבקר אסור להעיף אותו! אל תהיי זועמת אני אוהבת אותך ורוצה שתשארי

בל בל

New member
מאוד מזעזע, החוצפה שיש לאנשים

רק הגיע וכבר חושב שהוא יכול לסלק אנשים אל תתיחסי אליו

בל בל

New member
הדסי!!!!!!!../images/Emo24.gif

שנים שלא ראיתי אותך מה שלומך? מה שלום מאור ?מה שלום אשתך? איך בצבא? בלה בלה בלה? התגעגעתי!

aston king

New member
אחלה הכל על הכיפך...מה קורה אצלך..?

ההיתי באילת ..חבל על הזמן איזה כיף היה ... נזכרתי...רציתי להגיד לך שקניתי סורק לפני כמעט חודש... ואני מנסה לשלוח לך תמונות אבל אני לא מצליח כי הם עוברים את הכמות שמוגדרת לי בפורום זאת אומרת בפורום אני יכול לשלוח קובץ עד 250kb והתמונות שלי רק מתחילות ב1200kb .. אז מה את מציעה..? אולי הרזולוציה גבוהה מדי ..? אני לא כל כך מבין בזה .. איתך הסליחה..

בל בל

New member
שמחה לשמוע

תתחדש על הסורק שכבר לא כל כך חדש אבל בכל זאת. למען האמת גם אני לא כל כך מבינה בזה אבל לפי מה שזכור לי אז צריך לשחק עם הרזולוציה כדי להקטין את הקובץ.

aston king

New member
מה קורה משיח ..?

אצלי קר הרגלים שלי קופאות... אמרו שיהיה סוער באזור שלנו...נו טוב לפחות הכינרת תתמלה..

למעלה