אני רוצה...

Chin Chin Man

New member
אני רוצה...

שכל אחד ייתן מחיאת כף למתילדה שבאה עם מורטישיה (או ההפך) למפגש האחרון ביום שישי... לא משנה על הנאחס של הפגוש האחורי אבל אני בטוח שהיא הטילה עליו כבר קללה או משהו כזה (נראה לי שפעם הבאה שנראה אותו יהיו לו אזניים של חמור או משהו כזה)... אבל יאללה מורטישיה תעזבי את החיות בשקט ותבואי יותר למפגשים רוצים לראות אותך שם ....

Morticia

New member
וואו, תודה...

כמו שאמרתי כבר, מסובך לי להגיע למפגשים בימי שישי בגלל העבודה. בשבוע שעבר שחררו אותי מוקדם כי שיגעתי אותם... ציטוט מהמרפאה ימי שישי אחר הצהריים: "אתם יודעים מי נפגשים עכשיו... אתם יודעים מי לא שם איתם?.." עד שגירשו אותי אל המפגש. למפגש הבא אני אגיע בשיריון עם אטמי אוזניים ובלי מתילדה (החיפושית) עדיף לה להשאר בבית, יותר בטוח בשבילה. בדרך צפונה התחלנו (אני וקוביקס) לעשות מיני-שיירה. בדרך נמיר שהיתה ריקה, לגמרי החלטתי לעקוף חיפו ולהאיץ. נהג מונית צפר לי ולא הבנתי מה הוא רוצה ממני, ואז הבנתי. בצד הכביש היה רכב משטרה רשע עם האקדח מודד מהירות... ברגע שהבחנתי בהם הורדתי את הרגל מהגז, אני וקוביקס חלפו על פניהם ב-120 (Reality check+what´s wrong with this picture). רציתי לוודא. הם לא מהמצלמים נכון, אם היה משהו שהם רוצים להגיד לי הם היו מסמנים לי, יוצאים למרדף וכו´ אז אין לי מה לדאוג... בהמשך הדרך נמאס לי לזחול אחרי קוביקס וחיפו (תעשה לה טיפול או שאני מדווחת לנעמת על הזנחה פושעת). התקשרתי אליו ואמרתי שאני לא יכולה ככה יותר, שלעולם לא נגיע ושאני מרגישה שאני כבר כמעט נוסעת אחורה, וכך התפרקה המיני שיירה שלנו. מורטישיה.

למעלה