אני רוצה

אני רוצה

אני רוצה לבוא אלייך מאחורה שאת אחרי מקלחת יוצאת מהחדר מלא אדים ואת כולך ערומה אני רוצה לחבק אותך חזק חזק צמוד צמוד, להעביר לך את הידיים על הגוף לרדת לאט לאט ורק להניח יד אני רוצה להרגיש את הרטיבות שנוצרת לך בן הרגליים אני רוצה ללטף, לשחק, להכניס אצבע ולישמוע את הקולות שיוצאים מימך אני רוצה שתיהיה כל כך רטובה שלא תוכלי להחזיק מעמד יותר ותיגמרי שהאצבעות שלי בתוכך אני רוצה שתסובבי אותי, תורידי לי את התחתונים ותימצצי לי בפרעות תלקקי, תינשכי, תכניסי הכול לפה כמה שאת יכולה אני רוצה לזרוק אותך על המיטה וליראות את הטירוף והחרמנות שלך בעיניים אני רוצה ליפתוח לך את הרגליים לצדדים שאת על הגב ולכנס לתוכך לאט לאט שתרגישי כל ס״מ את כולך רטובה ואני שכל כך אוהב להרגיש אותך ככה רק ניכנס יותר עמוק ולאט הקולות שאת מוציאה שאני כבר עמוק בתוכך מטריפים אותי, את מבקשת מהר יותר , ואני כמו משהו מכור לא יכול להפיסק וממלא אחר ההוראות ,, לא עובר הרבה זמן עד שאת גומרת , עייפה, סמוקה, מותשת, את מוציאה אותי מימך מיסתובבת, עומדת על 4 ומזמינה אותי אלייך אני מיתקרב, ואת שולחת יד לעבר הביציים שלי מבקת שאני יזיין אותך בתחת את יודעת שאני רגיש לזה ולא יקח הרבה זמן עד שאגמור את וכוונת וניכנסת לאט לאט נהנת מכל רגע נאנחת, ומגבירה קצב לא עובר הרבה זמן עד שאני יוצא מימך, מסובב אותך אליי, וגומר כמו שאף פעם לא גמרתי על הפנים היפות שלך, כמה שאני אוהב אותך חלום מתוק, שהשעון הרס

Just לובלו

New member
אני רוצה

להיות היא! וואו , אתה לא יודע מה הפוסט הזה עשה לי עכשיו. אני הולכת לגמור. אלוהים.

מה עם אזהרה לפני ? !

סקסי כ"כ...

למעלה