וואו, יוצא ארוך... you asked for it
ואז הייתי בערך ער אבל במצב כזה של באמצע וחשבתי וואלה החצלול הראשון שלי, מגניב!!! וחשבתי לנסות לעשות ווילד בפעם הראשונה אבל נרדמתי עוד לפני שהספקתי לנסות להתחיל... (נשמע מבולבל?) בקיצור, אז התחיל לי עוד חלום, הפעם אני בחדר שלי בבית, ויש דממה כזאת, והדבר שהביא לזה שהבנתי שאני בתוך חלום זה שחשבתי לעצמי "לאיפה נעלמו הקוקוריקו של התרנגול?" (בזמנים שהייתי ער כבר התחיל התרנגול שליד הפנימיה לקרקר...) ואז חשבתי, רגע אם כבר, איך זה שאני בבית הרי אני אמור להתייסר על הקרש בפנימייה... ואז הבנתי שאני שוב בחצלול... ואז התחלתי לאבד צלילות מהר מאד, נהיה חשוך כזה ופחדתי שאני שוב ארדם, אז מהר מאד סגרתי עיינים (בחלום) ועשיתי משהו מצחיק.. כל כך פחדתי לאבד את זה אז התחלתי להתובב במקום (להסתחרר מרצון) ולשפשף ידיים באותו הזמן ולקרוא הגבר צלילות... אז זה עבד, וכשפתחתי עיינים הייתי בחדר שלי בבית, והכל היה ברור מאד ודומה ממש ממש למציאות, אז אמרתי לעצמי, לפני שאני מתעורר עוד פעם צריך לעשות משהו... אז החלטתי שאני ארחף, אז קפצתי ככה ונישארתי באוויר (הכל מתוך בחירה) ואז חשבתי שזה מגניב, ואז טסתי דרך הבית כמו סופרמן (עם הידיים קדימה והכל) ואז רציתי לטוס דרך החלון (שמשום מה היו עליו סורגים) אז צברתי מהירות וכשהתקרבתי אליו חשבתי " רגע מה אם אני לא אצליח, זה יכאב" באותו הרגע איבדתי צלילות ושליטה והתרסקתי אל החלון והתעוררתי בגלל הכאב... היה ממש כיף ומגניב!!! תגובות? (ד"א: מצאתי את הפורום הזה לפני איזה חודש משהו כזה...)