אני רוצה

inteli

New member
אני רוצה

להודות לפורום הזה על כך שבזכותכם שלשום היה לי חלום צלול!!! זאת הייתה חוויה מדהימה, לא אשכח את זה עוד הרבה זמן... אז תודה לכם, לולא הפורום הזה לא הייתי מודע לדבר המופלא הזה!!

Real Dream

New member
ספרי, רוצים לשמוע!

נו, ספרי, על מה היה החלום? מה עשית? איך גילית שזה חלום? ספרי!

inteli

New member
מצטער, לא הייתי פה...

אוקיי, קודם כל, להבהיר אי הבנה קטנה - אני זכר... אז הסיפור הוא כזה: (זה נשמע לא קשור אבל תבינו עוד שניה...) אני לומד בפנימיה, וב14 בערב נסעתי לשם כדי לבוא יום לפני המועד ב´ כי הבגרות מתחילה בבוקר ואני לא יכול להגיע בשעה כזאת... אז הגעתי למקום, נכנסתי לחדר הישן שלי, כמובן הכל מוזנח... (אף אחד לא היה בו איזה חודש... והוא היה סתם פתוח)... לא היה אף אחד, אז הלכתי לישון ב אחד עשרה... היה לי מאד מאד חם, לא היתה לי כרית והיו מלא יתושים... ישנתי בצורה פשוט נוראית (אם אפשר לקרוא לזה שינה בכלל)... אתם יודעים איך זה, פשוט אחד אותם הלילות שאי אפשר לישון נורמלי, בקיצור "התעוררתי" ו"נרדמתי" כל איזה חצי שעה שעה... בערך בסביבות השעה ארבע וחצי, הגעתי למצב כזה לא מוגדר, שבו יש איזה עשרים דקות שאני "ישן" ואח"כ איזה 5 דקות שאני ער בערך, אבל לא לגמרי... בקיצור חלמתי שאני נמצא בבגרות, אחרי איזה שתי שניות שהחלום התחיל פתאום הבנתי שזה לא יכול להיות, יש עוד איזה חמש שעות עד לזה, חשבתי לעצמי מגניב זה חצלול... ואז ניסיתי לעשות משהו אבל איבדתי צלילות והתעוררתי אחרי איזה עוד דקה... המשך בהודעה הבאה...

inteli

New member
וואו, יוצא ארוך... you asked for it

ואז הייתי בערך ער אבל במצב כזה של באמצע וחשבתי וואלה החצלול הראשון שלי, מגניב!!! וחשבתי לנסות לעשות ווילד בפעם הראשונה אבל נרדמתי עוד לפני שהספקתי לנסות להתחיל... (נשמע מבולבל?) בקיצור, אז התחיל לי עוד חלום, הפעם אני בחדר שלי בבית, ויש דממה כזאת, והדבר שהביא לזה שהבנתי שאני בתוך חלום זה שחשבתי לעצמי "לאיפה נעלמו הקוקוריקו של התרנגול?" (בזמנים שהייתי ער כבר התחיל התרנגול שליד הפנימיה לקרקר...) ואז חשבתי, רגע אם כבר, איך זה שאני בבית הרי אני אמור להתייסר על הקרש בפנימייה... ואז הבנתי שאני שוב בחצלול... ואז התחלתי לאבד צלילות מהר מאד, נהיה חשוך כזה ופחדתי שאני שוב ארדם, אז מהר מאד סגרתי עיינים (בחלום) ועשיתי משהו מצחיק.. כל כך פחדתי לאבד את זה אז התחלתי להתובב במקום (להסתחרר מרצון) ולשפשף ידיים באותו הזמן ולקרוא הגבר צלילות... אז זה עבד, וכשפתחתי עיינים הייתי בחדר שלי בבית, והכל היה ברור מאד ודומה ממש ממש למציאות, אז אמרתי לעצמי, לפני שאני מתעורר עוד פעם צריך לעשות משהו... אז החלטתי שאני ארחף, אז קפצתי ככה ונישארתי באוויר (הכל מתוך בחירה) ואז חשבתי שזה מגניב, ואז טסתי דרך הבית כמו סופרמן (עם הידיים קדימה והכל) ואז רציתי לטוס דרך החלון (שמשום מה היו עליו סורגים) אז צברתי מהירות וכשהתקרבתי אליו חשבתי " רגע מה אם אני לא אצליח, זה יכאב" באותו הרגע איבדתי צלילות ושליטה והתרסקתי אל החלון והתעוררתי בגלל הכאב... היה ממש כיף ומגניב!!! תגובות? (ד"א: מצאתי את הפורום הזה לפני איזה חודש משהו כזה...)

LucidGuess

New member
ואוו מגניב!! ../images/Emo13.gif

וָאוּ עָנַק! ואֶיזֶה כֶיף לֵנָקֶד הוֹדָעוֹת, והָכֹל בִזכוּת נׁעָה עם חוֹלָם חָסֲר!
נו ראית איזה מגניב זה חצלול צלול??
והכל בזכות נוֹעה ( עם חולם חסר! )
Lucid

LucidGuess

New member
הממממ.....

נֹעה לגלות לו? טוֹב הִנֶה כָכַה מֵנָקדְים! נוּ הבָנת? Lucid

inteli

New member
נֹעה,מי זו? אָה, וְאֵיִך מֵנָקדְים

ד"א, חשבתי שמחצללים בדרך כלל לקראת הבוקר , כשהגוף כבר לא עייף, אז למה זה קרה לי כשהייתי שבור ומת מעייפות?

LucidGuess

New member
איזה תחמן..... ../images/Emo13.gif

ישר ידעתי שתלך לפורום אחר לשאול איך מנקדים!
התחמנים לא נעלמים הם רק מתחלפים...
Lucid

LucidGuess

New member
ההא כן... ועוד משהו

תמיד יש יוצאים דופן, אבל זו עובדה שבדרך כלל עייפות משפיעה לרעה מהרבה בחינות על החלום הצלול ומורידה את הצלילות, תמיד עדיף חלום צלול ב"שינה קלה" כשאתה יותר עירני ולא עייף, גם בצהריים זה זמן מצויין!
Lucid

למעלה